• 01 apr 2019

  Paradisferie på Zanzibar: 8 nætter på et herligt 4* beach resort til kun 4.890 kr. inkl. morgenmad og fly

  Zanzibar! Den lille ø ud for Tanzania er et fantastisk rejsemål og en destination alle burde opleve. Zanzibar har noget for enhver – smukke strande, fantastiske dykker-spots, mulighed for vandsport, en unik natur, masser af kulturelle oplevelser og ikke mindst en meget venlig lokalbefolkning! Vil du opleve Zanzibars spændende kultur, vil jeg anbefale, at du tager en tur forbi Stone Town, der er den største by på øen – og et sandt skatkammer af levn fra kolonitiden. Er du naturelsker, bør du bl.a. besøge Prison Island, som er en ø fuld af kæmpeskildpadder. Og hvis du er dykkerentusiast, kan du også tage til naboøen Mafia og opleve det ene af to steder i verden, hvor du kan dykke med hvalhajer. Denne blide gigant er nysgerrig og lader dig komme helt tæt på. Som du kan høre, byder Zanizibar på utroligt meget!

   

  Hvis du gerne vil billigt til Zanzibar, har jeg fundet rejsen til dig!

  Eksotisk sol- og strandferie på Zanzibar
  november - februar
  4.890 kr.
  Billund (og København)
  Zanzibar
  Billige fly til Zanzibar
  inkl. 23 kg bagage
  3.111 kr.
  Hotel på Zanzibar
  f.eks. det anmelderroste 4* Pongwe Bay Resort
  1.779 kr.
  Hotel
  1.779 kr.
  Fly
  3.111 kr.
  Total (pr.person)
  4.890 kr.

  Billige fly til Zanzibar

  Som et af verdens mere eksotiske rejsemål er Zanzibar meget ofte en ret dyr destination at finde flybilletter til. I dag har jeg dog fundet billige afgange hos Turkish Airlines fra Billund til lidt over 3.000 kr. De billigste afgange finder du fra slutningen af oktober til december, mens du i januar og februar kan finde afgange hos bl.a. KLM og Air France til ca. 3.400-3.600 kr.

   

  Ovenfor har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra Billund torsdag den 21. november til lørdag den 30. november til kun 3.111 kr. Fordi du flyver med Turkish Airlines, har du en enkelt mellemlanding i Istanbul hver vej. Desuden er 23 kg indchecket bagage inkluderet i prisen.

   

  Fra København er billetter lidt dyrere. Herfra kan du finde billetter hos Qatar Airways og KLM fra ca. 3.600 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 21.11. – 30.11. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.10. – 13.11.
  • 29.10. – 13.11.
  • 31.10. – 15.11.
  • 03.11. – 16.11.
  • 05.11. – 16.11.
  • 07.11. – 16.11.
  • 10.11. – 23.11.
  • 12.11. – 23.11.
  • 14.11. – 23.11.
  • 17.11. – 30.11.
  • 19.11. – 30.11.
  • 21.11. – 30.11.
  • 26.11. – 07.12.
  • 28.11. – 07.12.
  • 01.12. – 14.12.
  • 05.12. – 14.12.
  • 08.12. – 21.12.
  • 12.12. – 21.12.
  • Og flere

   

   

  Hotel på Zanzibar

  På Zanzibar har jeg i dette eksemel fundet det virkelig lækre og meget anmelderroste 4* Pongwe Bay Resort. Her får du et flot og luksuriøst beach resort med et stort poolområde og privat sandstrand.

   

  Pongwe Bay Resort ligger, som navnet antyder, på Pongwe strand. Ferieboligerne på resortet er alle indrettet i autentisk Swahili-stil med bl.a. stråtage. Værelserne har naturligvis aircondition, myggenet over sengen og terrasse med udsigt over enten poolområdet, den tropiske have eller Det Indiske Ocean.

   

  Pongwe Bay Resort tilbyder en række vandsportsaktiviteter – du kan f.eks. gratis prøve stand up paddling. Herudover er der også en spa-afdeling, som har et spændende udvalg af massagebehandlinger.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 8-nætters ophold fra torsdag den 21. november til fredag den 29. november til 3.558 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.779 kr. pr. person. Vær obs på, at fly- og hoteldatoerne ikke stemmer fuldstændig overens. Jeg har valgt at spare den sidste nat på hotellet væk, da man flyver hjem meget tidligt om morgenen. Du skal selvfølgelig være velkommen til at ændre på hoteldatoerne, som du vil.

   

  Prisniveauet for lignende ophold på Pongwe Bay Resort ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 400-500 kr. pr. nat i hele november. Fra december og frem er hotellet i skrivende stund ikke muligt at booke – det ser ud til, at hotellet endnu ikke har åbnet for reservationer i den periode.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Zanzibar, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport på Zanzibar

  Daladalas er åbne busser, der kører rundt på hele øen og er Zanzibars mest brugte offentlige transpormiddel. Der er ikke tidsplaner, så det handler bare om at stå og vente, indtil den ankommer. Hvis du er i tvivl om, hvilken Daladala du skal med, skal du endelig bare spørger omkring – folk er utroligt hjælpsomme. Daladas er meget billige, og du kan komme rundt på øen til kun et par kroner.

   

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed.

   

   

  Pongwe Bay Resort

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  24 kommentarer til Paradisferie på Zanzibar: 8 nætter på et herligt 4* beach resort til kun 4.890 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Anja says:

   Hej Rejsespejder.

   Min kæreste og jeg vil gerne afsted til november, hvor jeg har set fly til 3414 kr og hotel Maars Resort, Chwaka til 265 kr per nat inkl morgenmad.
   Tænker du at det vil være smart at booke nu? Eller er det bedre at vente og booke på et andet tidspunkt?

   Mvh
   Anja

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anja,
    Åh det er altid lidt svært at sige/forudse om man skal vente eller booke nu.
    Som udgangspunkt lyder det som et godt tilbud du har fundet og hvis flytiderne er gode, så synes jeg sagtens du kan booke det nu 🙂

  2. christina visby says:

   Hej rejsespejder.
   Min mand og jeg har kobberbryllup i år og vil gerne rejse til zanzibar og fejre, over jul og nytår 2 uger fra Kbh vi er 2 voksne og et barn på 11 år
   Kan du finde noget der?
   Mvh
   Christina

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christina 🙂

    Rejser henover både jul og nytår er næsten altid voldsomt dyre. Det er bare en af årets allertravleste – og derfor også dyreste – rejseperioder. Men jeg vil helt sikkert holde godt øje med billige jule- og nytårsrejser. Og hvis jeg finder noget spændende, kommer det på bloggen 😉

    Derfor kan du evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  3. inger rørbæk madsen says:

   Hej rejsespejder.
   Du er super god til at finde gode, billige rejser!
   Vil du hjælpe os at bestille en god rejse til Zanzibar i jan. el. feb. ca. 10-12 dage. (Dog ikke uge 5 el 7) .Vi har brug for hjælp til at booke både hotel og fly. Helst ikke for mange mellemlandinger..! Hvordan man kommer fra lufthavn til/fra hotel? Skal man have vaccinationer?
   Vi er to halvgamle røvere, men er dog rørige! 😉
   KH Inger og Ove.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Inger og Ove 🙂

    Flybilletterne jeg har fundet her er med Qatar Airways, og I får derfor en mellemlanding i Doha, som kræver en overnatning.

    Jeg kan ikke booke billetterne for jer. Men det burde være til at klare, hvis blot I klikker jer ind på linkene og vælger de datoer, I vil afsted 🙂

    Mht. transport til/fra lufthavnen vil jeg nok anbefale jer at tage en taxi – det er nok det nemmeste og stadig ret billigt på Zanzibar 🙂

    I forhold til vaccinationer kan I læse lidt om det her: http://blivvaccineret.dk/vaccinationer/tanzania/

  4. Sars says:

   Kære RS
   Jeg kunne rigtig godt tænke mig et tilbud på en rejse for én person. Dvs. Et ophold inkl. Fly et eksotisk sted for én da jeg er alene.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sars,

    Stort set alle af de rejser jeg skriver om, kan nemt laves til enkeltmandsrejser, hvis blot du finder et enkeltværelse. Flybilletterne er altid enkeltvis, så alt der mangler er bare et enkeltværelse i stedet for et dobbeltværelse. Under hotel-afsnittet linker jeg altid til trivago, der søger efter enkeltværelser 😉

    Dog er det typisk lidt dyrere at rejse alene, men det er der ikke så meget man kan gøre ved.

  5. Anja Leifs says:

   Wao en drømme rejse. Jeg skal bruge en rejse til konfirmationsgave næste år.. Men tænker først vi skal afsted uge 41, 42, eller 43 i 2018… Er det for tidligt at lede efter et tilbud som dette???

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anja 🙂

    Der er uden tvivl en kommende konfirmand, der vil blive glad for den gave! Hvis jeg var dig, ville jeg vente til i hvert fald næste forår, før jeg begyndte at lede. Det er for tidligt lige nu. 🙂

  6. Malene says:

   Hejsa.
   Ved du om forplejning er med i prisen på Qatar Airways? Formoder at du havde skrevet det, hvis det var inkluderet, ikk?
   Kan se at der er 30 kg baggage med inkl.
   Tak for en forrygende side.

   • Thomas says:

    Hej Malene,
    Qatar er et super lækkert flyselskab, som altid har mad med i deres priser, så det er bare at læne sig tilbage og nyde det 🙂

  7. Henriette says:

   Tak for en fed side.. jeg synes desværre de fleste rejser er fra Kbh for tiden jeg kunne godt tænke du snart kom med nogle fede julerejser, da jeg gerne vil ud og mærke julestemningen et andet sted end i dk. Gerne Island, Frankrig eller Berlin. Alt med snevejr, markeder, julelys og god stemning kan også bruges. Vil bare gerne snart inspireres og have det planlagt! Kommer der snart noget af det?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Henriette 🙂

    Beklager det sene svar – håber det går.

    Jule-hygge-ture er da en supergod idé! Det skal jeg nok se på. Jeg har i øvrigt allerede skrevet om en tur til julemandens Landsby i Finland 😉

    At de fleste rejser er fra KBH afspejler blot, at KBH Lufthavn er den største. Men jeg bestræber mig altid på også at finde billige fly fra bl.a. Billund og Aalborg – jeg skal nok holde øje 😉

  8. Amalie says:

   Hvad mener du med “og flere” i eksempler på rejsedatoer ? Jeg ønsker at rejse i slut december, men kan ikke finde de billige flybilletter? Har bl.a. søgt d. 14/12 – 28/12.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Amalie 🙂

    Beklager det sene svar – håber det går.

    Med “Og flere” mener jeg, at jeg ikke har lavet en udtømmende liste over billige rejsedatoer. Man vil helt sikkert kunne finde flere, hvis man leder.

    At rejser henover jul er som regel altid rasende dyrt. Så i slutningen af december er det nok ikke muligt at finde billige fly :/

    Men nu er der i hvert fald nogle andre december-afgange du kan overveje 🙂

  9. Tina says:

   Hej,

   de fleste afgange til Zanzibar, er der lang ventetid i lufthavnen inden næste fly (9-10 timer). Er det muligt at købe hotelværelse på et lufthavnshotel i Dubai (hjemrejsen) og tage overnatning på, inden turen går videre mod CPH? 

   Mvh. Tina 

   • Kenneth says:

    Hej Tina,

    Hvis du ændrer lidt på datoerne, f.eks. 2-13 nov. Tager udrejsen 14 timer og hjemrejsen 16 timer med meget korte mellem landinger, stadig til damme pris :). Jeg har brugt Momondo til at søge med.

    Vh. Kenneth

   • TomSkovbon says:

    Der er et rigtigt dejligt og velfungerende hotel i lufthavnen i Dubai hvor du kan være i transfer – det er praktisk

  10. Martin says:

   Linket til billig overnatning i Dubai virker ikke korrekt.

   Kan der rettes?

   På forhånd tak

  11. Jonas says:

   Hej

    

   Kan du hjælpe med at få bookingen igennem?

    

   Kh Jonas

  12. Allan says:

   Hej Sanne.

    

   Hun finder de lækre bud – og så sørger man selv for resten 🙂

    

   Mvh Allan

  13. Sanne Kristensen says:

   Hej 

   Hjælper du med at bestille eller finder du kun de gode tilbud frem, og så skal man selv sørge for resten?!

   mvh Sanne

  se fly se hotel