• 12 mar 2019

  SUPERBILLIGE fly til Madeira: tur/retur til kun 199 kr.!

  Hvis ikke du har planer i slutningen af maj, så kan du altså lige nu booke et par ekstraordinært billige tur/retur-fly til Madeira! Prisen er såmænd blot den nette sum af 199 kr.! Jep, den er god nok. Ø-ferie i langt ude i Atlanterhavet bliver altså ikke billigere end det her. Og Madeira er bare en fantastisk smuk og frodig destination, du helt sikkert ikke vil blive skuffet over! Slet ikke til denne pris!

   

  ** OPDATERING ** Billetterne ser desværre ud til at være udsolgt.

  Madeira tur/retur
  27. maj - 3. juni
  199 kr.
  København
  Madeira
  Billige fly til Madeira
  inkl. 6 kg håndbagage
  OBS: Lastminute

  Billige fly til Madeira

  Selvom der kun er én afgang til 199 kr., så er prisen så uhørt god, at jeg ville dele tilbuddet med jer alligevel. Helt kort drejer det sig om et par Spies-billetter fra København til Madeira fra mandag den 27. maj til mandag den 3. juni. Hos Spies får du gratis 6 kg håndbagage med, mens 14 kg indchecket bagage kan tilkøbes for kun 300 kr. tur/retur.

   

  Udover denne megabillige afgang kan du også finde meget billige lastminute-billetter i overmorgen til kun 592 kr. – dem kan du finde ved at trykke på kanppen “lastminute-billetter” ovenfor. Desuden flyver Norwegian til omkring 1.200 kr. tur/retur til Madeira frem til april.

   

   

  Hoteller på Madeira

  Hotel skal der selvfølgelig også til! Og nu hvor fly er så billige, kan du måske tillade dig at give den lidt ekstra gas på hotelfronten 😉

  Hoteller på Madeira
  kr.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til SUPERBILLIGE fly til Madeira: tur/retur til kun 199 kr.!

  1. SUsanne says:

   Kan ikke finde billetterne til 200 kr. De står i oversigten men ikke når man klikker videre. 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Susanne 🙂

    Lige nu kan jeg se, at billetterne heller ikke står på oversigten. Derfor er de med stor sandsynlighed desværre udsolgt nu. Men hvis du en anden gang oplever, at nogle billige flybilletter (eller andre Spies-rejsetilbud) står på oversigten, men ikke på Spies’ hjemmeside – så vent lige lidt og give det en chance igen lidt senere! Det kan nemlig skyldes, at Spies bookingsystem “forhåndsreserverer” billetterne, når en person klikker sig ind på siden, hvor man booker billetterne. Det gør den simpelthen for at undgå dobbeltbookinger. Men bare fordi nogen har klikket sig ind på billetterne, betyder det ikke nødvendigvis, at de ender med at købe dem. Og hvis ikke de køber dem, bliver billetterne frigivet igen 🙂

    Jeg håber, at det giver mening. Og så kan du tro, at jeg fortsat vil holde øje med lignende tilbud 😉

  Se fly-tilbud her