• 12 dec 2018

  Superbillige fly til Dubai: tur/retur-billetter til kun 1.544 kr.

  Så er der gode nyheder til alle med drømme om sol, strand og ‘posh’ storbyferie til vinter! Jetsetternes legeplads – Dubai – er nemlig lige nu et superbilligt rejsemål. I skrivende stund kan du booke tur/retur-billetter til den ekstravagante ørkenby ved Den Persiske Golf til under langt under 2.000 kr.! Endda i hele højsæsonen fra januar til marts. Så hvis udsigterne til bidende frost i januar og februar ikke ligefrem huer dig, så tilbyder disse billetter et langt varmere og mere solrigt alternativ!

  Oplev Dubai til vinter
  januar - marts
  1.544 kr.
  København
  Dubai
  Billige fly til Dubai
  inkl. 7 kg håndbagage

  Billige fly til Dubai

  Fly til Dubai i vinterferien til under 1.600 kr.! Jep, den er skam god nok. Og ikke nok med at prisen i sig selv er knivskarp, så er der tilmed et hav af de billige afgange i hele højsæsonen (januar til marts).

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter i vinterferien (uge 7) fra lørdag den 09.02. til fredag den 15.02. til kun 1.544 kr. hos Ukraine International. Fordi du flyver med et ukrainsk luftselskab, har du en enkelt mellemlanding i hovedstaden Kiev hver vej (på ca. 2-3 timer). Flytiderne er således ganske fine, omend man ankommer til og letter fra Dubai på nogle lidt skæve tidspunkter – men det ser man ret tit med fly til Dubai.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Ukraine International har daglige afgange mellem København og Dubai, og du kan i skrivende finde billetter til under 2.000 kr. på næsten alle dage fra den 15. januar til og med marts.

   

   

  Hoteller

  Dubai er fyldt med hoteller i alle prisklasser. Og naturligvis kan du finde en del hoteller i den 5-stjernede kategori (som faktisk tit er meget billige)! Nedenfor kan du få det fulde overblik over Dubais mange hoteller.

  Hoteller i Dubai

   

  Transport til/fra lufthavnen

  På grund af de lidt skæve rejsetider i dette eksempel bliver du nok nødt til at tage en taxi til hotellet. Fra Dubai Lufthavn vil metroen ellers normalt være den nemmeste måde at komme ind til centrum på. Togene kører ca. hvert 10. minut fra terminal 1 og 3 i tidsrummet fra kl. 5.50 til midnat. Der er kun 2 linjer – rød og grøn – så metroen er bestemt nem at bruge. Du kan købe billetter på stationerne ved lufthavnen, og prisen afhænger af, hvor langt du skal. Vi snakker dog om meget overkommelige priser. Du kan læse mere om dine transportmuligheder fra lufthavnen her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her