• 04 nov 2016

  Tenerife: 7 dage i varmen på lækkert 4* strandhotel til kun 2.128 kr. inkl. fly og morgenmad

  rsz_shutterstock_282012761Vil du væk fra det kedelige grå danske vejr og ned til den dejlige varme på Tenerife? Så har jeg fundet et godt tilbud til dig! Vejret er garanteret, da gennemsnitstemperaturen ligger på 22 grader og der er 8 solskinstimer om dagen. Tenerife er den største af de syv Kanariske øer, og ligger ud for Afrikas nordvestlige kyst ved Marokko og det vestlige Sahara. Øen er ganske enkelt en sikker feriesucces med sol, strand og afslapning, så tøv ikke med at tage derhen!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et dejligt 4* strandhotel, hvor der kun er 4 minutters gang til den nærmeste strand. Hotel Turquesa Playa (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) ligger 300 m fra Playa Jardín-strand og 10 minutters gang fra Puerto de la Cruz. Der er 2 udendørs pools, 1 børnepool og 1 voksenpool, buffetrestaurant samt gratis pitch and putt-golfbane. Gæsterne kan benytte den indendørs pool, fitnesscentret, saunaen og spabadet mod et tillægsgebyr. Der er desuden tennis- og squashbaner. Der ligger en busstation 15 minutters gang derfra i Puerto de la Cruz, herfra er der forbindelser til de øvrige dele af øen. Prisen for et dobbeltværelse bliver 1.648 kr. pr. person.

  skaermbillede-2016-11-04-kl-11-33-27

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  momondo har jeg fundet nogle billige flybilletter til dejlige Tenerife! Du kan komme af sted for kun 480 kr. Jeg har f.eks. fundet flybilletter fra d. 05.12. 12.12. så du kan komme ned og få noget sol i de kolde vintermåneder. Desuden er flyene direkte, så det er dejligt hurtigt og nemt!

  skaermbillede-2016-11-04-kl-11-32-11

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel 

  1.648 kr.

  Fly

  480 kr.

  TOTAL (per person)

  2.128 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejselængde: 7 dage
  • Flyselskab: Ryanair
  • Til: Tenerife
  • Hotel: 4* Hotel Turquesa Playa
  • Anmeldelser: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Tenerife: 7 dage i varmen på lækkert 4* strandhotel til kun 2.128 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Bo says:

   Har boet på hotellet og det er ok. Men det er for koldt på denne del af øen om vinteren. Gik jer til Sydøen, forskellen kan være op til 5 grader.

  2. Jenny Dines Lønborg says:

   Er der ingen afgange fra Billund ?