• 16 jan 2018

  Spansk 2-i-1-ferie: 1 uge til Madrid og Ibiza til kun 1.873 kr. inkl. alle fly og hoteller

  Er du både til storbyferie, strandferie og fest og farver? Så har jeg netop fundet den perfekte half’n’half-rejse til dig! Turen går nemlig både til Spaniens fantastiske hovedstad Madrid OG fest-øen Ibiza! I dette rejseeksempel får du først 1 dag i Madrid efterfulgt af 4 dage på Ibiza, før du har et par dage i Madrid igen! Du får med andre ord både tid til storbyshopping, strandferie og fest på Ibiza!

  2-i-1-ferie i Spanien
  april - oktober
  1.873 kr.
  København
  Madrid
  Hotel i Madrid
  f.eks. det 4* Ibis Budget Calle Alcala
  335 kr.
  Billige fly til Madrid
  inkl. 10 kg håndbagage
  292 kr.

  Hotel

  Første stop på turen er Madrid. Her har jeg på skyscanner fundet det 4* ibis Budget Calle Alcada (4 ud af 5 på TripAdvisor). Det ligger ikke supercentralt i Madrid, men der er gode transportforbindelser ind til midtbyen. Til gengæld ligger det ret tæt på lufthavnen – og det er kun en fordel, når du skal videre til Ibiza. Derfor synes jeg selv, at det er rart med et hotel lige mellem Madrid centrum og lufthavnen. Ibis Budget Calle Alcada får i øvrigt rigtig fine anmeldelser, og rigtig mange tidligere gæster pointerer, at man får rigtig meget hotel for pengene.

  Prisen er da også helt i orden! 2 nætter på et topersonersværelse koster kun 670 kr., hvilket svarer til 335 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  OBS! Du skal bruge en enkelt nat mere i Madrid, når du rejser hjem fra Ibiza. Her kan du passende vælge ibis Budget Calle Alcada igen. Fra den 24.04. – 25.04. koster et dobbeltværelse kun 156 kr. pr. person.

   

  Fly

  skyscanner kan du lige nu finde en masse billige fly fra København til Madrid. Fra april og frem til oktober flyver Ryanair mellem København og Madrid hver dag, og her kan du finde en masse superbillige flyafgange til mellem 300 og 500 kr.

  I eksemplet her har jeg f.eks. fundet en afgang i april fra den 18.04. – 25.04. til kun 292 kr. Hos Ryanair har du som sædvanlig 10 kg håndbagage inkluderet i prisen.

  Jeg vil anbefale dig at kigge lidt på Ryanairs lavpriskalender for at finde de billige datoer, der passer dig bedst. Herefter kan du se, om billetterne findes billigere på skyscanner.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 18.04. – 25.04.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.04. – 17.04.
  • 18.04. – 25.04.
  • 08.05. – 16.05.
  • 22.05. – 29.05.
  • 05.06. – 12.06.
  • 07.06. – 14.06.
  • 19.06. – 26.06.
  • Og mange flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du tage buslinje 200 til Canillejas. Herfra kan du tage metro 5 videre til Suanzes, hvor hotellet ligger. Hele turen tager ca. 35 minutter og koster omkring 35 kr.

  Skal du ind til det mere centrale Madrid, er det nemmeste at tage metrolinje 8 fra lufthavnen til Nuevos Ministerios eller toget fra terminal 4 til Principe Pio. En enkeltbillet til toget koster 20 kr.

   

  Ibiza

  Halvdelen af denne ferie kommer du til at tilbringe på øen Ibiza. Her har jeg både fundet billige tur/retur-billetter mellem Madrid og Ibiza og et superlækkert hotel på Ibiza.

  Hotel på Ibiza
  f.eks. det 3* Torrent Bay
  856 kr.
  Billige fly mellem Madrid og Ibiza
  inkl. 10 kg håndbagage
  234 kr.

  Hotel

  skyscanner har jeg fundet det 3* Torrent Bay (4 ud af 5 på TripAdvisor) på Ibiza. Hotellet ligger kun 2 minutters gang fra stranden og byder på et lækkert udendørs poolområde! Perfekt til at slikke lidt sydeuropæisk forårssol. Herudover har Torrent Bay også tennisbaner, og du finder restauranter, barer og indkøbsmuligheder i nabolaget.

  Prisen for 4 nætter i en deluxe-lejlighed er 1.712 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 856 kr. pr. person.

  Vil du hellere selv finde andre hoteller i Madrid eller på Ibiza, skal du også være velkommen til det. På skyscanner kan du finde lige præcis de hoteller, du helst vil bo på.

   

  Fly

  Du kan finde meget billige Ryanair-fly mellem Madrid og Ibiza til 200 – 300 kr. stort set hele året. Her har jeg f.eks. fundet billetter fra den 20.04. – 24.04 til 234 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  OBS! Du kan også finde superbillige fly mellem Barcelona og Ibiza (faktisk en anelse billigere). Så vil du hellere på en Barcelona-Ibiza-ferie, kan du også sagtens gøre det!

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du tage bus L9 til Port des Torrent for ca. 30 kr. Herfra har du ca. 200 meter til hotellet. Turen tager lidt over en halv time.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *