• 24 okt 2019

  London-tricket: fly tur/retur til New Zealand fra kun 4.198 kr.

  Australien og New Zealand er to eventyrlige og helt igennem fantastiske rejsemål. Samtidig er det også to umådeligt dyre rejsedestinationer. I hvert fald fra Danmark. Her ligger priserne ofte omkring 6.000 kr. for tur/retur-billetter, og det er altså lige i overkanten, hvis du spørger mig! Når jeg bliver spurgt om fly til enten Australien eller New Zealand, råder jeg derfor ofte folk til at lede efter fly fra London. Det er et lille trick, man tit kan spare penge på. Det har jeg fundet et godt eksempel på i dag, hvor turen får til Auckland i New Zealand!

  Oplev fortryllende New Zealand
  februar - april
  fra4.198 kr.
  London
  Auckland
  Billige fly fra London til New Zealand
  kr.
  Fly fra København til Heathrow
  kr.
  Hotel
  0 kr.
  Fly
  3.545 kr.
  Fly til Heathrow
  653 kr.
  Total (pr.person)
  4.198 kr.

  London-tricket – billige fly til New Zealand

  Jo flere afrejselufthavne man inkluderer i sin søgning efter flybilletter, jo større chance har man for at finde billige fly. Så i stedet for kun at lede efter billetter til New Zealand (eller Australien) fra København, bør du også kraftigt overveje at inkludere f.eks. Hamborg og London i din søgning. Hamborg ligger jo lige syd for grænsen, og fly til London er ofte meget billige. Især fra London vil du tit kunne spare penge – deraf navnet “London-tricket” 😉

   

  Som et godt eksempel på dette har jeg i dag fundet superbillige flybilletter fra Heathrow i London til Auckland i New Zealand. Fra mandag den 2. marts til torsdag den 19. marts koster tur/retur-billetter hos China Eastern kun 3.545 kr. Hver vej har du en enkelt 7-timers mellemlanding i Shanghai, så du kan også nå lidt kinesisk storbyshopping undervejs.

   

  Du flyver fra Heathrow til Auckland kl. 21 om mandagen, og du ankommer tilbage i Heathrow fredag den 20. marts kl. 17.30. Derfor skal du blot finde tur/retur-billetter til Heathrow (eller en anden lufthavn i London), der giver dig tid nok til at nå flyene videre. Og i dette eksempel kan du f.eks. finde SAS-billetter fra København til Heathrow fra mandag den 2. marts til fredag den 20. marts til kun 653 kr. Med disse billetter ankommer du til Heathrow kl. 17.40 om mandagen og flyver retur til København kl. 20.30. om fredagen. Du har således mindst 3 timer til at nå dit fly videre i begge tilfælde.

   

  Hos China Eastern er indchecket bagage inkluderet i prisen, mens SAS-billetterne som udgangspunkt kun indeholder håndbagage (booker du direkte gennem SAS, kan du dog for kun 120 kr. ekstra pr. vej opgradere fra SAS Go Light til SAS Go Smart, hvor indchecket bagage er inkluderet).

   

   

  Fly fra København til New Zealand

  Sammenligner man med fly fra København, skal du som regel give omkring 6.000 kr. for for tur/retur-billetter med ordentlige flybilletter til Auckland. Det er næsten altid det prisleje, du rammer, når du ser på flybilletter til New Zealand og Australien.

   

  Fra den 2. marts til den 20. marts kan du fra København f.eks. finde billetter hos Qatar Airways til 6.192 kr. (med en enkelt mellemlanding i Doha). Her får du lidt bedre flytider, du slipper for at skulle omkring London, og indchecket bagage er inkluderet hele vejen. Til gengæld er billetterne også knap 2.000 kr. dyrere! Derfor synes jeg bestemt, at London-tricket er værd at overveje.

  Fly til New Zealand fra København

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (London – Auckland)

  • 12.02. – 26.02.
  • 15.02. – 24.02.
  • 23.02. – 11.03.
  • 25.02. – 15.03.
  • 28.02. – 12.03.
  • 29.02. – 12.03.
  • 02.03. – 12.03./13.03.
  • 09.03. – 25.03.
  • 10.03. – 25.03.
  • 11.03. – 26.03.
  • 15.03. – 26.13.
  • 15.03. – 30.03.
  • 19.03. – 01.04.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i New Zealand

  New Zealand er et land, der skriger på en rundrejse. Til den første nat vil det dog måske være meget rart at finde et hotel i Auckland. Det kan du gøre herunder.

  Hoteller i Auckland
  kr.

   

  Rejsetips til New Zealand

  Nord for Auckland ligger Bay of Islands, der er et smukt område omgivet af øer, store sandområder og sol hele året rundt. Lej en bil (f.eks. på momondo.dk) og kør ned ad nordøen, hvor du bl.a. kan surfe i Raglan, opleve hot springs i Rotorua og Waiotapu, besøge Hobbiton (kendt fra Ringenes Herre og The Hobbit) og bestige Mt. Ngauruhoe (kendt som Mt. Doom fra Ringenes Herre). Sydligst på nordøen ligger New Zealands charmerende hovedstad, Wellington, hvor jeg klart vil anbefale en tur på nationalmuseet Te papa og en tur i latinerkvarteret langs Cuba Street.

   

  Champagne Pool ved Waiotapu

   

  Du bør også tage færgen ned til sydøen, hvor du godt kan forberede dig på de mest fantastiske naturoplevelser! Her kan jeg anbefale dig at besøge Abel Tasman National Park og sejle i kajak langs de smukkeste strande, tage en tur til Kaikoura, hvor du kan se hvaler og svømme med vilde delfiner, besøge Marlborough’s mange vingårde og tage en hike ved Mt. Cook National Park – som jeg personligt synes er det smukkeste sted, jeg nogensinde har været!

   

  Mt. Cook National Park

   

  Fortsæt turen ned til Queenstown (adrenalin-junkiernes mekka) – prøv bungyjump, mountain swing, hop i faldskærm og mange andre nervepirrende aktiviteter! Efter dit andrenalin-sus kan du med god samvittighed bestille en af de berømte Fergburgers og nyde et par øl i Queenstowns evigt aktive natteliv. Syd for Queenstown ligger Fjordland National Park, som er kommet på UNESCO’s verdensarvsliste og har enestående smuk natur og et utal af vandfald – jeg vil klart anbefale sejlturen fra Milford Sound.

   

  Milford Sound

   

  Pas og visum

  Den 1. oktober 2019 trådte nye visumregler i kraft for New Zealand. Før i tiden var visum ikke nødvendigt for skandinaviske rejsende, men nu skal du have en såkaldt NZeTA (New Zealand Electronic Travel Authority), der i høj grad minder om amerikanernes ESTA. Herudover skal du også kunne fremvise en gyldig retur-billet eller en flybillet videre til et andet land, når du ankommer.

   

  Ligesom den amerikanske ESTA vil en NZeTA være gyldig i to år. Hvis du benytter NZeTA-appen (som er gratis), er prisen 9 NZD (ca. 39 kr.), og hvis du udfylder din ansøgning online, er prisen 12 NZD (ca. 51 kr.).

   

  Du kan læse mere om NZeTA på immigration.govt.nz og om pas- og visumreglerne på um.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *