• 15 nov 2018

  Sportsweekend i Chicago: 3 nætter på et centralt 4* hotel til kun 2.665 kr. inkl. fly

  USA er et af de rejsemål, man ikke kan besøge nok gange. Det store nordamerikanske land har simpelthen en uendelig liste af fascinerende rejseoplevelser! I dag har jeg f.eks. set nærmere på en forlænget storby-weekend med mulighed for at opleve noget amerikansk topsport. Du skal nemlig en tur til mægtige Chicago! Denne amerikanske storby, der ligger ved den enorme Lake Michigan, er i høj grad kendt for sine historiske sports-franchises – bl.a. Chicago Bulls, der i 90’erne vandt hele 6 NBA-trofæer med en vis Michael Jordan i spidsen, og Chicago Blackhawks, der er et af de oprindelige “Original Six”-hold i NHL. Så hvis du er klar på en omgang NBA, og NHL, så venter Chicago på dig!

  Sportsweekend i Chicago
  januar - februar
  2.665 kr.
  København
  Chicago
  Hotel i Chicago
  f.eks. det anmelderroste 4* The Whitehall Hotel
  776 kr.
  Billige fly til Chicago
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.850 kr.
  Hotel
  776 kr.
  Fly
  1.850 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.626 kr.

  Hotel i Chicago

  Storbyferie i Chicago skal man altså ikke kimse af. Slet ikke når det kommer til hoteller. For her er Chicago markant billigere end f.eks. New York. Du får altså betydeligt mere hotel for pengene her. Som eksempel på det har jeg f.eks. fundet det 4* og særdeles anmelderroste The Whitehall (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  The Whitehall ligger supercentralt i Chicago. Faktisk ligger hotellet ved den historiske “Magnificent Mile” i den dyre ende af Michigan Avenue. Herudover er The Whitehall lidt af et historisk hotel (helt tilbage fra 1928), der har haft flere prominente gæster til at overnatte – bl.a. Katharine Hepburn, Paul Newman, Robert Redford, The Beatles og Mick Jagger! Så helt dårligt kan det altså ikke være! Hotellet får da også meget flotte anmeldelser på TripAdvisor, hvor det har fået en Travellers’ Choice Award.

   

  Prisen for 3 nætter på The Whitehall er 1.552 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 776 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Chicago, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Chicago

  Lige nu kan du finde billige fly fra København til Chicago. Det er primært Norwegian, der i januar og februar udbyder billetter til under 2.000 kr.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet fly fra fredag den 18.01. til mandag den 21.01. til kun 1.850 kr. Flyveturen indeholder en enkelt kort (< 2 timer) mellemlanding i London hver vej. Hos Norwegian har du som sædvanlig 10 kg håndbagage inkluderet i billetterne.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 16.01. – 21.01.
  • 18.01. – 21.01.
  • 23.01. – 28.01.
  • 25.01. – 28.01.
  • 30.01. – 03.02./04.02.
  • 06.02. – 10.02.
  • 13.02. – 18.02.
  • 20.02. – 24.02.
  • 27.02. – 03.03./04.03.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Den billigste måde at komme til og fra lufthavnen er ved hjælp af byens offentlige transport, som varetages af Chicago Transit Authority (CTA). CTA tilbyder både bus- og togtransport ind til byen. Det nemmeste og billigste er at tage toget – der i Chicago kaldes for “the L” (som står for “elevated”). Du skal blot med blue line, som fragter dig fra lufthavnen til centrum (Clark/Lake Station) på ca. 45 minutter. En enkeltbillet koster kun 5 dollars (33 kr.). Herfra kan du enten gå til hotellet på ca. 25 minutter eller tage metroen videre til Chicago-Red.

   

   

  Sportsbegivenheder

  Rejsen her er i høj grad tiltænkt som inspiration til en NBA- eller NHL-rejseoplevelse. Og netop den weekend, jeg har fundet her, er et godt bud, da både Chicago Bulls og Blackhawks begge har hjemmekampe. Herudover er det også weekenden, hvor AFC- og NFC-finalerne spilles – så de kampe kan også ses på en bar eller pub.

   

  19.01. – Bulls vs. Miami Heat – United Center

  20.01. – Blackhawks vs. Washington Capitals – United Center

  20.01 – AFC og NFC Championship Games

   

  Hvis du gerne vil se de forskellige holds kampkalendere, så du kan planlægge din rejse (og måske købe billetter i forvejen), kan du gøre det her: Bulls, Blackhawks

   

  Billetter til NBA- og NHL-kampe burde ikke være alt for svære at få – i disse ligaer spiller man hver sæson 82 kampe alene i grundspillet! Især til de mindre vigtige kampe kan du tit “scalp” billetter fra folk ved stadion til meget rimelige priser. Hvis du vil gøre det på den helt officielle måde, kan du købe dem direkte gennem holdets hjemmeside.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel