• 15 maj 2019

  SUPERBILLIG pakkerejse til Kreta: 1 uge på et hyggeligt lejlighedshotel på Kreta til kun 599 kr. inkl. fly

  Pakkerejser til sydens sol bliver ikke meget billigere end det her! Jeg har netop fundet et fantastisk budgetvenligt tilbud hos Spies til den græske sol- og strandklassiker Kreta. Faktisk er rejsen så billig, at selv fattige studerende på SU kan være med! For en pris på 599 kr. pr. snude for både fly tur/retur og hotel i en hel uge på skønne Kreta er godt nok yderst usædvanlig – selv for en rejsespejder, der kigger på rejsetilbud hver dag! (derfor skal du nok heller ikke forvente at prisen holder så længe).

  Billig badeferie på Kreta
  fra599 kr.
  København
  Kreta
  1 uge på solrige Kreta
  inkl. hotel og fly
  599 kr.

  Billig pakkerejse til Kreta

  Med det ovenstående tilbud kommer du til at bo på det charmerende lejlighedshotel Zotis Apartments ved hyggelige Kalamaki.

   

  Som du nok kan regne ud fra prisen alene, så er det selvfølgelig ikke et luksushotel. Men Zotis Apartments er et lille og enkelt hotel, hvor du til prisen får rigtig fine forhold i form af hyggelige lejligheder med balkon og tekøkken. Herudover har hotellet også et poolområde, hvor du kan slikke sol og køle lidt ned med en dukkert. Du er tæt på centrum, strand og et lille supermarked.

   

  Jeg har fundet rejsen fra København til kun 599 kr. pr. person (dvs. 1.198 kr. i alt) fra d. 18.05. – 25.05. Herudover kan du i skrivende stund også finde billige rejser d. 23.05. – 30.05. Hos Spies er der som udgangspunkt 6 kg håndbagage inkluderet i prisen, men det er selvfølgelig muligt at tilkøbe ekstra skulle du have brug for det. 14 kg bagage tur/retur koster 95 kr.

   

  Du skal nok ikke vente alt for længe med at booke denne vanvittige billige solferie, da der er begrænsede pladser og prisen er så vild!

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du flyver til lufthavnen i Chania. Der er cirka 22 km mellem lufthavnen og hotellet, så du kan sagtens vælge at tage en taxa. Du kan også booke transfer gennem Spies. Det koster 420 kr. tur/retur for 2 personer.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til SUPERBILLIG pakkerejse til Kreta: 1 uge på et hyggeligt lejlighedshotel på Kreta til kun 599 kr. inkl. fly

  1. Mahdis says:

   Hej. Hvilke datoer gælder prisen ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mahdis 🙂

    Som jeg skrev i artiklen, kunne du finde prisen på datoen 02.05. – 09.05. Men den billige afgang er desværre udsolgt nu.

  Se tilbud her