• 29 sep 2015

  Tur til Istanbul: 4 dage på et lækkert 4* hotel midt i byen inkl. fly og morgenmad til kun 1.539 kr.

  rsz_istanbul-776358_1280

  Tag på storbyferie i en by, der både rummer historiske skatte, betagende omgivelser og pulserende byliv. Istanbul er ikke alene Tyrkiets største by, det er også landets bankende hjerte. Byen kombinerer både storby- og landsbyatmosfære, moderne bygningsværker og ældgamle traditioner. Gå en tur i de farverige bazarer og gør et kup, eller besøg Den Blå Moske, som hverken kan overses eller overhøres.

  travelbird.dk har jeg fundet et godt tilbud på en tur til Istanbul. Her kan du få 4 dage på et lækkert 4* hotel inkl. morgenmad og fly til kun 1.539 kr. per person ved en rejse for 2 (489 kr. oveni hvis du rejser alene).

   

  Hotellet

  Du bor på det megt lækre 4* Ottoman Hotel Park (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"). Nyd godt af den verdensberømte tyrkiske gæstfrihed på dette 4-stjernede hotel, som både har nogle af byens smukkeste moskeer og spændende museer indenfor en radius på 3 km. Hotellet råder over egen restaurant med en betagende udsigt over vandet, hvor der bliver serveret både internationale og traditionelle tyrkiske retter. I hotellets bar kan I nyde en drink på terrassen, mens I nyder aftenens blide brise og den smukke udsigt.

  Alle værelser er indrettet med fladskærms-TV, aircondition, pengeskab, telefon, minibar og gratis WiFi. Værelserne har desuden eget badeværelse med toilet, bad, føntørrer og sæber.

  istanbul

  BOOK REJSEN HER

  Du kan booke denne rejse fra november 2015 til marts 2016.

  Rejsen indholder:

  • 3 overnatninger på Ottoman Park Hotel****
  • Morgenmad
  • Fly tur-retur fra København
  • 1x håndbagage (8 kg) per person
  • 1x indchecket bagage (20 kg) per person
  • 1x 10% rabat på Hard Rock Café Istanbul per person

  Som altid med tilbud fra Travelbird, er der forskel i priser på de forskellige datoer. Jeg har f.eks. fundet rejsen med afrejse d. 16.02. til kun 1.539 kr. Bare gør brug af deres kalender for at finde de datoer, som passer dig bedst!

  Transport fra/til lufthavnen i Istanbul kan tilkøbes gennem Travelbird for 359 kr. Men langt billigere kan du komme ind i byen med express-bussen for kun 14 tyrkiske lira (ca. 30 kr.) og det er også det jeg anbefaler!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *