• 06 feb 2020

  Ibiza Opening Parties 2020: 1 uge med alle fly og hoteller fra kun 2.655 kr.

  Kalder alle party-people! Jeg går vist ikke galt i byen, hvis jeg siger, at Ibiza er Europas Hotspot nr.1, hvis man vil opleve fester i verdensklasse. Det er her verdens bedste Dj’s hvert år disker op til sommerens største fester. I maj måned vågner øen fra sin vinterdvale og det fejres med Ibizas legendariske “Opening Parties”. Her kan du forvente super stemning med nogle af årets bedste line-ups! Som du nok kan regne ud, er det en meget populær tid på øen og priserne plejer at være tilsvarende. Men jeg har prøvet at lege lidt med forskellige muligheder og er kommet frem til en mega fed tur, hvor du har mulighed for at du kan opleve Ibiza når det er bedst uden at det koster en halv bondegård.

  Og fester på Ibiza får altså ikke for lidt – så hvis du er vild med fest, farver, kolde drinks og dejligt musik, så synes jeg, du bør pakke kufferten med de kulørte skjorter, tage din bedste ven eller veninde under armen og se at komme afsted til fest på IBIZA! Det bliver med garanti en ferie, du sent vil glemme.

  Party på Ibiza
  maj
  fra2.655 kr.
  Hamborg, København, Billund og Aalborg
  Ibiza
  Billige fly til Barcelona
  302 kr.
  Fra Hamborg
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Billige fly fra Barcelona - Ibiza
  449 kr.
  Hotel i Ibiza
  f.eks. det anmelderroste 3* Ryans Ibiza Apartments
  1.348 kr.
  Hotel i Barcelona
  f.eks. det flotte WOW! Barcelona
  566 kr.
  OBS: Husk at booke samme hotel fra d. 18. - 19. maj. I skrivende stund koster en enkelt nat 278 kr. (med eget badeværelse)

  Det er desværre ikke særlig nemt eller billigt at komme fra Danmark til Ibiza. Dvs. frem til juni findes der slet ingen direkte afgange. Fra juni flyver Norwegian direkte fra København – men priserne ligger på min. 2.000 kr. på de fleste datoer. Alternativt kan man flyve direkte fra Hamborg til Ibiza – men også her ligger flyprisen på omkring min. 1.600 kr. og ofteste en del over 2.000 kr.

  På diverse søgemaskiner kan man finde afgange med forskellige lavprisselskaber (primært Ryanair), hvor man har en mellemlanding og derfra videre til Ibiza. MEN det er 2 seperate billetter man køber og skulle det ene fly være forsinket er rejsen stort set ødelagt. Så jeg kan ikke anbefale at booke rejsen på den måde.

  Derfor er den bedste mulighed for at komme til Ibiza ved at kombinere det med et kort stop i Barcelona.

   

  Billige fly til Barcelona

  Fra april kan du flyve direkte til Barcelona fra både Hamborg, København, Billund og Aalborg. Du finder helt klart de billigste billetter fra Hamborg, hvor du kan finde dem fra ca. 300 kr. tur/retur. Fra København og Billund kan du finde billetter mellem 650 – 900 kr., og fra Aalborg kan du finde billetter til priser fra ca. 1.000 kr.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet en afgang hos Ryanair fra Hamborg fra tirsdag den 12. maj til tirsdag den 19. maj til kun 302 kr. Der er forskellige afgange i løbet af dagen, så du kan vælge lige den afgang, der passer bedst til din rejse. Fordi du flyver med Ryanair, må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 12.05. – 19.05. Herunder kan du se andre eksempler på rejsedatoer, hvor der er billige flybilletter i maj (husk dog at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne). Jeg er bevidst kun gået efter datoer i maj, da det er i den måned, åbningsfesterne finder sted – men du kan selvfølgelig også finde fly til Ibiza på andre tidspunkter af året.

   

  Eksempler på andre billige rejsedatoer

  Fra Hamborg

  • 02.05. – 07.05.
  • 09.05. – 15.05.
  • 10.05. – 15.05.
  • 11.05. – 17.05.
  • 12.05. – 19.05.
  • 13.05. – 19.05.
  • 14.05. – 20.05.

   

  Fra København

  • 01.05. – 06.05.
  • 05.05. – 10.05.
  • 08.05. – 13.05.
  • 12.05. – 19.05.
  • 26.05. – 02.06.
  • 27.05. – 03.06.

   

  Fra Billund

  • 02.05. – 09.05.
  • 09.05. – 16.05.
  • 12.05. – 19.05.
  • 19.05. – 26.05.
  • 26.05. – 02.06.

   

  Fra Aalborg

  • 03.05. – 10.05.
  • 14.05. – 21.05.
  • 21.05. – 28.05.
  • 24.05. – 31.05.
  • 28.05. – 04.06.
  • 31.05. – 07.06.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Barcelona

  På din tur til Ibiza har jeg sørget for, at du også kan nyde lidt godt af Barcelona, nu når du allerede er her. Derfor har du en enkelt nat i Barcelona den første og sidste nat af rejsen. Om du hellere vil overnatte hele ugen på Ibiza er selvfølgelig helt op til dig.

   

  Hotellet jeg har valgt i Barcelona, er det budgetvenlige 3* WOW! Barcelona, som har en skøn beliggenhed ved centrum af Barcelona. Du har derfor rig mulighed for at komme rundt og sondere terrænet i storbyen, inden du tager videre til Ibiza.

   

  Egentlig er hotellet et hostel, men når jeg tænker på hostel, associere jeg det ofte med sovesale med fælles bad og toilet. Sådan er det ikke her. Her har du dit eget værelse, og jeg har faktisk også valgt et værelse, hvor du har eget badeværelse, hvilket jeg personligt selv vil foretrække. Du kan dog godt finde værelset billigere, hvor der er fælles bad og toilet, hvis du hellere vil det. Derudover får du et værelse med aircondition, wi-fi og tv. Og hvad mere behøver man egentlig, når det er for en enkelt nat?

   

  I området i og omkring hotellet kan du finde et bredt udvalg af forskellige restauranter og barer – det kan være, du gerne vil varme op, inden du skal til videre til Ibiza 🍺🍹

   

  Jeg har i dette eksempel fundet en enkelt nat fra den 12. maj til den 13. maj til 556 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 278 kr. pr. person inkl. morgenmad. Prisen på lignende ophold i maj ligger stabilt på de 550 kr. for et værelse med eget bad. Da det er det samme hotel, du overnatter på, når du har været på Ibiza, skal du huske at booke hotellet fra den 18. maj til den 19. maj. Vil du gerne selv finde et hotel i Barcelona, skal du naturligvis være velkommen til det.

   

   

  Billige fly fra Barcelona til Ibiza

  Og nu skal du videre til party-byen Ibiza! Og heldigvis findes der billige fly mellem Barcelona og Ibiza. Der findes en del afgange i løbet af dagen, så om du ønsker en halv eller en hel dag i Barcelona, inden du tager videre, er helt op til dig. Du kan finde tur/retur-billetter til omkring 250 kr. i hverdagene og omkring 350 – 600 kr. i weekenderne.

   

  I dette eksempel har jeg fundet en afgang hos Ryanair fra onsdag den 13. maj til mandag den 18 maj til kun 449 kr. Ryanairs bagageregler kan du læse om her.

   

   

  Hotel på Ibiza

  Nu er du landet! Og jeg synes ikke, der skal spares på noget, nu når du endelig er på Ibiza. Jeg har derfor fundet et flot og festligt hotel med en klasse beliggenhed – nemlig det 3* Ryans Ibiza Apartments (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Det skønne voksenhotel ligger et stenkast fra stranden og blot 20 minutters gang fra centrum.

   

  Hotellet byder på en skøn udendørs pool og poolbar. Og der er selvfølgelig også en DJ pult! Det betyder med andre ord, at du på hotellet kan se frem til kolde drinks, fest og farver – og med lige netop denne rejse er det vel også grunden til, at man tager til Ibiza. Hotellet er derfor perfekt til anledningen!

   

  Ofte kan jeg godt forbinde party-hoteller med ramponeret og slidte hoteller, men det får du ikke her. Her bliver du indkvarteret i en moderne og rummelig lejlighed, hvor du har eget badeværelse og tekøkken. Gratis wi-fi og aircondition har du selvfølgelig også. Derudover har lejligheden en skøn opholdsstue, og du får også en balkon eller terrasse. Dét er, hvad jeg kalder for en perfekt base til fest på Ibiza. Her er plads til at smide sig efter en dag med fest og farver.

   

  Fordi du bor så centralt, kan du lige i nærheden af hotellet finde diverse spisemuligheder og barer. Og barer er der nok at vælge imellem på Ibiza. Vil du gerne have hjælp til at få billetter i hus til en af de mange fester, er personalet på hotellet også behjælpelig med dette. Og særligt det hjælpsomme personale er af tidligere gæster blevet rost til skyerne – så her er du i gode hænder.

   

  Prisen for et 5-nætters ophold fra onsdag den 13. maj til mandag den 18. maj til 1.348 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.348 kr. pr. person. Prisen på lignende ophold i maj ligger stabilt mellem de 500 – 600 kr. pr. nat. Vil du gerne selv finde et hotel på Ibiza, skal du naturligvis være velkommen til det.

   

   

  Party-hotel på Ibiza

  Party på Ibiza
  f.eks. det 5* Ushuaia Ibiza Beach hotel
  4.378 kr.

  Et andet hotel jeg simpelthen også er nødt til at nævne, når vi snakker fest på Ibiza, er det 5* Ushuaia Ibiza Beach hotel (voksenhotel). Det skriger af fest, og det er altså også her mange af de kendte kommer. Og ser du billedet nedenfor, kan du også få en fornemmelse af, hvor vilde fester hotellet kan få arrangeret.

   

  Vælger du at bo på Ushuaia Ibiza Beach hotel, vil du få gratis adgang til fester med populære DJ’s, som er arrangeret af hotellet. Du skal derfor ikke bekymre dig om billetter eller transport – nej, festen er nemlig lige uden for din hoteldør!

   

  Hotellet er som sagt superpopulært, og det afspejler sig også i prisen. Her kan du få et 5-nætters ophold fra onsdag den 13. maj til mandag den 18. maj til 4.378 kr. pr. person (8.755 kr. i alt). Hotellet er dyrest i weekenderne, men i hverdage kan du faktisk finde hotellet ned til omkring 1.000 kr. pr. nat.

   

   

  Opening Parties på Ibiza 2020

  Når der holdes fest på Ibiza, så holdes der altså fest. Og der bliver ikke sparet på noget! Derudover er der heller ikke kun én åbningsfest – nej, du kan finde et hav af åbningsfester på forskellige datoer i maj. Her kan du se frem til vilde DJ’s og generelt bare godt humør. Nedenfor har jeg lavet en liste med de forskellige fester, og som du kan se, så skal der helt sikkert nok være en dato, der passer til din rejse, hvis du tager til Ibiza.

  ticketsibiza kan du læse mere om de forskellige fester, samt bestille billetter.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Åbningsfester

  1. maj: Cirque de la Nuit @ Ibiza Boat Club Opening

  3. maj: Cirque de la Nuit @ Ibiza Boat Club The Zoo Project Opening Party

  6. maj: Cirque de la Nuit @ Ibiza Boat Club

  8. maj: O Beach Ibiza Opening Party Cirque de la Nuit @ Ibiza Boat Club

  9. maj: Amnesia Opening Party Odyssey Ibiza Opening Party @ Hi Ibiza Odyssey Ibiza Opening Party @ Ushuaia

  10. maj: Cirque de la Nuit @ Ibiza Boat Club The Zoo Project

  13. maj: Cirque de la Nuit @ Ibiza Boat Club

  15. maj: Defected Opening Party @ Eden Ibiza Rocks Opening Party Cirque de la Nuit @ Ibiza Boat Club

  16. maj: Applebum Pool Opening Party

  17. maj: The Zoo Project Lovely Laura & Ben Santiago Pool Opening Party Cirque de la Nuit @ Ibiza Boat Club

  20. maj: Cirque de la Nuit @ Ibiza Boat Club

  22. maj: Defected @ Eden The IBZ Boat Pary (dagligt fra denne dato)

   

   

  Et sammenklip af fester på Ibiza fra sidste år, og som du kan se, så får ikke for lidt (OBS: meget af videoen er fra Ibiza – men ikke det hele) 😉

   

  Transport til/fra hotellet

  Når du ankommer til Barcelona fra København har du ca. 16 km hen til hotellet. Den billigste måde du kommer til hotellet på er med tog. Her kan du tage toget fra “Aeroport” til “Sants” (linje R2N). Herfra skal du videre fra “Sants Estacio” til “Hospital Clinic” (linje L5), hvor du kun har 10 minutters gang til hotellet. Hele turen vil tage omkring 35 minutter og koster ca. 20 kr. Alternativt kan du også vælge at tage en taxa, som kan tage dig hen til hotellet på 15 minutter. Turen med taxa koster omkring 200 kr.

   

  Fra Ibiza Lufthavn er der 10 minutters kørsel til hotellet. Den billigste måde at komme til hotellet på, er hvis du tager bussen fra “Ibiza Airport” til “Cases Barates”, hvor du herfra har 900 meter til hotellet. Ellers kan du også vælge at tage en taxa, som nemt og hurtigt (7 minutters kørsel) kan køre dig til hotellet for ca. 100 kr.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Ibiza Opening Parties 2020: 1 uge med alle fly og hoteller fra kun 2.655 kr.

  1. Jakob says:

   Videoen er vist ikke helt retvisende. Der er mange klip med fra USA, bl.a. Miami.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jakob 🙂

    Det kan jeg godt se. Meget af videoen er dog fra Ibiza, men tak for at gøre mig opmærksom på det 😉