• 02 mar 2019

  Solferie i Grækenland: 7 dage på et fremragende 3* hotel på Kreta til kun 1.462 kr. inkl. fly

  Så er der igen bud på en ægte sol- og strandklassiker! Denne gang har jeg fundet billige flybilletter til én af Grækenlands mageløse paradis-øer – Kreta for at være helt præcis! Kreta er den største af de græske øer, og dens enorme popularitet som feriemål er så sandelig velfortjent. For Kreta har bare det hele: sol i rigelige mængder, lækre strande, sydeuropæisk varme og græsk charme! Det er ét af de steder, du simpelthen ikke kan gå galt i byen med – især ikke når prisen er så god, som den er her!

  Afslappende solferie på Kreta
  april - juni (& juli - september)
  1.462 kr.
  København
  Kreta
  Billige fly til Kreta
  inkl. håndbagage
  846 kr.
  Hotel på Kreta
  f.eks. det anmelderroste 3* Ledra Maleme
  616 kr.
  Totalprisen er 1.231 kr.
  Hotel
  616 kr.
  Fly
  846 kr.
  Total (pr.person)
  1.462 kr.

  Hotel på Kreta

  Der er mange skønne hoteller på Kreta. I dette eksempel har jeg fundet det dejlige 3* Ledra Maleme (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Hotellet ligger kun 200 meter fra stranden og byder på swimmingpool, poolbar og en kretensisk restaurant. Herudover er der børnebassin, bordtennis og en legeplads, så Ledra Maleme vil også egne sig rigtig godt til børnefamilier. Ledra Maleme tilbyder værelser med forskellige størrelser og de har alle et lille tekøkken og nogle har også balkon.

   

  En studiolejlighed til 2 personer i 6 nætter til 1.231 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen således kun 616 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Kreta, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Fly til Kreta

  Norwegian sælger i skrivende stund en del billige fly fra København til Kreta. Fra april til juni kan du således købe tur/retur-billetter til sydens sol fra kun 750-1.200 kr. Dejligt! Vær opmærksom på, at nogle af afgangene har lidt skæve flytider, så du lander sent om natten og/eller flyver meget tidligt hjem om morgen. Hvis du vil rejse i sommerferien, så er det også muligt. Her koster flybilletter fra 1.750 – 2.050 kr. og fra august finder du billetter fra 1.050 – 1.350 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet billetter i starten af april fra d. 07.04. – 13.04. kun 846 kr. Hos Norwegian har du som sædvanlig 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige flybilletter fra Jylland. Hvis du foretrækker at flyve fra Billund eller Aalborg, kan du i stedet prøve at vente til senere på foråret og se, hvad der kommer af chartertilbud.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 07.04. – 13.04. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.04. – 11.04.
  • 05.04. – 13.04.
  • 19.04. – 27.04.
  • 28.04. – 04.05.
  • 30.04. – 07.05.
  • 03.05. – 11.05.
  • 05.05. – 14.05.
  • 09.05. – 16.05.
  • 17.05. – 25.05.
  • 31.05. – 08.06.
  • 07.06. – 15.06.
  • 14.06. – 21.06.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der kører busser fra lufthavnen til Maleme via Chania, og ligger stoppestedet kun 200 meter fra hotellet – så transporten er dejlig nem. Turen koster 3,60 euro (ca. 28 kr.). En lidt nemmere, hurtigere men også dyrere løsning vil være en taxi. Hvis man splejser om en taxi, koster turen nok omkring 150 kr. pr. person.

  Vil du hellere have styr på transporten hjemmefra, så kan du booke transfer her. Det koster 302 kr. tur/retur for 2 personer.

   

  Lejebil på Kreta

  Kreta er også et oplagt sted at leje en bil og tage på eventyr! Og lejebiler uden for højsæsonen er ganske billige. Du kan f.eks. leje en bil i hele perioden for bare 136 kr. pr. person.

   

  Bilen nedenfor får en 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den). Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil på Kreta
  kr.

  Ledra Maleme

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Solferie i Grækenland: 7 dage på et fremragende 3* hotel på Kreta til kun 1.462 kr. inkl. fly

  1. Anne says:

   Jeg synes, at der var billige flybilletter fra København også i juli måned, men nu står datoerne for juli der ikke længere. De er måske røget, de billetter?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anne 🙂

    Jeg har ikke slettet noget i denne artikel – måske har du læst om dem et andet sted?

    Men jeg kan da fortælle dig, at jeg dagligt holder skarpt øje med billige flybilletter til Kreta (og andre lækre steder) i juli. Så du kan evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Marcus Østergaard says:

   Er alle rejserne kun for en voksen, vi er to voksne der skal afsted mvh Marcus

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Marcus 🙂

    Alle artikler jeg skriver om er rejseeksempler for 2 personer 😉 Så det passer helt perfekt hvis I er 2. Prisen jeg oplyser er pr. person. 🙂

  se fly se hotel