• 13 mar 2017

  Spring Break i Cancun: 8 dage på et centralt 3* hotel til kun 3.224 kr. inkl. direkte-fly

  Hvis du er den spontane type og du er på udkig efter sol, varme og måske festligheder, så har jeg det rette tilbud til dig! Turen går til Cancun i Mexico. Her kan du opleve nogle af Caribiens smukkeste stranden og lige her i marts måned kan du også opleve fænomenet ”Spring Break”, hvor tusindevis af amerikanske studerende samles i Cancun for at give den gas og holde nogle af de største fester der findes! Hvis du ikke er til fest og farver hver dag, så kan du sagtens finde et fredeligt hotel og nyde Cancuns sol og varme.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* Hotel Margaritas Cancun (4 ud af 5 på TripAdvisor). Du bor i hjertet af Cancun med kun 10 minutter til de smukke strande og 250 meter til nærmeste butikscenter. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster kun 1.226 kr. pr. person ved en rejse for 2. For hoteller med enkeltværelser, se her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes rigtig mange forskellige hoteller i Cancun og i det nærmeste område. Og du kan sagtens bo til endu billigere end eksemplet ovenpå. Og så findes der selvfølgelig masser af luksus hoteller og all-inclusive resort.

  HOTELLER I CANCUN

   

  Fly

  tui.dk har jeg fundet billige fly til Cancun. Du flyver direkte fra København d. 17.03. – 24.03. (vær opmærksom på, at du lander i København d. 25.03.) til kun 1.998 kr. OBS. Der er kun få pladser tilbage. Der findes også en afgang fra d. 17.03. – 31.03. til kun 2.498 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

  ** OPDATERING: De fly, hvor man rejser i 8 dage er udsolgt – men der findes stadig fly, hvor man rejser i 15 dage **

  Obs! Når du klikker dig videre viser tui prisen for 2 personer – det kan du efterfølgende ændre igen til 1 eller flere personer.

  Hos TUI er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 600 kr. oveni.

   

  Hotel

  1.226 kr.

  Fly

  1.998 kr.

  TOTAL (pr. person)

  3.224 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 14.03. – 21.03.2016
  • Rejselængde: 1 uge
  • Flyselskab: TUIfly
  • Til: Cancun, Mexico
  • Hotel: Ibis Cancun Centro
  • Vurdering: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Transport fra lufthavnen

  Hotellet ligger 16 km fra lufthavnen, så jeg anbefaler at tage ADO-busserne som er rigtig billige og fra stationen i Cancun centrum kan du tage en taxa resten af vejen til hotellet. Du kan også tage en taxi til omkring 30 kr.

   

  Spring Break

  Du kan læse mere om, hvad Spring Break byder på her.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *