• 15 aug 2019

  Paradisferie på Zanzibar: 8 dage på et herligt 4* beach resort til kun 4.757 kr. inkl. morgenmad og fly

  Zanzibar! Den lille ø ud for Tanzania er et fantastisk rejsemål og en destination alle burde opleve. Zanzibar har noget for enhver – smukke strande, fantastiske dykker-spots, mulighed for vandsport, en unik natur, masser af kulturelle oplevelser og ikke mindst en meget venlig lokalbefolkning! Vil du opleve Zanzibars spændende kultur, vil jeg anbefale, at du tager en tur forbi Stone Town, der er den største by på øen – og et sandt skatkammer af levn fra kolonitiden. Er du naturelsker, bør du bl.a. besøge Prison Island, som er en ø fuld af kæmpeskildpadder. Og hvis du er dykkerentusiast, kan du også tage til naboøen Mafia og opleve det ene af to steder i verden, hvor du kan dykke med hvalhajer. Denne blide gigant er nysgerrig og lader dig komme helt tæt på. Som du kan høre, byder Zanizibar på utroligt meget!

   

  Hvis du gerne vil billigt til Zanzibar, har jeg fundet rejsen til dig!

  Eksotisk sol- og strandferie på Zanzibar
  november - marts
  4.757 kr.
  København
  Zanzibar
  Billige fly til Zanzibar
  inkl. 32 kg bagage
  Du kan godt finde billigere afgange, men Qatar Airways inkluderer indchecket bagage og har de bedste flytider
  Hotel på Zanzibar
  f.eks. det anmelderroste 4* Azao Resort & Spa
  1.267 kr.
  Hotel
  1.267 kr.
  Fly
  3.490 kr.
  Total (pr.person)
  4.757 kr.

  Billige fly til Zanzibar

  Som et af verdens mere eksotiske rejsemål er Zanzibar meget ofte en ret dyr destination at finde flybilletter til. I dag har jeg dog fundet billige afgange fra København til lidt over 3.000 kr. De billigste afgange finder du fra slutningen af oktober til december. Du kan også sagtens finde afgange fra januar og frem til marts, men i disse måneder stiger prisen på billetterne (ca. 3.600 – 3.800).

   

  Ovenfor har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra København onsdag den 27. november til torsdag den 5. december til kun 3.490 kr. hos Qatar Airways. Du kan godt finde lidt billigere billetter, men hos Qatar Airways (der er et af verdens bedste flyselskaber) får du de bedste flytider og indchecket bagage.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 27.11. – 05.12. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 03.10. – 10.10.
  • 07.10. – 14.10.
  • 17.10. – 24.10. – henover efterårsferien
  • 21.10. – 28.10.
  • 06.11. – 13.11.
  • 12.11. – 19.11.
  • 19.11. – 26.11.
  • 01.12. – 08.12.
  • 05.12. – 12.12.
  • 11.12. – 18.12.
  • 07.01. – 14.01.
  • 13.01. – 20.01.
  • 15.01. – 22.01.
  • 02.02. – 10.02.
  • 04.02. – 11.02.
  • 09.03. – 16.03.
  • Og flere

   

   

  Hotel på Zanzibar

  På Zanzibar har jeg i dette eksemel fundet det virkelig lækre 4* Azao Resort & Spa. Her får du et flot og luksuriøst beach resort med et stort poolområde og privat sandstrand.

   

  Azao Resort & Spa ligger på Pongwe strand. Værelserne har naturligvis aircondition, myggenet over sengen og terrasse. Nogle af værelserne har balkon med udsigt over enten poolområdet, den tropiske have eller Det Indiske Ocean.

   

  Azao Resort & Spa tilbyder en række vandsportsaktiviteter – du kan f.eks. prøve snorkling, dykning og kitesurfing. Herudover er der også en spa- og wellnessafdeling, som har et spændende udvalg af massagebehandlinger.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra torsdag den 28. november til torsdag den 5. december til 2.534 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.267 kr. pr. person. Du skal selvfølgelig være velkommen til at ændre på hoteldatoerne, som du vil.

   

  Prisniveauet for lignende ophold på Azao Resort & Spa ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 400-550 kr. pr. nat i fra november og frem til marts.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Zanzibar, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport på Zanzibar

  Daladalas er åbne busser, der kører rundt på hele øen og er Zanzibars mest brugte offentlige transpormiddel. Der er ikke tidsplaner, så det handler bare om at stå og vente, indtil den ankommer. Hvis du er i tvivl om, hvilken Daladala du skal med, skal du endelig bare spørge omkring – folk er utroligt hjælpsomme. Daladas er meget billige, og du kan komme rundt på øen til kun et par kroner.

   

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed. Du kan læse mere om reglerne for ind- og udrejse til Tanzania lige her.

   

   

  Azao Resort & Spa

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  30 kommentarer til Paradisferie på Zanzibar: 8 dage på et herligt 4* beach resort til kun 4.757 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Frederikke says:

   Wauv, tak for det omfattende, og grundige svar! 🙂 Det eneste jeg fik ud af Turkish Airlines var : Hello, for the flights that are issued on a single ticket, the time between connecting flights are calculated by the system automatically, so the time should be enough. And in case you miss the connecting flight due to unforeseen circumstances, you can always contact our agents at the airport about it. But if you purchase separate tickets for your flights, then it is the passenger’s responsibility. Best regards.

   Så ud fra det du skriver, går jeg ud fra, at selvom billetten er købt igennem OTA, så ses billetten stadig som en single ticket og ikke som separate tickets? I dette tilfælde et det fly med Turkish Airline fra Billund – mellemlanding i Istanbul – og slutter på Zanzibar og er præcis samme flyvning, som Turkish Airline har på deres egen hjemmeside 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej igen Frederikke 🙂

    Det var så lidt 😉

    Du kan være helt rolig – hvis du køber en billet fra CPH til ZNZ, så er det en “single ticket”. Også selvom den indeholder mellemlandinger. Hvis du derimod selv havde købt to billetter (altså fx en billet fra København til Istanbul og derefter en billet fra Istanbul til Zanzibar), så ville det være dit eget ansvar – og ikke Turkish Airlines’ ansvar – at du nåede det næste fly. 🙂

  2. Frederikke says:

   Hej med dig. Dette er nok et lidt mere generelt spørgsmål, men stadig relateret til Zanzibar. Hvis jeg køber billet til Zanzibar på Travelmarket.dk og vælger at købe hos f.eks selskab Flybillet, Supersaver eller lign. og flyvningen er med Turkish airlines, hvordan stiller det så mig, hvis flyet hjemad er forsinket, og jeg misser min connecting flight? Flybillet siger, der er flyselskabets ansvar, og Turkish Airlines siger, at ‘flights that are issued on a single ticket’ er udregnet til, at transittiden ved mellemlandingen er nok. Vil det så sige, at Turkish Airlines er ansvarlige, selvom billetten er købt igennem en tredjepart? Beklager det blev lidt langt 🙂

   Mvh Frederikke

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Frederikke 🙂

    Det er helt i orden 😉 Ja, du er dækket af Turkish Airlines. Som de selv skriver til dig, så er mellemlandingerne planlagt således, at der er tid nok til at nå det næste fly. Og i tilfælde af forsinkelser (som gør at du misser det næste fly) vil det være Turkish Airlines ansvar at finde et nyt fly til dig. 🙂

    • Frederikke says:

     Hej igen og tak for svar 🙂 Det lyder godt. Men hvad sker der, hvis jeg køber billetten hos seat24, Supersaver, Travellink eller lign. igennem Travelmarket.dk? Der er 400 kr forskel på, hvis jeg køber dem på Turkish Airlines side, og igennem den billigste udbyder, som travelmarket finder til mig. Gælder dækningen så stadig? 🙂

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej igen Frederikke 🙂

      Jeg kan godt se, at jeg skulle have udtrykt mig lidt mere præcist. Selv hvis du køber billetten gennem Seat24, Ticket.dk, Supersaver eller en anden OTA (som disse bookingsider kaldes i rejsebranchen – det står for Online Travel Agency), så er du stadig dækket af Turkish Airlines. Jeg forstår godt, at det kan virke lidt mærkeligt, at disse OTA’s kan sælge Turkish-billetter billigere end flyselskabet selv. Men det er faktisk meget normalt. Nu om dage hvor alle finder deres flybilletter på søgesider som travelmarket og momondo, gælder det om at få den laveste grundpris, så man bliver vist øverst på søgesiden. Derfor er disse OTA’s villige til at sælge billetterne billigere end flyselskabet. Efterfølgende vil de så meget ihærdigt forsøge at sælge en masse (unødvendige) ekstraydelser som forsikringer og bagage til overpris. Det er bl.a. på den måde, at de tjener deres penge ind igen. Men selvom du bestiller billetter gennem en OTA, modtager du i sidste ende stadig “officielle” billetter fra Turkish Airlines – og Turkish har derfor ansvaret for at finde et nyt fly, hvis uheldet skulle være ude, og du misser dit næste fly pga. forsinkelser 😉

      Håber det gav mening – ellers må du sige til 🙂

  3. Anja says:

   Hej Rejsespejder.

   Min kæreste og jeg vil gerne afsted til november, hvor jeg har set fly til 3414 kr og hotel Maars Resort, Chwaka til 265 kr per nat inkl morgenmad.
   Tænker du at det vil være smart at booke nu? Eller er det bedre at vente og booke på et andet tidspunkt?

   Mvh
   Anja

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anja,
    Åh det er altid lidt svært at sige/forudse om man skal vente eller booke nu.
    Som udgangspunkt lyder det som et godt tilbud du har fundet og hvis flytiderne er gode, så synes jeg sagtens du kan booke det nu 🙂

  4. christina visby says:

   Hej rejsespejder.
   Min mand og jeg har kobberbryllup i år og vil gerne rejse til zanzibar og fejre, over jul og nytår 2 uger fra Kbh vi er 2 voksne og et barn på 11 år
   Kan du finde noget der?
   Mvh
   Christina

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christina 🙂

    Rejser henover både jul og nytår er næsten altid voldsomt dyre. Det er bare en af årets allertravleste – og derfor også dyreste – rejseperioder. Men jeg vil helt sikkert holde godt øje med billige jule- og nytårsrejser. Og hvis jeg finder noget spændende, kommer det på bloggen 😉

    Derfor kan du evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  5. inger rørbæk madsen says:

   Hej rejsespejder.
   Du er super god til at finde gode, billige rejser!
   Vil du hjælpe os at bestille en god rejse til Zanzibar i jan. el. feb. ca. 10-12 dage. (Dog ikke uge 5 el 7) .Vi har brug for hjælp til at booke både hotel og fly. Helst ikke for mange mellemlandinger..! Hvordan man kommer fra lufthavn til/fra hotel? Skal man have vaccinationer?
   Vi er to halvgamle røvere, men er dog rørige! 😉
   KH Inger og Ove.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Inger og Ove 🙂

    Flybilletterne jeg har fundet her er med Qatar Airways, og I får derfor en mellemlanding i Doha, som kræver en overnatning.

    Jeg kan ikke booke billetterne for jer. Men det burde være til at klare, hvis blot I klikker jer ind på linkene og vælger de datoer, I vil afsted 🙂

    Mht. transport til/fra lufthavnen vil jeg nok anbefale jer at tage en taxi – det er nok det nemmeste og stadig ret billigt på Zanzibar 🙂

    I forhold til vaccinationer kan I læse lidt om det her: http://blivvaccineret.dk/vaccinationer/tanzania/

  6. Sars says:

   Kære RS
   Jeg kunne rigtig godt tænke mig et tilbud på en rejse for én person. Dvs. Et ophold inkl. Fly et eksotisk sted for én da jeg er alene.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sars,

    Stort set alle af de rejser jeg skriver om, kan nemt laves til enkeltmandsrejser, hvis blot du finder et enkeltværelse. Flybilletterne er altid enkeltvis, så alt der mangler er bare et enkeltværelse i stedet for et dobbeltværelse. Under hotel-afsnittet linker jeg altid til trivago, der søger efter enkeltværelser 😉

    Dog er det typisk lidt dyrere at rejse alene, men det er der ikke så meget man kan gøre ved.

