• 13 dec 2015

  Sviptur til Tokyo: 6 dage på et lækkert 3* hotel til kun 3.734 kr. inkl. fly

  rsz_1shibuya-crossing-923000_1920

  Er en storbyferie til London eller Barcelona for kedeligt for dig? Hvad siger du så til en tur til Tokyo? Tokyo – en oplevelse for livet. Der er ingen tvivl om, at Tokyo, Asiens svar på New York, byder på en rejseoplevelse af de helt store. På en rejse til Tokyo vil man finde topmoderne skyskrabere side om side med ydmyge familierestauranter, buddhistiske templer og traditionel japansk arkitektur side om side. Den japanske hovedstad tæller 13 millioner indbyggere og byder på over 100.000 spisesteder, caféer og barer foruden næsten utallige museer, gallerier og spændende butikker. Tokyo er med andre ord det perfekte mål for en storbyferie.

  I dag har jeg fundet et vanvittig godt tilbud på en sviptur til Tokyo

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 3* hotel ”Mizue Dai ichi” (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”) i 6 dage til kun 922 kr. pr. person ved en rejse for 2. Tidligere gæster roser især hotellets perfekte beliggenhed. Mizue Dai-ichi Hotel ligger i midt i Tokyo i bydelen Edogawa, kun 2 minutters gang fra Mizue metrostation, hvorfra du kan nå næsten alle af Tokyos mange seværdigheder i mindre end 30 minutter. Hotellet har døgnåben reception og gratis WiFi. Der tilbydes endvidere gratis bagageopbevaring.

  Du kan læse mere om hotellet her.

  tokyo4

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago.dk og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person!

  Rejse du alene eller ønsker du et andet hotel, anbefaler jeg at kigge forbi her, hvor jeg har fundet et par alternativer frem til dig!

   

  Flyet

  Skyscanner.dk har jeg fundet meget billige fly til Tokyo. Du flyver fra København med Xiamen Airlines (en del af SkyTeam) til kun 2.812 kr. Der også 20 kg bagage inkluderet i prisen. Jeg har f.eks. fundet fly fra d. 18. til d. 24. januar.

  tokyo5

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Fly

  2.812 kr.

  Hotel

  922 kr.

  TOTAL (per person)

  3.734 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 18.01. – 25.01.2016
  • Rejselængde: 6 dage (5 nætter)
  • Flyselskab: Xiamen Airlines (inkl. 20 kg bagage)
  • Til: Tokyo, Japan
  • Hotel: 3* Mizue Dai ichi
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"
  • Måltider: Morgenmad kan tilkøbes

   

  Transport in til hotellet

  Som tidligere nævnt har hotellet en fremragende beliggenhed, det gælder også ift. lufthavnen. Fra Narita Airport skal du tage ”Keisei Ekspress” til Keiseiyawata og derfra med ”Sinjuku-metrolinien” til Mizue station. Turen tager ca. en time (forholdsvis meget kort tid) og koster 520 Yen (ca. 30 kr.).

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *