• 14 mar 2019

  SUPERBILLIG pakkerejse til Grækenland: 1 uge på et hyggeligt 3* lejlighedshotel på Korfu til kun 799 kr. inkl. fly

  Pakkerejser til sydens sol bliver ikke meget billigere end det her! Jeg har netop fundet et fantastisk budgetvenligt tilbud hos Spies til den græske sol- og strandklassiker Korfu. Faktisk er rejsen så billig, at selv fattige studerende på SU kan være med! For en pris på 799 kr. pr. snude for både fly tur/retur og hotel i en hel uge på skønne Korfu er godt nok yderst usædvanlig – selv for en rejsespejder, der kigger på rejsetilbud hver dag! (Derfor skal du nok heller ikke forvente at prisen holder så længe).

   

  OBS: Hvis den billige afgang er væk, når du klikker dig ind på bookingsiden – så vent lidt, og giv det en chance lidt senere! Spies’ bookingsystem “forhåndsreserverer” nemlig billetterne for at undgå dobbeltbookinger, hvis nogen klikker sig videre ind på bestillingssiden. Men hvis ikke personen ender med at købe rejsen, kommer tilbuddet tilbage igen.

  Billig badeferie på Korfu
  maj og juni
  fra799 kr.
  København
  Korfu
  1 uge på solrige Korfu
  med 3* hotel og fly
  fra799 kr.

  Billig pakkerejse til Kreta

  Med det ovenstående tilbud kommer du til at bo på det charmerende 3* lejlighedshotel Irene Apartments i Agios Gordios.

   

  Som du nok kan regne ud fra prisen alene, så er det selvfølgelig ikke et luksushotel. Men Irene Apartments er et lille og enkelt hotel, hvor du til prisen får rigtig fine forhold i form af hyggelige lejligheder med styr på alt det basale. Herudover har hotellet også et lille poolområde, hvor du kan slikke sol og nyde en kølig dukkert. Og stranden ligger desuden i gåafstand fra hotellet, hvilket også er et stort plus.

   

  Jeg har fundet rejsen fra København til kun 799 kr. pr. person (dvs. 1.598 kr. i alt) fra mandag den 26.05. til mandag den 02.06. Herudover kan du i skrivende stund også finde billige afgange den 19.05. og den 02.06. Herefter stiger rejsen betydeligt i pris på grund af skolernes sommerferie. Fra midt-august til og med september ligger priserne ganske stabilt omkring 2.699 kr. pr. person.

   

  Hos Spies har du som udgangspunkt 6 kg håndbagage indkluderet i prisen. Hvis du ønsker indchecket bagage, kan du for bare 95 kr. tilføje 14 kg, når du booker rejsen.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er kun ca. 14 km fra lufthavnen til hotellet, så man kan sagtens splejse om en taxi. Alternativt kan du også leje din egen bil til kun 306 kr. pr. person.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  306 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til SUPERBILLIG pakkerejse til Grækenland: 1 uge på et hyggeligt 3* lejlighedshotel på Korfu til kun 799 kr. inkl. fly

  1. Mahdis says:

   Hej. Hvilke datoer gælder prisen ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mahdis 🙂

    Som jeg skrev i artiklen, kunne du finde prisen på datoen 02.05. – 09.05. Men den billige afgang er desværre udsolgt nu.

  Se tilbud her