• 05 Jun 2015

  Tur til Berlin: 3 nætter på et af Berlins bedste 5* spa-hoteller inkl. fly (fra KBH) til kun 1510 kr. – eller på et super godt budget hotel til kun 1071 kr.

  brandenburg-gate-90946_1280

  Tysklands hovedstad er gennem de sidste år blevet en af de mest trendy byer i verden. I Berlin finder du hele året masser af events, kultur og ikke mindst et livligt natteliv. Derfor kan jeg kun anbefale en tur til Berlin, som er en af mine klare favorithovedstæder .

  Jeg har fundet et enormt godt tilbud til dig, så du kan afslutte dine sommerferie med stil med en vildunderlige rejse til Berlin. Lige nu kan du nemlig bo på det skønne 5* spa-hotel Pullman Berlin Schweizerhof (4,5 ud af 5 på Tripadvisor fra 2097 anmeldelser og 100% anbefaling), som er et af Berlins bedste og mest renommeret hoteller. Hotellet ligger meget centralt i Berlin Mitte. Tidligere gæster roser de stor værelser, den fremragende service, den perfekte beliggenhed, og især excellente spa-faciliteter. Disse inkluderer bl.a. hotellets egen Hammam (tyrkisk dampbad), indendørs swimmingpool og sauna. Så forkæle dig selv og tanke lidt energi før du skal starte med arbejde eller skole igen.

  Du tager afsted fra København med easyJet (435 kr. tur/retur) d. 17.08 og kommer tilbage d. 20.08 (der findes andre datoer på skyscanner.dk).

  Easyjet Berlin

  BOOK FLYET HER

   

  Flyet tager af sted ret sent om aftenen,  som passer måske ret godt ift. arbejde. Ellers findes der fly med enten Norwegian (kl. 16) eller AirBerlin (kl. 7.05) til omkring 100 kr. mere. Hvis du planlægger at indtjekke bagage, vil jeg helt klart anbefale at flyve med AirBerlin, da dette er gratis hos dem.

  Hvis datoerne ikke lige passer dig, så findes der andre billige afgange fra København til Berlin i hele august måned. Kig evt. selv på skyscanner.dkog husk, at du altid kan efterspørge dine helt personlige rejseønsker i Rejsespejderens ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Hotellet:

  5* spa-hotel Pullman Berlin Schweizerhof ligger i bydelen Berlin Mitte (4,5 ud af 5 på Tripadvisor fra 2097 anmeldelser og 100% anbefaling). Tidligere gæster elsker den perfekte beliggenhed af hotellet, da man ikke er bundet til metroen. Hotellet bliver sikkert et highlight i sig selv på turen. Lige nu kan man få hotellet for 3 nætter til kun 1.076 kr. per person på Booking.com. Hotellet er perfekt til at opleve byen om dagen og at forkæle sig selv i spaet om aftenen.

  Pullman

  pullman spa 2

  Fly med easyJet

  435 kr.

  Hotel Pullman Berlin Schweizerhof

  1076 kr.

  TOTAL (per person)

  1530 kr

   

  BOOK HOTELLET HER

   

  pullman spa

   

  Hvis det skal være lidt billigere:

  Hvis du ikke behøver et spa-hotel, så vil jeg anbefale det meget godt ibis budget Berlin Kurfürstendamm (4,5 ud af 5 på Tripadvisor fra 276 anmeldelser). Her kan du overnatte til kun 616 kr per person for 3 nætter. Hotellet ligger på Berlins berømte indkøbsgade Kurfürstendamm, så du bor også her med rigtig god beliggenhed.

  ibis hotel berlin

   ibis

  Fly med easyJet

  455 kr.

  Hotel ibis budget Kurfürstendamm

  616 kr.

  TOTAL (per person)

  1071 kr.

   

  BOOK BUDGET HOTELLET HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en besked nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *