Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 977 kr.
Venedig-banner-1
Weekendophold

Strandferie ved Venedig: 3 nætter på et 3* hotel ved stranden fra kun 977 kr. inkl. fly

Weekendophold |

Strandferie ved Venedig: 3 nætter på et 3* hotel ved stranden fra kun 977 kr. inkl. fly

Romantik, kanaler, gondoler og arkitektur. Det er i korte træk, hvad Venedig er kendt for. Men strandferie ved Venedig?! Den er faktisk god nok. Du skal blot en tur til Lido di Venezia – en ca. 12 kilometer lang, smal ø, der på den ene side har Venediglagunen og på den anden side Adriaterhavet. Her finder du de badestrande, du måske ikke var klar over, Venedig havde. Lidoen ligger i øvrigt kun et enkelt stop i vandbus fra selve Venedig, så du kan stadig nemt og hurtigt tage på opdagelse blandt Venedigs største seværdigheder og fare vild i byens labyrintiske kanalsystem. I sommermånederne er det dog meget rart at have muligheden for at trække sig tilbage og nyde varmen på den solbeskinnede Adriaterhavsstrand 😉

I øvrigt vil Venedig nok også være en af de destinationer, der denne sommer vil opleve markant færre internationale turister pga. Covid-19 – især fordi de fleste nordamerikanske og asiatiske turister udbliver i år. Som jo er et kæmpe plus – da byen normalt er bogstavelig talt overfyldt!

Bade- og byferie i Venedig

juni – oktober

fra

977 kr.

Billund (og København) ✈ Venedig

Billige fly til Venedig

132 kr.

Hotel ved Venedig

845 kr.

Hotel

845 kr.

Fly

132 kr.

Total (pr. person):

977 kr.

Billige fly til Venedig

Før corona plejede Hamborg og København at være de billigste afrejselufthavne, hvis du skulle til Venedig. Det har dog ændret sig.

Ryanair har nemlig åbnet et rute fra Billund til Treviso-lufthavnen (den ene af Venedigs to lufthavne). Og jeg skal da lige love for, at priserne er skruet godt ned!

Du finder de direkte afgange på alle mandage og fredage (perfekt til en forlænget weekend!). I juni koster billetter fra under 200 kr. I juli koster billetter fra under 600 kr. Og i august koster billetter fra under 400 kr.

Det. Er. Billigt!

Jeg har f.eks. fundet billetter fra Billund fra fredag den 25. juni til mandag den 28. juni til kun 132 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

I øvrigt er det værd at bemærke, at Ryanair har droppet deres flyændringsgebyrer ved ændring af bookinger foretaget før 30. juni 2021 for rejser før 31. oktober 2021. Samtidig er hotellet med gratis afbestilling, så du er faktisk dækket ganske fint ind med denne rejse.

Du kan også flyve fra København og Hamborg. Men her er priserne altså noget anderledes. Lavprisflyselskabet easyJet plejede at operere en rute fra København til Venedig, hvor man tit kunne finde billige billetter, men denne rute findes ikke længere. Derfor er du nødt til at flyve med Norwegian eller SAS – og deres billetter koster desværre ofte omkring 1.000 kr.

Fra Hamborg kan du finde billetter hos Eurowings, men de minder prismæssigt meget om København-billetterne.


Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

  • Stort set alle kombinationer af mandage og fredage


Hotel på Lido di Venezia ved Venedig

Vil du gerne kombinere din forlængede storbyweekend med lidt strandferie ved Venedig, så er Lido di Venezia som skræddersyet til dig. Jeg har i dette eksempel fundet det 3* Hotel Venezia 2000.

Det, du skal vide om hotellet, er, at det er billigt, har en lækker beliggenhed og har fået flotte anmeldelser af tidligere gæster.

Hotellet scorer 4 ud af 5 på TripAdvisor og har en rigtig flot 8,6 ud af 10-score på booking.com. Gode værelser, grundig rengøring, venligt personale og ideel beliggenhed er nogle af de komplimenter, som går igen flest gange.

Hvad angår beliggenheden, så kan du glæde dig til at få stranden som nærmeste nabo. Fra hotellet har du en skøn udsigt over Lido di Venezia, stranden og det smukke Adriaterhav. Samtidig har du kun en 10-12-minutters gåtur til færgeterminalen, hvor du kan sejle til og fra Venedig.

Så er der prisen. Jeg har som sagt taget udgangspunkt i en rejse fra fredag den 25. juni til mandag den 28. juni. På disse dage kan du booke et topersoners værelse til i alt 1.690 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 845 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i/omkring Venedig, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Strandferie ved Venedig

Strandferie i Venedig
Strandferie i Venedig

Transport til/fra lufthavnen

Du ankommer til Treviso Lufthavn i Venedig. Herfra kan du nemt tage bussen til Venedig. Du kan finde ruteplanen og booke billet på atvo.it/en-treviso-airport. Når du ankommer til Venedig, skal du så med en færge til Lido di Venezia, hvorfra du som sagt har en kort gåtur til hotellet.


Corona og Italien

Italien er i skrivende stund et orange land. Dog er der ikke alverdens restriktioner, du skal overholde. I øjeblikket gælder det, at du ved indrejse skal kunne fremvise en negativ covid-19-test (PCR- eller kviktest), som maks. må være 48 timer gammel. Der er krav om sådan en test for alle personer over 2 år. Herudover har alle indrejsende pligt til at udfylde en tro og love-erklæring ved indrejsen.

I øvrigt skal du være opmærksom på, at vaccination ikke fritager dig for at skulle fremvise negativt testresultat.

Jeg anbefaler, at du løbende holder dig opdateret om situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Strandferie ved Venedig: 3 nætter på et 3* hotel ved stranden fra kun 977 kr. inkl. flyStrandferie ved Venedig: 3 nætter på et 3* hotel ved stranden fra kun 977 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud