• 18 sep 2017

  Strandferie i Costa Brava: 1 uge på et 4* hotel med spa- og wellnesscenter til kun 1.688 inkl. morgenmad og fly

  Hvis du er i stort underskud på solskinskontoen efter en skuffende dansk sommer, vil jeg straks tilbyde dig en hjælpende hånd! Jeg har nemlig fundet en rigtig lækker rejse til den spanske middelhavskyst – nærmere bestemt Costa Brava – der ligger tæt på de to catalanske byer Girona og Barcelona. Costa Brava har smukke strande, et farverigt byliv og som regel temperaturer på 20+ i oktober! Skal du nå at nyde solens varme i Europa, er det ved at være sidste chance!

  Afslapning og sol ved Costa Brava
  september - oktober
  1.688 kr.
  Billund
  Girona
  Hotel i Costa Brava
  f.eks. det 4* Hotel GHT Oasis Park & Spa
  1.103 kr.
  Billige fly til Costa Brava
  inkl. 10 kg håndbagage
  585 kr.
  Hotel
  1.103 kr.
  Fly
  585 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.688 kr.

  Hotel

  Costa Brava-kysten er fyldt med hoteller – men jeg er næsten sikker på, at jeg her har fundet det rette til dig. På trivago.dk er jeg nemlig faldet over det 4* Hotel GHT Oasis Park & Spa (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Det du skal vide om hotellet er, at det ligger 5 minutter fra Fenals Beach og 15 minutter fra Lloret de Mars bymidte, hvor der altid er liv og glade dage. Du har både en indendørs og udendørs swimmingpool til din rådighed, og så har hotellet et frit tilgængeligt spa- og wellnesscenter. Fedt! Kun massagebehandlinger koster ekstra. Naturligvis har du også gratis wifi.

  Prisen for et dobbeltværelse i en uge er 2.205 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 1.103 kr. inkl. morgenmad. I forhold til valg er hotel er mulighederne som sagt mange. Vil du gerne selv finde et hotel, kan du gøre det her. Og leder du efter enkeltværelser, kan du finde et her.

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet billige billetter fra Billund til Girona – en mindre catalansk by lidt nord for Barcelona. Du flyver med Ryanair – og har derfor 10 kg håndbagage inkluderet i prisen – til kun 585 kr. Generelt er det muligt at finde billetter i dette prisleje fra slutningen af september og i oktober. Og vil du hellere have en lidt kortere rejse, kan du også finde billetter fra f.eks. en tirsdag til en torsdag eller lørdag. Du kan ikke flyve fra København til Girona. I stedet kan du dog flyve fra København til Barcelona. Her har Primera Air i oktober et par afgange til lignende priser.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 19.10. – 26.10. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • 19.09. – 28.09.
  • 26.09. – 05.10.
  • 03.10. – 05.10.
  • 03.10. – 07.10.
  • 19.10. – 26.10.
  • 24.10. – 28.10.
  • og andre

   

  Fra København

  • 03.10. – 10.10.
  • 10.10. – 17.10.
  • og andre

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Skal du fra Girona lufthavn til Lloret de Mar, kan du nemt tage bussen. Sagales har en buslinje fra lufthavnen til Costa Brava Syd, hvor Lloret de Mar er inkluderet som stop. Girona Lufthavn oplyser endda, at bustiderne er tilrettelagt efter lufthavnens indkommende fly. Der er ca. 30 km fra lufthavnen til Lloret de Mar, turen tager ca. en halv time og koster mellem 20 kr. og 75 kr.

   

  Lejebil

  Hvis du hellere vil have mulighed for at køre selv, så kan du leje en bil f.eks. på rentalcars.com. Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel