• 20 feb 2017

  Thailand: 2 uger i Phuket på dejligt 3* hotel til kun 3.612 kr. inkl. direkt-fly

  Nu har du chancen for at komme meget billigt til Thailand og væk fra kulden og blæst! Turen går til Thailands største ø, Phuket, som er et ferieparadis uden lige, så det er en oplagt feriedestination. Om du vil slænge dig på stranden, dykke, være kulturl – muligheder er mange og der er noget for alle! I dag er jeg faldet over nogle meget billige fly fra København til Phuket, så jeg har sammensæt en lille rejse ned til varmen!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* hotel Lars-Lita Residence (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 10 minutters gang fra Patong-beach og byder på værelser med egen balkon og aircondition. Der findes desuden masser af butikker og restauranter i gåafstand fra hotellet Lige nu kan du få et dobbeltværelse på dette hotel i 14 nætter til kun 943 kr. pr. person ved en rejse for 2. Der findes ingen enkeltværelser på dette hotel, men du kan kigge listen igennem her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes selvfølgelig masser af andre hotel-muligheder i Phuket, så, hvis du er til lidt mere luksus eller hvis du bare selv vil kigge lidt kan du danne dig et overblik her.

  HOTELLER I PHUKET

   

   

  Fly

  På TUI.se kan du lige nu finde meget billige fly til Phuket. Jeg har f.eks fundet flybilletter fra d. 7. – 22. marts til kun 3.398 SEK (2.669 kr.). Der findes også andre datoer i februar og marts til ligende priser også findes andre afbudsrejser til lignende priser.

  SE FLY-TILBUD HER

  OBS! Når du vil bestille flyet fordobler sig prisen fordi deres system automatisk vælger 2 personer, som du så igen kan ændre til 1 eller flere rejsende.

  Hos TUI er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 600 svenske kroner (470 kr.) oveni.

   

  Hotel

  943 kr.

  Fly fra København

  2.669 kr.

  TOTAL (per person)

  3.612 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 07.03. – 22.03.
  • Rejselængde: 15 dage
  • Flyselskab: TUI
  • Til: Phuket, Thailand
  • Hotel: 3* hotel Lars-Lita Residence
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Pas og visum

  • Visumfrit op til 30 dage for turistrejser
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *