• 01 okt 2020

  Weekendtur til Rom: 3 dage på et flot og centralt 4* spahotel fra kun 980 kr. inkl. fly og spa-adgang

  Er du klar til at blive imponeret over Colosseum, Peterskirken og Pantheon – eller noget så simpelt som en klassisk pastaret og en stenovnsbagt pizza? Så riv en weekend ud af kalenderen og besøg Italiens forførende hovedstad! Hvis du stadig skulle være i tvivl, kan jeg røbe, at jeg selvfølgelig taler om Rom. Her kan du give den fuld gas med storbyoplevelserne – sightseeing, shopping eller hvad du end måtte have lyst til! Der skal selvfølgelig også være plads til at nyde en lækker lille frokost på en af Roms mange caféer eller restauranter. Og husk endelig et par kaffepauser indimellem! Hvis du hellere vil nyde en afslappet weekend i Rom, kan jeg afsløre, at jeg har fundet et hotel med det lækreste spaområde – men mere om det senere.

  Storby-getaway til Rom
  oktober - marts
  fra980 kr.
  København og Billund
  Rom
  Billige fly til Rom
  fra384 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel i Rom
  f.eks. det 4* Hotel 87 EightySeven
  fra596 kr.
  OBS: Husk at vælge tilbuddet med spa-adgang!
  Hotel
  596 kr.
  Fly
  384 kr.
  Total (pr.person)
  980 kr.

  Fly til Rom

  Italiens hovedstad ligger kun små 2,5 times flyvning fra Danmark, og du kan heldigvis både flyve billigt fra København og Billund. Fra København kan du flyve året rundt, mens du kan finde direkte billetter fra Billund fra april til oktober. Fra begge lufthavne tilbyder Ryanair typisk de billigste billetter til priser mellem 300 og 700 kr.

   

  Jeg har i eksemplet fundet en weekendafgang fra København fra fredag den 13. november til søndag den 15. november med gode flytider til kun 384 kr. Du kan rejse endnu billigere fra Billund fra torsdag den 22. oktober til lørdag den 24. oktober til kun 206 kr. Du bør være opmærksom på, at det er den eneste afgang, der er tilbage fra Billund, hvis du vil afsted i 2 nætter (hotellet er en smule dyrere på denne dato).

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Nedenfor finder du nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen). Da Ryanair stopper flyvningerne fra Billund mellem oktober og marts 2021, er der kun få afgange tilbage fra Billund.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København (afgange alle dage undtagen tirsdag og torsdag)

  • 06.11. – 08.11. – WE
  • 20.11. – 22.10. – WE
  • 27.11. – 29.11. – WE
  • 06.12. – 09.12.
  • 09.12. – 11.12.
  • 15.01. – 17.01. – WE
  • 22.01. – 24.01. – WE
  • 27.01. – 29.01.
  • 05.02. – 07.02. – WE
  • 10.02. – 12.02.
  • 17.02. – 19.02.
  • 24.02. – 26.02.
  • 20.03. – 22.03. – WE
  • Og mange flere

   

  Fra Billund (afgange torsdage og lørdage)

  • 17.10. – 22.10.
  • 22.10. – 24.10.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Rom

  Glem alt om nedslidte møbler og halvkikset 70’er-indretning – jeg er nemlig faldet over et superflot spahotel i Rom. Det drejer sig om det 4* Hotel 87 EightySeven (4 ud af 5 på Tripadvisor). Hotellet ligger så centralt i byen, at du kan nå ind til en række af Roms allerstørste attraktioner på kun 10-15 minutter på gåben. Fedt! Faktisk ligger Den Spanske Trappe kun 400 meter fra hotellet.

   

  Som du kan forvente af et 4-stjernet spahotel, bliver du selvfølgelig mødt af et spaområde med moderne faciliteter som bl.a. indendørs spa, oplevelsesbrusere, udendørs jacuzzi m.m. Du kan se lidt billeder fra spaen lidt længere nede i artiklen. Derudover bliver du indkvarteret i et velindrettet, rummeligt og lyst værelse, hvor du har TV, wi-fi og eget badeværelse.

   

  OBS: På hotellets hjemmeside står der, at spaen er åben for gæster. Alt efter, hvordan coronavirussen udvikler dig, kan dette evt. ændre sig.

   

  Jeg har i eksemplet fundet et 2-nætters ophold fra fredag den 13. november til søndag den 15. november til kun 1.191 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 596 kr. pr. person inkl. adgang til spa. Prisniveauet ligger i skrivende stund omkring 400 – 550 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Rom, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det nemmeste vil nok være at tage bussen fra lufthavnen til Termini. Det koster 6 euro (ca. 45 kr.) og tager ca. 40 minutter. Der er to busser, som kører mellem lufthavnen og Termini – SITbus og Terravision. Begge busser har kun ét stop på ruten, nemlig Termini-stationen, så du skal ikke frygte at misse det rigtige stoppested. Du kan eventuelt booke busbilletter på forhånd på terravision.euNår du er ankommet til Termini, skal du blot videre med metrolinjen MEA (mod Battistini) og stå af ved stoppestedet Barberini. Derfra har du kun 200 meter til hotellet.

   

   

  Info ang. corona i Italien

  Ifølge Udenrigsministeriet kan du godt rejse til Rom (og selvfølgelig udvise ekstra forsigtighed). Jeg anbefaler, at du altid holder dig opdateret på Udenrigsministeriet hjemmeside for ændringer i rejsevejledningerne.

   

   

  Oplevelser i Rom

  Måske har du allerede en masse idéer til, hvad du skal se og opleve i Rom. Men hvis ikke du har det, eller hvis du gerne vil inspireres yderligere, kan du smutte forbi getyourguide.dk. Her finder du alt fra guidede ture (bl.a. Vatikanet og Colosseum) til hop-on-hop-off-busbilletter.

  Ture og aktiviteter i Rom

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Weekendtur til Rom: 3 dage på et flot og centralt 4* spahotel fra kun 980 kr. inkl. fly og spa-adgang

  1. Daniel maimann says:

   Hej.

   Jeg forstår ikke helt du skriver ca. 600 kr for hotel, når den pris du har slået op koster 968 for to nætter?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Daniel 🙂

    Det skyldes, at jeg inde på bookingsiden (hotels.com) ikke har valgt det billigste værelse. Hvis du vælger det billigste værelse (basic), er spa-adgang ikke inkluderet i prisen. I stedet har jeg valgt et standard-dobbeltværelse, hvor spa-adgang er inkluderet. Et standard-værelse kostede 1.191 kr. i alt. Derfor blev hotelprisen ca. 600 kr. pr. person 😉

    Hvis man helst vil være foruden spa-adgang, kan man selvfølgelig vælge basic-værelset i stedet og spare lidt penge 😉

  2. Dennis says:

   Hey!
   Ved du om det på hotellet her er muligt at have sin hund med?
   Vi har en lille chihuahua som vi altid rejser med ‍‍
   Vi har dog aldrig været i Italien..

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dennis 🙂

    Tak for din kommentar.

    På Hotel 87 Eighty-Seven er kæledyr desværre ikke tilladt. Så her skal I nok ikke medbringe jeres chihuahua. Heldigvis kan man på Trivago filtrere søgningen efter hoteller, hvor kæledyr er tilladt 🙂

    Jeg har lavet sådan en søgning til jer herunder, hvor I kun bliver vist hoteller, der gerne modtager kæledyr 😉

    Hotelsøgning: https://rejsespejder.dk/go/201002-11/

  3. Emilie says:

   Er der mulighed for, at du også kan begynde at sammenligne med priserne fra Aalborg? Det er formentlig dyre, men det ville bare være så dejligt for alle os der bor heroppe 😀 For selvom det som regel er dyre, så kan det ofte godt svare sig, når man sammenligner med parkering + benzin til Billund eller flybilletter til KBH 🙂

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Emilie 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg kan sagtens forstå, det kunne være dejligt med afgange fra Aalborg, når du er bosat heroppe. Som det ser ud i skrivende stund, kan du slet ikke finde tilsvarende billige eller direkte afgange fra Aalborg til Rom, og det er også grunden til, at jeg ikke har inkluderet dem i min artikel. Som regel plejer jeg altid at inkludere Aalborg Lufthavn, hvis jeg kan se, der også er afgange derfra, da jeg ved, at mange gerne vil flyve fra Aalborg pga. den frie parkering m.m.

    Den eneste mulighed fra Aalborg er med en mellemlanding, og prisen vil minimum være ca. 1.500 kr. for fly tur/retur. Men du kan tro, jeg nok skal holde øje med, om der pludselig åbner sig en direkte afgang – man har jo lov at være heldig en gang imellem 😉

  se fly se hotel