Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.607 kr.
rsz_shutterstock_518841652
Weekendophold

Sportsweekend i Boston: 4 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 3.607 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Sportsweekend i Boston: 4 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 3.607 kr. p.p. inkl. fly

Er du kæmpefan af amerikansk sport – eller har du en kæreste, der trofast følger med i NFL, NBA eller NHL? Så se lige her! Jeg har i dag fundet en superspændende rejse, der giver dig muligheden for at komme virkelig billigt til USA og se en masse amerikansk sport! Turen går nemlig til fantastiske Boston, Massachusetts, der er hjemby for en række ikoniske sport-franchises som New England Patriots, Boston Celtics og Boston Bruins! Og det bedste ved denne rejse til Boston er, at alle tre spiller hjemmekampe i den weekend, jeg har fundet! ️

Sportsrejse i Boston

november – februar

3.607 kr.

København ✈ Boston

Hotel i Boston

1.578 kr.

Billige fly til Boston

2.029 kr.

Hotel

1.578 kr.

Fly

2.029 kr.

Total (pr. person):

3.607 kr.

Hotel i Boston

På din sportsrejse til Boston skal du naturligvis have et hotel at bo på.

Her har jeg fundet det centrale og trestjernede The Revolution Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023)

Hotellet ligger i Boston centrum godt 10 minutter fra den populære seværdighed Boston Public Garden, som er en smuk have.

Men lad os nu være ærlige, det vigtigste, du skal vide om dette hotel, er at det ligger 30 minutter på gåben fra TD Garden (NHL/NBA) og en time med direkte tog fra Gillette Stadium (NFL). Du har altså begge de store stadiums inden for kort afstand, hvilket er supervigtigt for din sportsweekend!

Men nok om beliggenhed, for du skal selvfølgelig også høre om den perle af et hotel, jeg har fundet. The Revolution Hotel er nemlig et unikt boutique-hotel med fokus på kunst og indretning. Her får du et dejligt lyst og lækkert værelse indrettet i bedste storbystil. Samtidig har du alle de klassiske goder som gratis wi-fi, fladskærms-tv og aircondition.

Det er dog værd at gøre opmærksom på, at du her ikke har badeværelse på værelset men derimod på gangen. Men inden du afskriver hotellet helt på det grundlag, vil jeg pointere, at badeværelserne er ultra-rene og private, så ikke noget fællesbad her!

Som en lille krølle på hotellet er der også en restaurant og en bar, så du kan få stillet din tørst og sult. Skulle du ikke have fået sport nok efter en hel dag med amerikansk elitesport, kan du også brænde krudt af i hotellets fitnesscenter.

Jeg har taget udgangspunkt i et rejseeksempel fra torsdag den 30. november til mandag den 4. december. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold fra i alt 3.155 kr. Det svarer således til en pris på kun 1.578 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Boston, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Boston

Boston

Boston

Fly til Boston

Boston er en af USA’s billigere destinationer, hvad angår fly.

Du kan nemlig finde flybilletter fra København til Boston med det islandske flyselskab PLAY til omkring 2.000 kr.

Jeg har f.eks. fundet billetter fra torsdag den 30. november til mandag den 4. december til kun 2.029 kr.

Hos PLAY må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske, som for nogle burde være nok til en lille weekendtur. Hvis du gerne vil have mere bagage med, kan du tilkøbe det under din booking.

Du kan flyve alle ugens dage året rundt, og flybilletterne på denne strækning er generelt billige. Skulle du være uheldig at ramme en dyr afrejsedag, så kan du med fordel prøve at lege lidt rundt med datoerne.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Afgange alle ugens dage.

Transport til/fra hotellet

Fra Boston Lufthavn er der faktisk ikke særligt langt ind til Boston centrum. Jeg vil anbefale, at du tager metroen.

Først tager du blue line fra lufthavnen til State Street. Herfra tager du orange line fra State Street til Back Bay, der ligger ca. 600 meter fra hotellet. Hele turen tager ca. en halv time og koster omkring 17 kr.

Sportsbegivenheder

Rejsen her er i høj grad tiltænkt som inspiration til en NFL-, NBA- eller NHL-rejseoplevelse. Og netop den weekend, jeg har fundet her, er et godt bud, da både Celtics, Bruins og Patriots alle har hjemmekampe.

Fredag 01.12. – Boston Celtics vs. Philadelphia 76ers – TD Garden – kl. 19.30

Søndag 03.12. – New England Patriots vs. Los Angeles Chargers  – Gillette Stadium – kl. 13.00

Søndag 03.12. – Boston Bruins vs. Colombus Blue Jackets – TD Garden – kl. 19.00

Hvis du gerne vil se de forskellige holds kampkalendere, så du kan planlægge din egen rejse (og måske købe billetter i forvejen), kan du gøre det her: Celtics, Bruins, Patriots.

Billetter til NBA- og NHL-kampe burde ikke være alt for svære at få – i disse ligaer spiller man hver sæson 82 kampe alene i grundspillet! Især til de mindre vigtige kampe kan du tit “scalp” billetter fra folk ved stadion til meget rimelige priser. Hvis du vil gøre det på den helt officielle måde, kan du købe dem direkte gennem holdets hjemmeside.

Boston

Boston er kendt som en intellektuel storby – en rigtig akademiker-by om du vil. Det berømte Harvard-universitet ligger f.eks. i Cambridge, der er en del af Boston-området. Det samme gør Massachusetts Institute of Technology – nok bedre kendt under akronymet MIT. Byens imponerende bibliotek – Boston Public Library – er meget passende også et af byens mest kendte vartegn.

Af øvrige seværdigheder kan du opleve Freedom Trail, som er en 2,5 kilometer lang sti som tager dig gennem 17 steder, som er vigtige for USA’s historie. Du kan også besøge Museeum of Fine Arts og Boston Tea Party Ships & Museum, eller slentre gennem Boston Public Garden.

Sportsweekend i Boston: 4 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 3.607 kr. p.p. inkl. fly

Boston

Vil du gerne inspireres yderligere til hvad ud kan opleve i Boston, så smut forbi getyourguide.dk

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Sportsweekend i Boston: 4 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 3.607 kr. p.p. inkl. flySportsweekend i Boston: 4 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 3.607 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud