• 01 mar 2018

  Tipi-ferie i Tropical Islands: 2 nætter i en tipi til kun 439 kr. inkl. adgang til badelandet

  Nordtyskland og tropeferie klinger måske en anelse hult. Palmer gror normalt ikke i et tempereret klima. Men du kan faktisk godt komme på en eventyrlig tropeferie lidt syd for Berlin! Her finder du nemlig det eksotiske Troipical Islands – Europas største indendørs tropeparadis med lækre strande, laguner, palmetræer og en konstant temperatur på 26 grader! Jeg har endda fundet et tilbud, hvor hele familien kan bo i en stor tipi. Det bliver megahyggeligt!

  Tropisk badeferie for hele familien
  marts - september
  439 kr.
  Tipi-ferie i Tropical Islands
  inkl. 2 overnatninger og adgang til badelandet
  439 kr.

  travelbird.dk har jeg i dag fundet et herligt tilbud, der egner sig perfekt til en familien, der gerne vil på en budgetvenlig og eksotisk tropeferie – uden at skulle flyve jorden halvt rundt og pantsætte huset. Du kan nemlig få et 3-dagesophold med 2 overnatninger i en 5-personerstipi ved Tropical Islands (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

  Tipierne ligger på en campingplads tæt på Tropical Islands (10-15 minutters gåtur). Tipierne er indrettet med ét rum, hvor hele familien sover i hver sin enkeltseng. Campingpladsen byder desuden på et grillområdet, hvor I kan sidde om aftenen og grille, og der er fine fælles badefaciliteter. Tipierne er allerede forsynet med madrasser, puder og en let dyne. Lagen, pude- og dynebetræk skal I dog selv medbringe.

  Tilbuddet kan benyttes fra marts til september (lige nu kan du også finde det i påsken!), hvor prisen enten er 439 kr. pr. person eller 519 kr. pr. person. Med undtagelse af juli er der rigtig mange datoer at vælge imellem i hele tilbudsperioden. Som med ethvert andet Travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

  OBS! Du bør være opmærksom på, at man mindst skal være 4 personer og maks. 5 personer pr. tipi, og at mindst 2 personer skal være mellem 0 – 14 år. I princippet kan man komme udenom det ved at vælge et eller to børn på 0 år – de er gratis og så kan man godt gennemføre bookingen.

  Ellers har Travelbird en del andre tilbud til Tropical Islands, som du kan se her.

  Andre tilbud til Tropical Islands
  kr.

   

  Transport til Berlin

  Tropical Islands ligger kun 510 km fra den dansk-tyske grænse, så hvis du ejer en bil, er dette en oplagt kør-selv-ferie. Campingpladsen har desuden gratis offentlig parkering. Ejer du ikke en bil, så er det heldigt, at man næsten altid kan finde virkelig billige flybilletter til Berlin – særligt fra Billund, hvor du tit kan finde tur/retur-billetter til under 150 kr. og fra Købenahvn kan du finde billetter til omkring 300 kr.! Så der er bestemt også mulighed for at kombinere et ophold på Tropical Islands med lidt storbyferie i Berlin!

   

  Transport fra Berlin til Tropical Islands

  Fra Berlin Hovedbanegård kan du tage toget RE2 til Brand Bahnhof i Halbe. Herfra kan du kører der gratis shuttle-busser til Tropical Islands. Alt i alt koster denne tur omkring 70 kr. og tager knap en time.

   

  Video

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Tipi-ferie i Tropical Islands: 2 nætter i en tipi til kun 439 kr. inkl. adgang til badelandet

  1. Maria says:

   Tak for svar, vi håber at de ikke kigger skævt på os når vi kommer derned uden børn 🙂
   Og tak for de mange gode tilbud du laver, dette er 3. gang jeg bestiller igennem rejsespejder 🙂

  2. Maria says:

   Hej rejsespejder,
   Har jeg forstået det rigtigt at man godt kan booke selvom man kun er 2 pr. ved at skrive at man har 2 børn på 0 år med?
   Mvh. Maria

  3. Kasper says:

   Hey
   Tak for dit flotte arbejde herinde..
   Kan du ikke prøve at se om der er noget billigt i det Hotel som er indei doomen i badelandet?
   Det er så rart ikke at skulle ud og ind af doomen.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kasper 🙂

    Tak for rosen.

    Jeg skal nok holde øje med tilbud til Tropical Islands med overnatning inde i domen 😉

  Se tilbud her