08 jan 2018

Superpris på fly til Australien: fly tur/retur til Brisbane til kun 3.276 kr. inkl. bagage

G'day mate!  Hvordan er dit aussie-slang? Jeg har nemlig fundet hamrendebillige fly til kanguru-landet “down under”! Australien er forståeligt nok på listen over drømmedestinationer hos rigtig mange. Det store land på den anden side af verden har nemlig så meget at byde på, at man skulle tro, det var løgn – enestående natur, et unikt dyreliv, moderne storbyer og en imødekommende lokalbefolkning!

Billige fly til Australien
april - juni og oktober - december
3.276 kr.
London
Brisbane, Melbourne, Sydney
Billige fly til Australien
inkl. 32 kg bagage
3.276 kr.

Travelmarket.dk har jeg i dag fundet superbillige fly til Australien. Turen starter i London men bliv ikke afskrækket af det fordi der findes rigtig billige måder at komme dertil fra Danmark (se hvordan nedenfor). Jeg har fundet billige fly fra april til juni og så igen fra oktober til december til lidt over 3.000 kr. inkl. 23 kg bagage! Med alle afgange har man altid en enkel (længere) mellemlanding i Beijing, som efter min mening er det kun en fordel fordi man får lov til at dele den lange tur til op i to etapper. Beijing er forresten en 72- timers visa-free by. Dvs. at du kan forlade lufthavnen og lige tage på en lille tur gennem Kinas hovedstad inden turen går videre til Australien! Man kan flyve til både Brisbane, Melbourne og Sydney til omkring samme pris. Mit rejseeksempel er med afgang d. 13.04. og tilbage igen d. 29.04. til kun 3.276 kr. inkl. 32 kg bagage!

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 06.04. – 22.04.
 • 13.04. – 29.04.
 • 04.05. – 20.05.
 • 11.05. – 27.05.
 • 25.05. – 08.06.
 • 01.06.  17.06.
 • 19.10. – 04.11.
 • 26.10. – 11.11.
 • 02.11. – 16.11.
 • 16.11. – 30.11.
 • 23.11. – 07.12.
 • 30.11. – 16.12.
 • Og mange flere

 

Fly til London

Du kan rejse superbilligt til London fra stort set samtlige lufthavne i Danmark. Du kan finde billetter helt ned til under 100 kr. hos de forskellige lavprisselskaber. Vær dog opmærksom på, at mange selskaber tit flyver til de to lavpris-lufthavne (Stansted og Luton), så nogle gange kan det betale sig at flyve direkte til Heathrow med f.eks. Norwegian eller British Airways. Og så kommer der selvfølgelig bagage oveni – så du skal regne med at give mellem 600-800 kr. for din transport til London. Men det er stadig meget billigere end at rejse fra København til Australien. Flytiderne ligger også ret godt – så, hvis du vil slipper du endda for en overnatning i London.

 

Lejebil

Australien er et land, der er lige så stort, som det er fascinerende. Det vil derfor være oplagt at bruge de billige flybilletter til at lave en rejse, hvor du tager rundt og oplever noget af alt det, som det kanguru-fyldte land har at byde på. Derfor bør du helt sikkert overveje at leje en bil. Det kan du f.eks. gøre på rentalcars.com.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Australien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer. Vær opmærksom på, at priserne for billeje godt kan variere, alt efter hvilken periode du gerne vil leje bil i.

 

Hotel

Da der er en god chance for, at du gerne vil rejse lidt rundt i herlige Australien, giver det ikke mening at komme med et hoteleksempel. Men hvis du gerne vil lede efter hoteller i Australien, vil jeg anbefale dig at bruge skyscanner.dk.

 

Visum

Du kan ansøge om et gratis turistvisum (max 3 måneders visum) på uk.embassy.gov.au.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Superpris på fly til Australien: fly tur/retur til Brisbane til kun 3.276 kr. inkl. bagage

 1. Per Knudsen says:

  Hej Rejsespejder jeg kan se at det er 14 dages billetter du viser, er det muligt at få billetter der varer længere 3 – 4 uger, Australien er jo et kæmpe land så man kommer ikke ret langt på 14 dage når man skal ank. og retur fra Brisbane. MVH. Per Knudsen

Se fly-tilbud her