• 04 apr 2019

  Superbillige fly til Dubai: tur/retur billetter til kun 1.266 kr.

  Så er der gode nyheder til alle med drømme om sol, strand og ‘posh’ storbyferie! Jetsetternes legeplads – Dubai – er nemlig lige nu et superbilligt rejsemål. I skrivende stund kan du booke tur/retur-billetter til den ekstravagante ørkenby ved Den Persiske Golf til under 1.500 kr.! Så kan du komme ned til sol, varme og masser af spændende oplevelser. Her er både noget for dig, der elsker luksus og afslapning ved strand og pool – og noget for dig, der elsker kultur og action. Ørkensafari på ATV eller kamelryg, spændende markeder, vandsport, forlystelsesparker og meget mere. Så hvis du er ude efter en billig tur til Dubai, så er det nu du skal slå til!

  Oplev Dubai
  maj - juni
  1.266 kr.
  København
  Dubai
  Billige fly til Dubai
  inkl. håndbagage
  1.266 kr.

  Billige fly til Dubai

  Fly til Dubai til under 1.500 kr.?! Jep, den er skam god nok. Og ikke nok med at prisen i sig selv er knivskarp, så er der tilmed mange af de billige afgange i både maj og juni. Du kan også rejse fra slutningen af juni – oktober, hvor du finder de billigste afgange til mellem 1.900 – 2.000 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 30.05. – 06.06. til kun 1.266 kr. inkl. håndbagage. Vil du have ekstra bagage med, så kan jeg anbefale dig at booke bagage direkte påUkraine International Airlines hjemmeside efter du har bestilt din billet. Det plejer at være billigst på denne måde.

   

  Med denne afgang jeg har fundet lander du og letter du fra Dubai International Airport (DXB). Ved nogle enkelte af afgangene nedenfor lander du i Dubai International Airport, men skal flyve hjem fra Al Maktoum International Airport (DWC). Denne lufthavn ligger også i Dubai.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.05. – 09.05.
  • 09.05. – 14.05.
  • 09.05. – 16.05.
  • 16.05. – 21.05.
  • 23.05. – 28.05.
  • 23.05. – 30.05.
  • 06.06. – 11.06.
  • 06.06. – 13.06.
  • 13.06. – 18.06.
  • 13.06. – 20.06.
  • Og flere

   

  Hoteller i Dubai

  Dubai er fyldt med hoteller i alle prisklasser. Og naturligvis kan du finde en del hoteller i den 5* kategori (som faktisk tit er meget billige)! Nedenfor kan du få det fulde overblik over Dubais mange hoteller.

  Hotel i Dubai

  Transport til/fra lufthavnen

  På grund af de lidt skæve rejsetider i dette eksempel bliver du nok nødt til at tage en taxi til hotellet. Fra Dubai Lufthavn vil metroen ellers normalt være den nemmeste måde at komme ind til centrum på. Togene kører ca. hvert 10. minut fra terminal 1 og 3 i tidsrummet fra kl. 5.50 til midnat. Der er kun 2 linjer – rød og grøn – så metroen er bestemt nem at bruge. Du kan købe billetter på stationerne ved lufthavnen, og prisen afhænger af, hvor langt du skal. Vi snakker dog om meget overkommelige priser. Du kan læse mere om dine transportmuligheder fra lufthavnen her.

   

  Oplevelser i Dubai

  Der findes så mange spændende ting at lave i Dubai. Nedenfor finder du en oversigt over de mange oplevelser og ture der findes. Besøg blandt andet Dubai Akvarium, tag turen op i Burj Khalifa, sandboarde i ørkenen eller tag på en dagstur til Abu Dhabi – mulighederne er mange.

  Sightseeing i Dubai

   

  Dubai

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af ALPHA SPOTTING (@alphaspotting) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Life_on_the_wave (@life_on_the_wave) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af ALPHA SPOTTING (@alphaspotting) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her