Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.933 kr.
Ibiza-party-banner-1080x1080
Pakkerejser

Ibiza Opening Parties 2024

1 uge på et af øens største fest-hoteller inkl. fly

Pakkerejser |

Ibiza Opening Parties 2024

Kalder alle party people! Jeg går vist ikke galt i byen, hvis jeg siger, at Ibiza er Europas Hotspot nr. 1. (hvad fester angår). 🔥 Det er her, verdens bedste Dj’s hvert år tropper op til sommerens største fester. I løbet af april og maj vågner øen fra sin vinterdvale, og det fejres med de legendariske Ibiza Opening Parties. Her kan du forvente høj stemning og nogle af årets bedste line-ups!

Som du nok kan regne ud, er det en meget populær tid på øen, og priserne plejer at være tilsvarende høje. Men jeg har prøvet at lege lidt med forskellige muligheder og er kommet frem til en megafed tur, hvor du har mulighed for at opleve Ibiza – uden at det koster en halv bondegård. Du kommer endda til at bo på et af Ibizas største fest-hoteller! 🤩

Og fester på Ibiza får altså ikke for lidt – så hvis du er vild med fest, farver, kolde drinks og dejlig musik, så synes jeg, du bør pakke kufferten med de kulørte skjorter, tage din bedste ven eller veninde under armen og se at komme afsted til fest på IBIZA! Det bliver med garanti en ferie, du sent vil glemme (medmindre du drikker dig helt i hegnet). 🍹

Party på Ibiza

april – oktober

fra

1.933 kr.

✈️ Fra Hamborg

🔥 Oplev et af Ibizas største fest-hoteller

💃🍹 Garanti for fest, farver og legendariske DJ’s

Hotel i Ibiza

1.269 kr.

Fly til Ibiza

664 kr.

Hotel

1.269 kr.

Fly

664 kr.

Total (pr. person):

1.933 kr.

Ibiza Opening Parties – fly

Før du kan slå dig løs, skal du først lige have styr på et par flybilletter til Ibiza.

✈️ Der er desværre ingen direkte ruter fra Danmark til Ibiza i år – men så er det jo godt, at du kan flyve direkte fra Hamborg til rigtig skarpe priser.

Afgangene er med Eurowings eller easyJet, og fra april til oktober er der direkte afgange mandage, tirsdage, onsdage, fredage og søndage.

Og prisniveauet er som sagt dejligt lavt – de billigste billetter koster mellem ca. 600 – 1000 kr.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i en rejse fra Hamborg tirsdag den 16. april til tirsdag den 23. april. På disse datoer koster flybilletter kun 664 kr.

🧳 Flybilletter hos Eurowings inkluderer altid et styks mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have mere håndbagage med, skal det tilkøbes ved siden af.


Eksempler på billige rejsedatoer

Afgange alle ugens dage undtagen torsdage og lørdage.

 • 09.04. – 17.04.
 • 10.04. – 15.04.
 • 12.04. – 15.04.
 • 15.04. – 22.04.
 • 16.04. – 23.04.
 • 17.04. – 24.04.
 • 19.04. – 26.04.
 • 21.04. – 26.04.
 • 22.04. – 29.04.
 • 23.04. – 30.04.
 • 29.04. – 08.05.
 • 01.05. – 08.05.
 • 02.05. – 09.05.
 • 07.05. – 15.05.
 • 15.05. – 22.05.
 • 22.05. – 29.05.


Ibiza Opening Parties – hotel

🏨 Nu er du landet! Og på Ibiza har jeg fundet et af øens bedste navne, når det gælder fest og farver – Ibiza Rocks Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette trestjernede hotel har hele sommeren de vildeste fester på programmet, hvor DJ’s fra hele verden kommer og spiller. Og en fordel ved at bo på hotellet er, at du får du gratis adgang til alle events på hotellet.

Ibiza Rocks Hotel ligger centralt i byen San Antonio (som sammen med Ibiza by er en af øens helt store festbyer).

Hvis du undervejs skulle trænge til at slappe af ved stranden, kan jeg dog glæde dig ved at fortælle, at den nærmeste strand kun ligger 10 minutters gang fra hotellet.

På hotellet finder du bl.a. to swimmingpools, en Ibiza Rocks-gavebutik, adskillige barer og restauranter samt et supermarked. Derudover får du et værelse, som er moderne indrettet og med balkon, fladskærms-tv, køleskab og badeværelse.

🚕 På de samme datoer som flybilletterne koster et 2-personers værelse i alt 2.538 kr. inkl. gratis taxi fra lufthavnen. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.269 kr. pr. person.

Der findes selvfølgelig også almindelige hoteller på Ibiza. Du kan også overveje at booke et andet hotel og så købe entré til nogle af de store festhotellers events.

Ibiza Opening Parties 2024

Ibiza Opening Parties 2024

Ibiza Opening Parties 2024

Ibiza Opening Parties 2024

Ibiza Opening Parties 2024

Ibiza Opening Parties 2024


Ibiza Opening Parties 2024

Når der holdes fest på Ibiza, så holdes der altså fest. Og der bliver ikke sparet på noget!

Der er i øvrigt heller ikke kun én åbningsfest – nej, du kan finde et hav af åbningsfester på forskellige datoer i april/maj.

ticketsibiza kan du læse mere om de forskellige fester. 😉

Transport til/fra hotellet

Hoteltilbuddet indeholder gratis taxi fra lufthavnen. Så faktisk er transporten inkluderet. Men hvis du alligevel gerne vil vide lidt om transport på øen, kan du læse nærmere herunder.

Ibiza er på størrelse med Bornholm og har et godt offentligt transportsystem. Der er busforbindelser mellem øens største byer og strande. I sommermånederne kører busserne fra kl. 7 om morgenen til omkring kl. 22 om aftenen. Du kan læse meget mere om transportmuligheder på Ibiza på ibiza-spotlight.com.

Hvis du ønsker lidt større frihed og drømmer om at finde frem til øde strande og små hyggelige landsbyer, så overvej at leje en bil. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.


Hvis du trænger til et overblik over alle dine muligheder på din partytur til Ibiza, så kan du med fordel kigge forbi min guide om Ibiza eller getyourguide.dk.

På GetYourGuide kan du også gå på opdagelse blandt et hav af fantastiske ture og aktiviteter.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Ibiza Opening Parties 2024

Ibiza Opening Parties 2024

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud