• 12 feb 2017

  Toscana-rundrejse: 1 uge til kun 1.670 kr. inkl. hotel, fly og lejebil

  Italien er og bliver et af mine mange favoritsteder og jeg elsker især regionen Toscana og i denne centrale del af Italien er der rigtig mange smukke steder, der bare venter på at blive opdaget af dig! Lige nu kan du nemlig få meget billige flybilletter til Pisa. Så jeghar jeg sammensat en skøn rundrejse i regionen med udgangspunkt derfra. Det gode med Pisa er, at den ligger meget centralt i Toscana og med meget gode transport muligheder til andre steder i regionen. Så du kan have Pisa som base under hele din rejse, og tage på dagsture til masse skønne byer og områder, som alle sammen ligger omkring eller mindre end 1,5 times kørsel fra Pisa.

   

  Hotel

  Det gode med dette eksempel er, at du under hele opholdet bor et sted. Så du slipper for at pakke kufferten hver dag inden rejsen går videre. Der findes rigtig mange steder du kan bo i eller omkring Pisa. Jeg har f.eks. fundet det meget centrale og skønne Torre Pendente (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Her bor du under 1 km. fra Det Skæve Tårn i Pisa og med kun 400 meter til togstationen. Du bor i en campinghytte med eget bad, tekøkken, køleskab og WiFi og så er der også et lækkert poolområde. I april er der omkring 20-22 grader (sidste år var der 25 grader d. 06.04). Prisen for en uge er 2.082 kr., dvs. 1.041 kr. pr. person ved en rejse for 2. Der findes desværre ikke enkeltværelser her, men du kan se mere her for en oversigt med hoteller der har.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er selvfølgelig en masse andre muligheder for overnatning i Pisa. Du kan se en oversigt her.

  HOTELLER I PISA

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet super billige billetter til Pisa. Du rejser fra Billund og jeg har f.eks. fundet en afgang d. 02.04 – 09.04 til kun 328 kr. (inkl. 10 kg. håndbagage). Der findes et hav af billige billetter, og du har også mulighed for at rejse i både juni, juli og august – prisen er en smule højere da det er i sommerferien, men jeg synes stadig det er billigt taget tidspunktet i betragtning. Du har også mulighed for at flyve fra København med Norwegian til 759 kr. (inkl. 10 kg. håndbagage).

  FLY FRA BILLUND

  Eksempler på billige rejsedatoer (Billund)

  • 26.03. – 29.03.
  • 02.04. – 05.04.
  • 02.04. – 09.04.
  • 14.05. – 17.05.
  • 13.06. – 20.06.
  • 11.07. – 19.07.
  • 18.07. – 25.07.
  • 27.07. – 05.08.

   

  FLY FRA KØBENHAVN

  Eksempler på billige rejsedatoer (København)

  • 05.04. – 12.04.
  • 19.04. – 26.04.
  • 03.05. – 10.05.
  • 17.05. – 24.05.
  • 31.05. – 07.06.
  • 07.06. – 14.06.

   

  Rejsen

  Som altid er denne rejse til inspiration, og du kan selv sammensætte rejsen som du vil, så du får en rejse, der opfylder dine behov og ønsker.

   

  Dag 1 – Pisa

  Jeg vil anbefale, at du bruger første dag af din rejse på at opleve Pisa. Du ankommer ved 14 tiden, hvilket giver dig rig mulighed for allerede at opleve noget af byen der. Pisa er en hyggelig by, som udover det verdenskendte tårn byder på en masse historie og flot arkitektur.

   

  Dag 2 – Firenze

  Du skal helt klart tage et smut til Firenze. Jeg kan anbefale at tage toget. Det tager ca. 50 minutter og koster ca. 120 kr. t/r. Firenze er så smuk en by og du oplever med det samme den skønne italienske stemning når du slentre igennem de snævre brostensbelagte gader. Et besøg på Piazzale Michelangelo må du ikke snyde dig selv for – her får du den vildeste udsigt over hele byen! Ellers kan jeg anbefale dig at besøge Piazza del Duomo (domkirken) og broen ” Ponte Vecchio” – det er syn du sjældent vil glemme.  

   

  Dag 3 – Lucca

  Lucca er en meget smuk og anderledes by – byen har stadig intakte forsvarsmure, der består af en 4 km. lang mur omkring noget af Lucca. Indenfor disse mure er det heller ikke tilladt at køre med bil, hvilket giver en helt anden og meget afslappet stemning. Oplev nogle af Luccas mange hyggelige restauranter og caféer eller smut en tur ind og se en opera – det er en helt fantastisk oplevelse!

   

  Dag 4 – Cinque Terre

  På dag 4 går turen til et af verdens smukkeste kystområder, Cinque Terre (og til Italien-kenderne: jeg ved godt, at Cinque Terre teknisk set ikke er en del af Toscana, men Liguria). Området er med på UNESCOs verdensarvsliste. To byer jeg varmt kan anbefale dig at besøge, er Monterosso og Vernazza.

   

  Dag 5 – Pisa (strand)

  Vejret er som regel bare super skønt i april (sidste år var der 25 grader på denne dag) og jeg kan derfor anbefale dig at besøge Marina di Pisa. Her kan du pjaske rundt i vandet eller nyder solens varme på den dejlige sandstrand med strandpromenade, restauranter og hyggelige strandbarer.

   

  Dag 6 – San Gimignano og Siena

  På dag 6 går turen til Siena og på vej til byen, kan jeg anbefale dig at besøge San Gimignano. Turen til disse byer vil tage dig igennem de smukkeste bjerglandskaber. San Gimignano er en lille bjerglandsby, der på grund af sin middelalderarkitektur befinder sig på UNESCOs verdensarvsliste. Byen er derudover også meget kendt for sine tårne, som du kan spotte med det samme du begynder at nærme dig byen. Efter et stop i denne by, kan du køre videre til Siena. Denne by leder også dine tanker hen på middelalderen og Siena er meget velbevaret. Her kan jeg anbefale, at du ser Domkirken, Fonte Branda (fontænen) og hvis du er interesseret i kunst kan du besøge ”Pinacoteca Nazionale”.

   

  Dag 7 – Vinci

  På din sidste dag i Toscana, kan jeg anbefale dig at besøge Vinci. Byen er kendt for en tidligere beboer med fornavnet Leonardo. Hvis det ikke er hint nok, så er Vinci Leonardo da Vincis fødeby. Du kan besøge byens gamle middelalderslot, hvor du finder ”Museo Leonardiano di Vinci” – et museum med udstillinger over da Vincis liv som videnskabsmand. Hvis du vil lidt tættere ind på livet af den kendte maler, kan du besøge ”Casa Natale di Leonardo” i Anchiano (3 km. fra Vinci – du kan evt. gå på en grøn gangsti dertil (Strada Verde)).

   

  Dag 8 – hjem

  Så går turen igen hjem mod Danmark. Du flyver fra Pisa lufthavn kl. 08:45.

   

  Transport

  Alle ovennævnte steder kan du nemt nå med bus eller to. Men hvis du vil have lidt mere frihed under dit ophold så vil jeg anbefale at du lejer en bil. På rentalcars.com kan du leje en bil for en uge til 601 kr., dvs. 300 kr. pr. person ved en rejse for 2. Bilen er inkluse ekstra fører og forsikringer (med selvrisiko – tjek om din rejseforsikring dækker den). OBS: du skal være meget opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hotel

  1.041 kr.

  Fly

  328 kr.

  Billeje (1 uge)

  301 kr.

  TOTAL (per person)

  1.670 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *