Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

3.235 kr.
Ibiza Opening Parties 2023: 1 uge på et af øens største fest-hoteller fra kun 3.235 kr. p.p. inkl. fly
Rejser

Ibiza Opening Parties 2023: 1 uge på et af øens største fest-hoteller fra kun 3.235 kr. p.p. inkl. fly

Rejser |

Ibiza Opening Parties 2023: 1 uge på et af øens største fest-hoteller fra kun 3.235 kr. p.p. inkl. fly

Kalder alle party people! Jeg går vist ikke galt i byen, hvis jeg siger, at Ibiza er Europas Hotspot nr. 1. (hvad fester angår). Det er her, verdens bedste Dj’s hvert år tropper op til sommerens største fester. I slutningen af april/starten af maj vågner øen fra sin vinterdvale, og det fejres med de legendariske Ibiza Opening Parties. Her kan du forvente høj stemning og nogle af årets bedste line-ups! Som du nok kan regne ud, er det en meget populær tid på øen, og priserne plejer at være tilsvarende høje. Men jeg har prøvet at lege lidt med forskellige muligheder og er kommet frem til en megafed tur, hvor du har mulighed for at opleve Ibiza, uden at det koster en halv bondegård. Du kommer endda til at bo på et af Ibizas største fest-hoteller!

Og fester på Ibiza får altså ikke for lidt – så hvis du er vild med fest, farver, kolde drinks og dejlig musik, så synes jeg, du bør pakke kufferten med de kulørte skjorter, tage din bedste ven eller veninde under armen og se at komme afsted til fest på IBIZA! Det bliver med garanti en ferie, du sent vil glemme (medmindre du drikker dig helt i hegnet).

Party på Ibiza

april – juni

fra

3.235 kr.

Billund ✈ Ibiza

Fly til Ibiza

226 kr.

Hotel i Ibiza

3.009 kr.

Hotel

3.009 kr.

Fly

226 kr.

Total (pr. person):

3.235 kr.

Ibiza Opening Parties – fly

Før du kan slå dig løs, skal du først lige have styr på et par flybilletter til Ibiza.

Det irske lavprisflyselskab Ryanair tilbyder i Danmark de billigste flybilletter fra Billund.

Fra april til oktober er der direkte flyvninger til Ibiza hver fredag. Især april, maj og juni er i øjeblikket superbillige måneder. Her kan du komme afsted fra under 500 kr. tur/retur stort set på alle fredage.

I skolernes sommerferie stiger priserne naturligvis betragteligt, men du kan stadig finde enkelte billige afgange (23.06. – 30.06. + 30.06. – 07.07. + 04.08. – 11.08.).

Fra august er prisniveauet så igen tilbage under 500 kr. tur/retur.

Der findes desværre ingen direkte afgange fra København til Ibiza.

I tilbudsboksene ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i en rejse fra Billund fra fredag den 5. maj til fredag den 12. maj. På disse datoer koster flybilletter kun 226 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Mange billige billetter på fredage (april – oktober)

Ibiza Opening Parties – hotel

Nu er du landet! Og på Ibiza har jeg fundet et af øens bedste navne, når det gælder fest og farver – Ibiza Rocks Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

 

Dette trestjernede hotel har har hele sommeren de vildeste fester på programmet, hvor DJ’s fra hele verden kommer og spiller. Og en fordel ved at bo på hotellet er, at du får du gratis adgang til alle events på hotellet.

 

Ibiza Rocks Hotel ligger centralt i byen San Antonio (som sammen med Ibiza by er en af øens helt store festbyer).

Hvis du undervejs skulle trænge til at slappe af ved stranden, kan jeg dog glæde dig ved at fortælle, at den nærmeste strand kun ligger 10 minutters gang fra hotellet.

 

På hotellet finder du bl.a. to swimmingpools, en Ibiza Rocks-gavebutik, adskillige barer og restauranter samt et supermarked. Derudover får du et værelse, som er moderne indrettet og med balkon, fladskærms-tv, køleskab og badeværelse.

 

På de samme datoer som flybilletterne koster et 2-personers værelse i alt 6.017 kr. inkl. gratis afbestilling og gratis taxa fra lufthavnen. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 3.009 kr. pr. person.

 

Der findes selvfølgelig også almindelige hoteller på Ibiza. Du kan også overveje at booke et billigere hotel og så nøjes med at købe entré til nogle af de store festhotellers events.

Ibiza Opening Parties

Ibiza Opening Parties

Ibiza Opening Parties

Ibiza Opening Parties

Ibiza Opening Parties

Ibiza Opening Parties

Ibiza Opening Parties

Opening Parties på Ibiza 2023

Når der holdes fest på Ibiza, så holdes der altså fest. Og der bliver ikke sparet på noget!

Der er i øvrigt heller ikke kun én åbningsfest – nej, du kan finde et hav af åbningsfester på forskellige datoer i april/maj.

ticketsibiza kan du læse mere om de forskellige fester.

Et sammenklip af fester på Ibiza fra 2019, og som du kan se, så får den ikke for lidt (OBS: meget af videoen er fra Ibiza – men ikke det hele) 

Transport til/fra hotellet

Hoteltilbuddet indeholder gratis taxa fra lufthavnen. Så faktisk er transporten inkluderet. Men hvis du alligevel gerne vil vide lidt om transport på øen, kan du læse nærmere herunder.

Ibiza er på størrelse med Bornholm og har et godt offentligt transportsystem. Der er busforbindelser mellem øens største byer og strande. I sommermånederne kører busserne fra kl. 7 om morgenen til omkring kl. 22 om aftenen. Du kan læse meget mere om transportmuligheder på Ibiza på ibiza-spotlight.com.

Hvis du ønsker lidt større frihed og drømmer om at finde frem til øde strande og små hyggelige landsbyer, så overvej at leje en bil. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Ibiza Opening Parties 2023: 1 uge på et af øens største fest-hoteller fra kun 3.235 kr. p.p. inkl. fly

Ibiza Opening Parties 2023: 1 uge på et af øens største fest-hoteller fra kun 3.235 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar