• 28 dec 2016

  Storbyferie i Barcelona: 4 dage på et lækkert 4* hotel med havudsigt og pool til kun 953 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_107388332_1

  Er du klar på en tur til skønne Barcelona? Byen, der har alt! Lige fra smuk arkitektur med f.eks. Gaudís imponerende bygninger i Park Güell og stemningsfyldte, snævre gader til fantastiske vin, smagfulde tapasretter, shopping og ikke mindst sine smukke strande.

   

  Hotel

  Jeg har i dag fundet et super godt tilbud på trivago.dk. Du kan bo på det skønne 4* Ilunion Barcelona hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor) for kun 1.014 kr. dvs. 507 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hotellet har en perfekt beliggenhed med kun 9 minutters gang til stranden og metrostation kun 300 meter fra hotellet, hvor du kan nå Barcelonas centrum på kun 10 minutter. På Ilunion finder du både en tagterrasse med swimmingpool og en smuk udsigt over havet og byen, gratis WiFi og fitnesscenter.

  hotel-barcelonaSE HOTEL-TILBUD HER

   

  Hvis du rejser alene kan du få et overblik over alle hoteller med enkeltværelser her. Desværre har det ovennævnte hotel ingen enkeltværelser.

   

  Der findes selvfølgelig et stort udvalg af hoteller i Barcelona – så dan dig endelig et overblik nedenfor og find det hotel, der passer dig bedst.

  zz2016-12-28-10-43-42HOTELLER I BARCELONA

   

  Fly

  Du kan lige nu finde meget billige billetter til Barcelona på momondo.dk. Jeg har f.eks. fundet billetter fra d. 14.01 – 17.01, hvor du flyver fra Billund med Norwegian til kun 446 kr. De billige billetter findes i januar, hvor du rejser fra tirsdag til lørdag eller lørdag til tirsdag. I februar og marts ligger priserne omkring 6-700 kr. Du kan også flyve fra København. Her finder du billetter til omkring 574 kr. og lidt flere penge stort set alle dage fra januar til februar. Tjek evt. Norwegians lavpriskalender.

  fly-bllFLY FRA BILLUND

  FLY FRA KØBENHAVN

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Der findes billige billetter hele januar – kig forbi Norwegian lavpriskalender for at finde de datoer, som passer dig bedst.

   

  Hotel

  507 kr.

  Fly (København)

  446 kr.

  TOTAL (pr. person)

  953 kr.

   

  • Fra: Billund (København)
  • Rejsedato: 14.01 – 17.01 (januar til februar 2017)
  • Rejselængde: 4 dage
  • Flyselskab: Norwegian
  • Til: Barcelona, Spanien
  • Hotel: 4* Ilunion Barcelona Hotel
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *