• 17 okt 2017

  Paradisferie på Zanzibar: 9 dage på et herligt strandhotel til kun 4.535 kr. inkl. morgenmad og fly

  Zanzibar! Den lille ø uden for Tanzania er et fantastisk rejsemål og noget alle burde opleve. Zanzibar har noget for enhver – smukke strande, fantastiske dykker-spots, mulighed for vandsport, en unik natur, masser af kulturelle oplevelser og ikke mindst en meget venlig lokalbefolkning! Vil du opleve Zanzibars spændende kultur, vil jeg anbefale, at du tager en tur forbi Stone Town, den største by på øen, som har mange levn fra kolonitiden. Er du naturelsker, bør du bl.a. besøge Prison Island, som er en ø fuld af kæmpeskildpadder. Og hvis du er dykkerentusiast, kan du også tage til naboøen Mafia og opleve det ene af to steder i verden, hvor du kan dykke med hvalhajer. Denne blide gigant er nysgerrig og lader dig komme helt tæt på. Som du kan høre byder Zanizibar på utroligt meget!

  Hvis du gerne vil billigt til Zanzibar, har jeg fundet rejsen til dig!

  Sol og oplevelser på Zanzibar
  november - februar
  4.535 kr.
  København
  Zanzibar
  Hotel på Zanzibar
  f.eks. det anmelderroste Kobe House
  1.258 kr.
  Billige fly til Zanzibar
  inkl. 30 kg bagage
  3.277 kr.
  Hotel
  1.258 kr.
  Fly
  3.277 kr.
  Total (pr.person)
  4.535 kr.

  Hotel

  Der er mange hoteller på Zanzibar. Et bud på et lækkert hotel kunne være det anmelderroste Kobe House (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Kobe House er et supercharmerende stråtækt hotel, der ligger helt ud til stranden på Zanzibars sydøstlige kyst ved Jambiani. Hotellets fine udendørs swimmingpool, som har udsigt til stranden og er omgivet af alverdens tropiske planter, er et godt alternativ til stranden. Værelserne er er udstyret med ventilator, myggenet og værdiboks, og hotellet serverer desuden en lækker morgenmadsbuffet, som er inkluderet i prisen. Har du lyst til at være aktiv, kan du bl.a. cykle og snorkle på ejendommen eller i omgivelserne omkring hotellet. Tidligere gæster er i det hele taget glade for at beskrive stedet som et paradis. Ikke værst!

  Prisen for en lejlighed til to i 8 nætter er 2.516 kr. Dvs. 1.258 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Hvis du hellere selv vil finde et hotel på Zanzibar, kan du gøre det her. Og rejser du alene, finder du en oversigt over enkeltværelser her.

   

  Alternativ: 4* Luksus strand-resort

  Hvis du vil have lidt mere luksus, så findes der også mange muligheder for det. F.eks. det meget lækre 4* Pongwe Bay Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Et ægte luksus-resort med kæmpe pool-område og privatstrand. Her kan du få 8 nætter med morgenmad til 2.239 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Alternativ: 4* luksus resort
  2.239 kr.

  Fly

  skyscanner.dk kan du lige nu finde meget billige fly til Zanzibar. Du flyver med Qatar Airways (inkl. 30 kg bagage) fra København. Jeg har f.eks. fundet billige fly til kun 3.277 kr. på datoerne fra d. 18.11. – 27.11. Du flyver fra København til Zanzibar via Doha. Og på vej hjem har du et par korte mellemlandinger i Oman og Doha. De billige fly strækker sig fra november til februar, så det er bare om at lede efter de datoer, som passer dig bedst. Faktisk kan du komme afsted i vinterferien (uge 7) til bare 3.757 kr. Og i uge 8 til bare 3.477 kr.!

  Der findes desværre ingen superbillige afgange fra Jylland. Du kan dog godt flyve fra Billund til Zanzibar (med tre mellemlandinger) til ca. 4.000 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 18.11. – 27.11. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne).

  Eksempler på rejsedatoer

  • 02.11. – 12.11.
  • 03.11. – 12.11.
  • 08.11. – 17.11.
  • 10.11. – 19.11.
  • 15.11. – 27.11.
  • 01.12. – 12.12.
  • 03.12. – 12.12.
  • 03.12. – 10.12.
  • 04.12. – 13.12.
  • 06.12. – 13.12.
  • 17.01. – 25.01.
  • 17.01. – 27.01.
  • 21.01. – 28.01.
  • 21.01. – 30.01.
  • 08.02. – 18.02. (uge 7)
  • 14.02. – 24.02. (uge 8)
  • Og flere

   

  OBS På nogle af rejsedatoerne får du brug for en enkelt overnatning i Doha. Det behøver dog ikke være noget større problem! For du er faktisk berettiget til Qatar Airways transit accommodation. Det kan du læse om her. At du får en transit accommodation kan dog ikke garanteres. Men worst case scenario er, at du må betale for en enkelt overnatning i Doha. Og det behøver bestemt ikke at være dyrt.

   

  Transport på Zanzibar

  Daladalas er åbne busser, der kører rundt på hele øen og er Zanzibars mest brugte offentlige transpormiddel. Der er ikke tidsplaner, så det handler bare om at stå og vente, indtil den ankommer. Hvis du er i tvivl om, hvilken Daladala du skal med, skal du endelig bare spørger omkring – folk er utroligt hjælpsomme. Daladas er meget billige, og du kan komme rundt på øen til kun et par kroner.

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  20 kommentarer til Paradisferie på Zanzibar: 9 dage på et herligt strandhotel til kun 4.535 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. inger rørbæk madsen says:

   Hej rejsespejder.
   Du er super god til at finde gode, billige rejser!
   Vil du hjælpe os at bestille en god rejse til Zanzibar i jan. el. feb. ca. 10-12 dage. (Dog ikke uge 5 el 7) .Vi har brug for hjælp til at booke både hotel og fly. Helst ikke for mange mellemlandinger..! Hvordan man kommer fra lufthavn til/fra hotel? Skal man have vaccinationer?
   Vi er to halvgamle røvere, men er dog rørige! 😉
   KH Inger og Ove.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Inger og Ove 🙂

    Flybilletterne jeg har fundet her er med Qatar Airways, og I får derfor en mellemlanding i Doha, som kræver en overnatning.

    Jeg kan ikke booke billetterne for jer. Men det burde være til at klare, hvis blot I klikker jer ind på linkene og vælger de datoer, I vil afsted 🙂

    Mht. transport til/fra lufthavnen vil jeg nok anbefale jer at tage en taxi – det er nok det nemmeste og stadig ret billigt på Zanzibar 🙂

    I forhold til vaccinationer kan I læse lidt om det her: http://blivvaccineret.dk/vaccinationer/tanzania/

  2. Sars says:

   Kære RS
   Jeg kunne rigtig godt tænke mig et tilbud på en rejse for én person. Dvs. Et ophold inkl. Fly et eksotisk sted for én da jeg er alene.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sars,

    Stort set alle af de rejser jeg skriver om, kan nemt laves til enkeltmandsrejser, hvis blot du finder et enkeltværelse. Flybilletterne er altid enkeltvis, så alt der mangler er bare et enkeltværelse i stedet for et dobbeltværelse. Under hotel-afsnittet linker jeg altid til trivago, der søger efter enkeltværelser 😉

    Dog er det typisk lidt dyrere at rejse alene, men det er der ikke så meget man kan gøre ved.

  3. Anja Leifs says:

   Wao en drømme rejse. Jeg skal bruge en rejse til konfirmationsgave næste år.. Men tænker først vi skal afsted uge 41, 42, eller 43 i 2018… Er det for tidligt at lede efter et tilbud som dette???

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anja 🙂

    Der er uden tvivl en kommende konfirmand, der vil blive glad for den gave! Hvis jeg var dig, ville jeg vente til i hvert fald næste forår, før jeg begyndte at lede. Det er for tidligt lige nu. 🙂

  4. Malene says:

   Hejsa.
   Ved du om forplejning er med i prisen på Qatar Airways? Formoder at du havde skrevet det, hvis det var inkluderet, ikk?
   Kan se at der er 30 kg baggage med inkl.
   Tak for en forrygende side.

   • Thomas says:

    Hej Malene,
    Qatar er et super lækkert flyselskab, som altid har mad med i deres priser, så det er bare at læne sig tilbage og nyde det 🙂

  5. Henriette says:

   Tak for en fed side.. jeg synes desværre de fleste rejser er fra Kbh for tiden jeg kunne godt tænke du snart kom med nogle fede julerejser, da jeg gerne vil ud og mærke julestemningen et andet sted end i dk. Gerne Island, Frankrig eller Berlin. Alt med snevejr, markeder, julelys og god stemning kan også bruges. Vil bare gerne snart inspireres og have det planlagt! Kommer der snart noget af det?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Henriette 🙂

    Beklager det sene svar – håber det går.

    Jule-hygge-ture er da en supergod idé! Det skal jeg nok se på. Jeg har i øvrigt allerede skrevet om en tur til julemandens Landsby i Finland 😉

    At de fleste rejser er fra KBH afspejler blot, at KBH Lufthavn er den største. Men jeg bestræber mig altid på også at finde billige fly fra bl.a. Billund og Aalborg – jeg skal nok holde øje 😉

  6. Amalie says:

   Hvad mener du med “og flere” i eksempler på rejsedatoer ? Jeg ønsker at rejse i slut december, men kan ikke finde de billige flybilletter? Har bl.a. søgt d. 14/12 – 28/12.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Amalie 🙂

    Beklager det sene svar – håber det går.

    Med “Og flere” mener jeg, at jeg ikke har lavet en udtømmende liste over billige rejsedatoer. Man vil helt sikkert kunne finde flere, hvis man leder.

    At rejser henover jul er som regel altid rasende dyrt. Så i slutningen af december er det nok ikke muligt at finde billige fly :/

    Men nu er der i hvert fald nogle andre december-afgange du kan overveje 🙂

  7. Tina says:

   Hej,

   de fleste afgange til Zanzibar, er der lang ventetid i lufthavnen inden næste fly (9-10 timer). Er det muligt at købe hotelværelse på et lufthavnshotel i Dubai (hjemrejsen) og tage overnatning på, inden turen går videre mod CPH? 

   Mvh. Tina 

   • Kenneth says:

    Hej Tina,

    Hvis du ændrer lidt på datoerne, f.eks. 2-13 nov. Tager udrejsen 14 timer og hjemrejsen 16 timer med meget korte mellem landinger, stadig til damme pris :). Jeg har brugt Momondo til at søge med.

    Vh. Kenneth

   • TomSkovbon says:

    Der er et rigtigt dejligt og velfungerende hotel i lufthavnen i Dubai hvor du kan være i transfer – det er praktisk

  8. Martin says:

   Linket til billig overnatning i Dubai virker ikke korrekt.

   Kan der rettes?

   På forhånd tak

  9. Jonas says:

   Hej

    

   Kan du hjælpe med at få bookingen igennem?

    

   Kh Jonas

  10. Allan says:

   Hej Sanne.

    

   Hun finder de lækre bud – og så sørger man selv for resten 🙂

    

   Mvh Allan

  11. Sanne Kristensen says:

   Hej 

   Hjælper du med at bestille eller finder du kun de gode tilbud frem, og så skal man selv sørge for resten?!

   mvh Sanne

  se fly se hotel