• 31 jan 2016

  Sport og wellness på Lanzarote: 1 uge på et 4* sports-resort med morgenmad og fly til kun 2.952 kr.

  rsz_lanza

  Vil du være aktiv og leve sundt i dine ferier, men ikke vil betale masser af penge til steder som f.eks. La Santa? Så kunne det her være noget for dig. Rejsen går til den smukke kanariske ø Lanzarote til et luksus sport-resort, som byder på alt, hvad man kunne drømme om på en aktiv ferie.

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det meget lækre sports-resort ”Vitaclass Sports and Wellness Resort” til kun 2.054 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2.

  Det 4* hotel ”Vitalclass Sports and Wellness Resort” (4 ud af 5 på TripAdvisor) har alt, hvad man kunne drømme om på en aktiv ferie. For at nævne nogle af dem findes der f.eks. 3 store udendørs pools, 1 indendørs pool med baner, et inden- og udendørs fitnesscenter, spa og en sauna. Hotellet tilbyder også en række sportsgrene, som gæsterne kan bl.a. står der mountainbikes til rådighed, windsurfing-udstyr, beach volleybold, tennisbaner, dykkerkurser, spinning- og fitness-timer og meget mere.

  ”Vitalcass Sports and Wellness Resort” har desuden virkelig flotte værelser, hvor der f.eks. findes ”high-pressure” massage-brusebade.

  sport7

  Måltider på hotellet er tilberedt til sportsfolk og så findes der f.eks. protein-smoothies ved poolbaren.

  Det giver derfor også god mening, at nogle af verdens største triatlon- og ironman-stjerner kommer til hotellet hvert år for at træne til de store events. Diverse professionelle sportshold har også været gæster på dette hotel.

  Man kan også booke hotellet med halvpension og all-inclusive.

  2016-01-31 13_10_36-Capture

  BOOK HOTELLET HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Flyet

  StarTour.dk findes der lige nu meget billige billetter fra København til Lanzarote fra d. 05.02. – 12.02. til kun 898 kr. (Billund 998 kr.).

  2016-01-31 13_07_05-Capture

  BOOK FLYET HER

   

  Hotel inkl. morgenmad

  2.054 kr.

  Fly

  898 kr.

  TOTAL (per person)

  2.952 kr.

  •  
  • Fra: København og Billund
  • Rejsedatoer: 05.02. – 12.02.2016
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: StarTour
  • Til: Costa Teguise, Lanzarote, Spanien
  • Hotel: 4* Vitalclass Lanzarote Sports and Wellness Resort
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmad (halvpension og all-inclusive kan tilkøbes)
  • Gennemsnitstemperatur: 24⁰ C
  • Vandtemperatur: 21⁰ C

   

  Transport til hotellet

  Hoppa.com kan du booke transport til hotellet. Tur/retur fra lufthavnen i Arrecife koster 14,5 pund (ca. 140 kr.) pr. person. Husk at bruge rabatkoden ”JAN25” for at spare 25%.

   

  Lejebil

  Hvis du vil have friheden til at udforske hele øen, kan du leje en bil på holidaycars.com til kun 122 kr. for hele ugen!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *