• 07 nov 2017

  Juleshopping i Milano: 2 dage på et flot 4* hotel til kun 840 kr. inkl. fly

  December nærmer sig. Det betyder, at du skal i gang med at tænke på julegaver og den slags. Men hvorfor ikke klare din juleshopping med stil i år? Hvorfor ikke tage en lækker shopping-weekendtur til Europas modehovedstad Milano? Her får du en fantastisk todages weekend-getaway til en af Europas mest forførende og fashionable storbyer, hvor du kan kombinere juleshopping med lækker italiensk mad og et par cafe latte’r på Milanos hyggelige caféer. Var det ikke en god idé?

  Juleshopping i Milano
  november - januar
  840 kr.
  København
  Milano
  Hotel i Milano
  f.eks. det 4* Best Western Hotel Astoria Milan
  390 kr.
  Billige fly til Milano
  inkl. 10 kg håndbagage
  450 kr.
  Hotel
  390 kr.
  Fly
  450 kr.
  Total (pr.person)
  840 kr.

  Hotel

  hotelscombined.com har jeg fundet et rigtig fint hotel lige på kanten af centrum – det 4* Best Western Hotel Astoria Milan (4 ud af 5 på TripAdvisor). Tidligere gæster roser hotellet til skyerne! Værelserne er pæne og rene, personalet bliver beskrevet som sødt og serviceminded, beliggenheden er god, og der er gode forbindelser ind til centrum. I det hele taget får du får rigtig meget hotel for pengene. Og så er det jo meget heldigt, at det store shoppingcenter Piazza Portello ligger ganske tæt på!

  Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter er 780 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen pr. person derfor 390 kr. Vil du hellere selv finde et hotel i Milano, skal du være velkommen til at gøre det her. Og leder du efter enkeltværelser, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet nederst til venstre

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet superbillige fly fra København til Milano. Der er mange billige billetter fra København fra november og helt frem til marts 2018. Der er faktisk afgange på alle ugens dage. Ryanair stoppede desværre med at flyve mellem Billund og Milano i november, så herfra kan du ikke længere finde direkte afgange.

  Generelt er det billigst at rejse i hverdagene, hvor du kan finde billetter til 251 kr. inkl. håndbagage. Men det er også muligt at finde billige weekendafgange til kun lidt flere penge. F.eks. har jeg fundet weekend-flybilletter i december fra fredag d. 08.12. til søndag d. 10.12. til 450 kr. inkl. håndbagage. Da du her flyver med både Ryanair og EasyJet, er håndbagage (10 kg og max 56 x 45 x 25 cm) inkluderet i prisen.

  Her får du nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 14.11. -17.11.
  • 01.12. – 04.12.
  • 02.12. – 04.12.
  • 08.12. – 10.12.
  • 08.12. – 11.12.
  • 15.12. – 18.12.
  • Og mange flere

   

   

  Shopping i Milano

  Her får du lige en kort introduktion til shopping i Milano.

  Quadrilatero d’Oro betyder “Det Gyldne Kvadrat” og anses for at være verdens mest kendte shoppingdistrikt. Her finder du high-end luksus- og designervarer, hvor du med stor sandsynlighed må slagte den helt store sparegris, hvis du vil købe noget! Men tag derhen under alle omstændigheder og lad drømmene få frit løb. Desuden er Quadrilatero d’Oro et godt sted til people-watching.

  Corso Vittorio Emanuele, Via Dante og Via Torino er tre af Milanos større shoppinggader og tilbyder suveræne shoppingmuligheder for “almindelige” mennesker. Her behøver du altså ikke være millionær for at være med, og det er nok også her, du foretager det meste af din juleshopping.

  Eataly Milano Smeraldo er et must, hvis du er madinteresseret og elsker italienske delikatesser. Her finder du alt fra køkkengrej og kogebøger til pesto og parmaskinke!

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der kører en bus fra lufthavnen direkte til hovedbanegården i Milano. Turen koster 5 Euro (ca. 38 kr.), og du kan booke en billet her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Juleshopping i Milano: 2 dage på et flot 4* hotel til kun 840 kr. inkl. fly

  1. Helle Kristensen says:

   Ja tak

  2. Mette lund says:

   Ja tak

  se fly se hotel