• 20 mar 2020

  Billige fly til Dubai: tur/retur-billetter fra kun 1.695 kr.

  Der er intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så når COVID-19 udelukker rejser på den korte bane, må man jo bare koncentrere sig om rejser på den lange bane. Og hvorfor ikke planlægge en vintertur ned til sol og varme i rekordernes by – Dubai! Jeg har nemlig netop fundet superbillige flybilletter i hele vinterhøjsæsonen! Storbyen ved Den Persiske Golf er bl.a. kendt for verdens højeste bygning, Burj Khalifa, opkaldt efter Emiraternes grundlægger. Fra toppen kan du nyde en spektakulær udsigt over både ørken og storby. Herudover har Dubai verdens største shoppingcenter med både skøjtebane, dine in-biograf og akvarium (her kan man let kan bruge en hel dag). Dernæst kan du nyde en spadseretur på Dubai Marina, der har en overflod af hurtige speedbåde og store yachtskibe, hvorpå du kan nyde et lækkert måltid og få vind i håret på det åbne hav rundt om The Palm Islands – verdens tre største menneskeskabte øer. I Dubai er mulighederne og rekorderne mange!

  Rekordernes by - Dubai
  oktober - marts (2021)
  fra1.695 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Dubai
  Billige fly til Dubai
  inkl. håndbagage
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg

  Billige fly til Dubai

  Vinteren er den bedste årstid at besøge Dubai, så billige tur/retur-billetter fra oktober til marts passer jo som fod i hose.

   

  Du finder de billigste billetter fra København. Hovedstaden har bl.a. den fordel, at mange forskellige flyselskaber opererer ruter mellem København og Dubai (heriblandt Norwegian, Turkish Airlines, UIA, Emirates m.fl.). I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang hos UIA fra torsdag den 14. januar til onsdag den 20. januar. På disse datoer koster billetterne kun 1.695 kr. inkl. håndbagage. Hver vej har du en enkelt kort mellemlanding i Kiev. Ankomst- og afgangstiderne er lidt skæve, hvilket er meget normalt til Dubai, men du har også mulighed for at vælge lidt dyrere billetter med en smule bedre flytider.

   

  Det er også muligt at flyve fra Billund og Aalborg. Herfra kan du finde billetter hos KLM til mellem ca. 1.900 og 2.500 kr. Disse billetter inkluderer også gratis håndbagage. Fra Jylland har du ikke helt lige så mange billige afgange at vælge mellem – og de billigste afgange ligger i skrivende stund i januar, februar og marts.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.10. – 17.10.
  • 12.10. – 19.10.
  • 03.11. – 10.11.
  • 11.11. – 16.11.
  • 19.11. – 25.11.
  • 02.12. – 08.12.
  • 09.12. – 15.12.
  • 11.01. – 18.01.
  • 14.01. – 20.01.
  • 21.01. – 27.01.
  • 03.02. – 09.02.
  • 12.02. – 19.02.
  • 15.02. – 22.02.
  • 24.02. – 02.03.
  • Og mange flere

   

  Fra Billund/Aalborg

  • 07.01. – 13.01.
  • 14.01. – 20.01.
  • 21.01. – 27.01.
  • 28.01. – 03.02.
  • 04.02. – 10.02.
  • 18.02. – 24.02.
  • 25.02. – 03.03.
  • 04.03. – 10.03.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Dubai

  Dubai er fyldt med hoteller i alle prisklasser. Og naturligvis kan du finde en del hoteller i den femstjernet kategori, som faktisk ofte kan findes meget billige! Nedenfor kan du få det fulde overblik over Dubais mange hoteller. OBS: Hvis du har valgt flybilletter med skæve flytider, skal du huske at vælge de hoteldatoer, der passer bedst til flybilletterne.

  Hoteller i Dubai

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du ankommer ret sent til Dubai, så jeg vil klart anbefale at hoppe på en taxi. Priserne i Dubai er heldigvis noget lavere end i Danmark – bare du er opmærksom på at vælge en taxi med taxameter for at undgå at betale overpris.

   

  Ellers kan du også vælge at benytte metroen, der er en hurtig måde at komme rundt i Dubai. Der findes kun to metrolinjer, rød og grøn, hvoraf den røde forbinder lufthavnen med resten af storbyen. Der er dog rig mulighed for at skifte linje undervejs på rejsen, men der er sjældent siddepladser på ruten ind til centrum. Metroen kører ca. hvert 5. minut fra terminal 1 og 3 i tidsrummet fra kl. 5.50 til 00.00.

   

  Når du er i Dubai, kan du med fordel købe et Nol Card, der svarer til vores rejsekort, som du kan tanke op undervejs og skal checke ind og ud på din rejse. En tur fra Dubai Lufthavn til endestationen koster kun 10 kr. (5,8 AED) med et sølvfarvet Nol Card til voksne og kun 6 kr. (2,9 AED) med et blåt Nol Card til studerende. Det er en del billigere end at købe særskilte billetter. Du kan både købe kort og billetter ved billetkontorerne på alle storbyens metrostationer.

   

   

  Oplevelser i Dubai

  Der findes utrolig mange spændende oplevelser i Dubai. Så jeg har herunder sammensat en lille oversigt over de mange oplevelser og ture, der findes.

   

  Besøg f.eks. smukke Atlantis for enden af The Palm Island og få et minde for livet! Her kan du svømme med glade delfiner, dykke med mere end 65.000 fisk og hajer, som Atlantis har i bare ét af deres mange bassiner – og tilbring så resten af dagen i det store badeland!

   

   

  Se også Burj Al Arab, verdens eneste syvstjernede og fjerdehøjeste hotel, hvis ydre leder tankerne hen på et skibs sejl. Burj Al Arab er et af Dubais vigtigste vartegn og ligger på en lille, privat ø. Mens du er i området bør du også se Medinat Jumeirah, en ægte lille arabisk landsby, hvor bygningerne er bygget som arabiske paladser tæt på markedet, Medinat Souk.

   

   

  Tag også et smut på La Mer Beach, der har en masse at byde på af restauranter, cafeéer, ekstraordinære butikker, badeland, farverige badehuse og et væld af vandaktiviteter som wake- og flyboarding. Tag en tur op i Burj Khalifa på 124. og 125. etage – det tager kun ét minut i elevator – og få den flotteste panoramaudsigt. Du kan også prøve kræfter med sandboarding i ørkenen, køre på ATV, nyde lækre traditionelle måltider eller lade dig underholde i ørkenlejren med henna, mavedansere, ildslugere og -show!

   

   

  Du kan også besøge Miracle Garden, en kæmpe blomsterpark midt ude i ørkenen, hvor blomster pludselig bliver til fly, svaner, bjørne og en lille landsby. Det perfekte insta-moment! Savner du kultur og historie, bør du besøge Old Dubai på den anden side af floden, Dubai Creek, der adskiller de to bydele. Hertil kan du nemt tage metroen og hoppe på abraen, der sejler dig til den anden side, hvor et krydderimarked venter med en verden af kulinariske specialiteter og et guldmarked, hvor du kan gøre en række gode køb.

   

   

  Sightseeing i Dubai

   

  Rejsetip – Abu Dhabi

  Når du er i Dubai, må du endelig benytte dig af den gyldne mulighed at tage på en dagstur til Abu Dhabi. Her finder du én af verdens største moskeer, Sheikh Zayed Grand Mosque, som udelukkende er bygget af hvid marmor og huser nogle af verdens største lysekroner med en diameter på 10 meter!

   

   

  Derudover er det et must at opleve Heritage Village, hvor du får et unikt indblik i den traditionelle livsstil i ørkenen med hytter af pileflet, keramik, frie kameler, museer og værksteder, hvor håndværkere demonstrerer, hvordan de vævede, spandt osv. Heritage Village ligger lige ud til den menneskeskabte strand, hvor du samtidig kan se den store kontrast fra land til by. Et syn, du ikke må gå glip af.

   

   

  Herudover kan du finde de samme bygninger, Etihad Towers, der optrådte i Fast and Furios 7, hvor filmkaraktererne springer fra bygning til bygning i deres smarte bil. Er du vild med fart, bør du samtidig besøge Ferrari World, der har verdens hurtigste rutsjebane med en tophastighed på 240 km/t.! Som om det ikke var nok, ligger Abu Dhabis Formel 1-bane, Yas Marina Circuit, ved siden af, der har lagt asfalt til en lang række motorløb.

   

   

  På den anden side af vejen ligger også Warner Bros. World, endnu en forlystelsespark for hele familien, der bl.a. huser karakterer som Snurre Snup og flere af de elskede karakterer fra Looney Tunes.

   

  Emiraterne er i øvrigt også kendte for deres særprægede indstilling til arkitektur. For hvis de finder et eksisterende design interessant, er de ikke blege for at kopiere det, hvilket har resulteret i, at de nu også kan prale med at have det skæve tårn fra Pisa i en moderniseret udgave, som de kalder Capital Gate – men i stedet for at hælde 14 grader som det oprindelige, hælder Abu Dhabis udgave selvfølgelig hele 18 grader for at få rekorden.

   

  Derudover har de også en nyere udgave af det verdenskendte Louvre Museum fra Paris, og i øjeblikket er man i forhandlinger med Frankrig om at få Mona Lisa til Abu Dhabi for dermed at kunne kalde sig indehaver af verdens dyreste maleri. Listen over oplevelser i Abu Dhabi bliver derfor kun længere og længere.

  Sightseeing i Abu Dhabi

   

  Dubai

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af ALPHA SPOTTING (@alphaspotting) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Life_on_the_wave (@life_on_the_wave) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af ALPHA SPOTTING (@alphaspotting) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her