• 03 okt 2019

  Billige fly til Bali: tur/retur fra kun 3.120 kr. inkl. bagage – f.eks. 10 nætter på et 4* resort fra kun 3.920 kr.

  Hvis du drømmer om Bali, så har jeg netop fundet et superlækkert tilbud til dig! Lige nu kan du nemlig booke billige fly til Bali med gode flytider og inklusive bagage til lidt over 3.000 kr. Bali er uden tvivl Sydøstasiens perle. Her kan du stadig finde hemmelige, afsides drømmestrande, som du kan få helt for dig selv. Du kan opleve hindukulturen, hvor du kan tage til ceremonier og se enestående templer. Herudover byder Bali også på vulkaner, eksotiske rismarker, fede dykkerspots, hyggelige landsbyer og ikke mindst den meget gæstfri og smilende lokalbefolkning!
  Superbillige fly til Bali
  april - starten af juni
  fra3.118 kr.
  Billund (og København)
  Bali
  Billige fly til Bali
  inkl. bagage
  Fra Billund
  Fra København

  Billige fly til Bali

  Bali er et særdeles eftertragtet rejsemål. Og helt ærlig, hvem ville ikke gerne en tur til en frodig trope-ø med fantastiske strande, regnskov, vulkaner og meget andet! Problemet er bare, at Bali sædvanligvis er en dyr destination, hvad flybilletter angår. I dag har jeg dog fundet billige tur/retur-billetter til netop Bali hos et af Europas allerbedste flyselskaber – Turkish Airlines.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg fundet en afgang fra Billund fra den 2. maj til den 13. maj til kun 3.118 kr. Hver vej har du kun en enkelt kort mellemlanding i Istanbul, og både bagage og forplejning er inkluderet i prisen.

   

  Fra København kan du desværre ikke finde lige så billige billetter i skrivende stund. Du kan dog finde en håndfuld afgange til ganske fine priser hos et andet verdensklasse flyselskab, Singapore Airlines. De udbyder billetter med fantastiske flytider til ca. 3.800 kr.

   

  Fra Billund kan du finde de billige billetter i april, maj og starten af juni, mens du fra København kan finde afgange fra marts til juni.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • 17.04. – 27.04.
  • 20.04. – 04.05.
  • 24.04. – 06.05.
  • 27.04. – 11.05.
  • 02.05. – 13.05.
  • 05.05. – 20.05.
  • 11.05. – 25.05.
  • 18.05. – 01.06.
  • Og flere

   

  Fra København

  • 17.03. – 31.03.
  • 19.03. – 01.04.
  • 13.05. – 27.05.
  • 10.06. – 24.06.
  • 17.06. – 01.07.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller

  Det kan godt være, at flybilletter til Bali er ret pebrede, men heldigvis kan man ikke sige det samme om hotellerne. Faktisk kan du finde et rigtig fint udvalg af hoteller til særdeles gunstige priser. Det betyder, at du sagtens kan lave en komplet 10-nætters rejse med fly og et flot 4* hotel til under 4.000 kr. pr. person.

   

  F.eks. kan du finde det anmelderroste 4* Bliss Surfer Hotel til kun 802 kr. pr. person (1.603 kr. i alt) fra den 3. maj til den 13. maj. Hotellet ligger små 15 minutters gang fra Legian Beach og har et indbydende poolområde, restaurant og suiter med aircondition og udsigt over poolen eller haven. Lægger du prisen for 10 nætter sammen med beløbet for flybilletterne, ender du med en samlet pris på kun 3.920 kr. pr. person for fly og hotel.

  Hoteller på Bali
  f.eks. det 4* Bliss Surfer Hotel
  802 kr.

   

   

  Oplevelser på Bali

  Når det kommer til indhold på din Bali-ferie, har du mere end rigeligt at vælge mellem! Snorkling, river rafting, ture til vandfald, rismarker og abeskov – ja, jeg kunne blive ved! Faktisk kan du også komme på noget så specielt som en “guidet instagram-tur til de smukkeste steder”. Så er du nok sikker på at få billeder, der nok skal trække en del likes!

  Ture og aktiviteter

   

  Pas og visum

  I forbindelse med turistrejser på maksimalt 30 dage er det nu ikke længere nødvendigt med et turistvisum. Dit pas skal dog stadig være gyldigt i mindst 6 måneder ved udrejsen. Du kan læse mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Billige fly til Bali: tur/retur fra kun 3.120 kr. inkl. bagage – f.eks. 10 nætter på et 4* resort fra kun 3.920 kr.

  1. Lea says:

   Hej.
   Hvad er din erfaring med at bestille gennem flybillet.dk, seat24.dk osv?

   Vh Lea

  2. Susanne says:

   Vi overvejer at rejse til Bali i perioden fra d. 7/2 til d. 19/2. Vi er 3 der skal afsted 2 voksne og en ung på 15 år, hvis man følger ovenstående booking – fly så skal der betales ekstra for sms besked vedr. flyændring og 495 hvis man gerne vil sidde sammen det løber op i såfald er det så billigere at booke direkte hos Turkish airlines hjemmeside angiver at det bliver kr 12000 for 3 men kan vi så være sikre på at sidde sammen uden at betale ekstra for det?

  3. Lenn says:

   hej, har prøvet på både Travelmarked og skyskanner .
   når du når slutningen hos Ticket.dk,Airango på booking kommer der lige at prisen er steget.
   Dette sker på trods af at prisen bliver tjekket om den stadig er aktuel hos Travelmarked og Skyskanner før de sender dig videre.
   men hos kilroy kommer der ikke extra pris på samme billeter.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lenn 🙂

    Det er desværre ikke første gang, at jeg hører fra folk, som oplever, at prisen stiger til allersidst i bookingprocessen hos ticket.dk og airngo :/ Det er vildt irriterende for at sige det mildt.

  4. Maggie says:

   Hvordan har du fundet dem? Jeg kan ikke finde de priser, hverken i søgemaskine eller på KLM’s egen hjemmeside.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Maggie 🙂

    Nogle enkelte af dem er væk. Men jeg har nu tjekket fx datoerne 05.12. – 25.12., 05.12. – 26.12., 05.12. – 17.01., 06.12. – 23.12. og nogle flere, og her holder priserne stadig 🙂

    Jeg bruger enten travelmarket, som jeg linker til i artiklen, eller skyscanner.dk.

  Se fly-tilbud her