  7. Anja Leifs says:

   Wao en drømme rejse. Jeg skal bruge en rejse til konfirmationsgave næste år.. Men tænker først vi skal afsted uge 41, 42, eller 43 i 2018… Er det for tidligt at lede efter et tilbud som dette???

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anja 🙂

    Der er uden tvivl en kommende konfirmand, der vil blive glad for den gave! Hvis jeg var dig, ville jeg vente til i hvert fald næste forår, før jeg begyndte at lede. Det er for tidligt lige nu. 🙂

  8. Malene says:

   Hejsa.
   Ved du om forplejning er med i prisen på Qatar Airways? Formoder at du havde skrevet det, hvis det var inkluderet, ikk?
   Kan se at der er 30 kg baggage med inkl.
   Tak for en forrygende side.

   • Thomas says:

    Hej Malene,
    Qatar er et super lækkert flyselskab, som altid har mad med i deres priser, så det er bare at læne sig tilbage og nyde det 🙂

  9. Henriette says:

   Tak for en fed side.. jeg synes desværre de fleste rejser er fra Kbh for tiden jeg kunne godt tænke du snart kom med nogle fede julerejser, da jeg gerne vil ud og mærke julestemningen et andet sted end i dk. Gerne Island, Frankrig eller Berlin. Alt med snevejr, markeder, julelys og god stemning kan også bruges. Vil bare gerne snart inspireres og have det planlagt! Kommer der snart noget af det?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Henriette 🙂

    Beklager det sene svar – håber det går.

    Jule-hygge-ture er da en supergod idé! Det skal jeg nok se på. Jeg har i øvrigt allerede skrevet om en tur til julemandens Landsby i Finland 😉

    At de fleste rejser er fra KBH afspejler blot, at KBH Lufthavn er den største. Men jeg bestræber mig altid på også at finde billige fly fra bl.a. Billund og Aalborg – jeg skal nok holde øje 😉

  10. Amalie says:

   Hvad mener du med “og flere” i eksempler på rejsedatoer ? Jeg ønsker at rejse i slut december, men kan ikke finde de billige flybilletter? Har bl.a. søgt d. 14/12 – 28/12.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Amalie 🙂

    Beklager det sene svar – håber det går.

    Med “Og flere” mener jeg, at jeg ikke har lavet en udtømmende liste over billige rejsedatoer. Man vil helt sikkert kunne finde flere, hvis man leder.

    At rejser henover jul er som regel altid rasende dyrt. Så i slutningen af december er det nok ikke muligt at finde billige fly :/

    Men nu er der i hvert fald nogle andre december-afgange du kan overveje 🙂

  11. Tina says:

   Hej,

   de fleste afgange til Zanzibar, er der lang ventetid i lufthavnen inden næste fly (9-10 timer). Er det muligt at købe hotelværelse på et lufthavnshotel i Dubai (hjemrejsen) og tage overnatning på, inden turen går videre mod CPH? 

   Mvh. Tina 

   • Kenneth says:

    Hej Tina,

    Hvis du ændrer lidt på datoerne, f.eks. 2-13 nov. Tager udrejsen 14 timer og hjemrejsen 16 timer med meget korte mellem landinger, stadig til damme pris :). Jeg har brugt Momondo til at søge med.

    Vh. Kenneth

   • TomSkovbon says:

    Der er et rigtigt dejligt og velfungerende hotel i lufthavnen i Dubai hvor du kan være i transfer – det er praktisk

  12. Martin says:

   Linket til billig overnatning i Dubai virker ikke korrekt.

   Kan der rettes?

   På forhånd tak

  13. Jonas says:

   Hej

    

   Kan du hjælpe med at få bookingen igennem?

    

   Kh Jonas

  14. Allan says:

   Hej Sanne.

    

   Hun finder de lækre bud – og så sørger man selv for resten 🙂

    

   Mvh Allan

  15. Sanne Kristensen says:

   Hej 

   Hjælper du med at bestille eller finder du kun de gode tilbud frem, og så skal man selv sørge for resten?!

   mvh Sanne

  se fly se hotel