01 jul 2018

Storbyferie i Rom: 2 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 746 kr. inkl. fly

Ciao! Hvad siger du til en lille storbyferie til skønne Rom i august? Bare lige et par dage med masser af sol, sightseeing, shopping, pizza og adskillige kopper cappuccino! Rom besidder en arkitektonisk skønhed som få andre storbyer i verden. Den italienske hovedstad er spækket med det ene ikoniske vartegn efter det andet, og det er svært ikke at forelske sig lidt (læs: meget) i byen, når man først har været der én gang!

Storby-getaway til Rom
august
746 kr.
Billund og København
Rom
Hotel i Rom
f.eks. det 4* Eurostars Roma Aeterna
402 kr.
Billige fly til Rom
inkl. 10 kg håndbagage
344 kr.
Hotel
402 kr.
Fly
344 kr.
Total (pr.person)
746 kr.

Hotel

skyscanner.dk er det lykkedes mig at finde et superbilligt 4* hotel i form af det anmelderroste Eurostars Roma Aeterna (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger 30 minutters gang fra Roms hovedbanegård, og du har både busstoppested og en metro i nærheden, så transport rundt i byen bliver intet problem. Tidligere gæster beskriver bl.a. Eurostars Roma Aeterna som et moderne hotel med gode faciliteter.

 

Prisen for 2 nætter er kun 804 kr. (sørg for at vælge Expedia). Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 402 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Rom, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

 

Fly

momondo.dk har jeg i dag fundet billige flybilletter fra Billund til Rom i store dele af august. Jeg har f.eks. fundet billetter fra den 21.08. – 23.08. til kun 344 kr. Herudover er der en del billige afgange – særligt i den sidste halvdel af måneden. Du kan sådan set også finde billetter i september og senere, men her stiger priserne lidt. Derfor har jeg nedenfor primært fokuseret på afgange i august. Det er også muligt at flyve fra København, men herfra kommer du til at betale minimum 800 kr.

 

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 21.08. – 23.08. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

 

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 14.08. – 16.08.
  • 16.08. – 18.08.
  • 18.08. – 21.08.
  • 21.08. – 23.08.
  • 23.08. – 25.08.
  • 28.08. – 30.08.
  • Og flere

 

Transport til/fra lufthavnen

Det nemmeste vil nok være at tage bussen fra lufthavnen til Termini. Det koster 5 euro (ca. 40 kr.) og tager ca. 45 minutter. Der er to busser, som kører mellem lufthavnen og Termini – SITbus og Terravision. Begge busser har kun 1 stop på ruten, Termini-stationen, så du skal ikke frygte at misse det rigtige stoppested.

Du kan eventuelt booke busbilletter på forhånd på terravision.eu

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

 

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

se fly se hotel