• 27 okt 2018

  Spa og wellness i Tyskland: 2 nætter på et 4,5* hotel fra kun 1.419 kr. inkl. helpension og spa-adgang

  Er du klar til den ultimative spa-tur? Så skal du helt sikkert på wellnessophold i Tyskland! Her kommer du til at bo som konge på et skønt og anmelderrost 4,5* spa og wellness resort. Hvis ordene ”spa og wellness” ikke allerede nu har fået dig overtalt, så kan jeg fortælle dig, at du kommer helt ned i gear med dette ophold, da du ikke skal tænke på noget som helst. Opholdet er nemlig inklusive helpension, velkomstdrink og så får du endda en værdikupon til en wellnessbehandling – sådan en tur fortjener du helt sikkert!

  Wellness og helpension i Tyskland
  januar - juni 2019
  fra1.419 kr.
  Afslapning og spa i Tyskland
  inkl. 4,5* hotel, helpension og spaadgang
  kr.

  Spa- og wellnessophold i Tyskland

  Med dette ophold kommer du til at bo på det 4,5* Hotel Romantischer Winkel – SPA & Wellness Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Her er der virkelig skruet op for wellness-faktoren med 3.500 m2 spaområde til at boltre sig på. Der er både opvarmede indendørs og udendørs pools, saunaer, spabad, tyrkisk bad, dampbad og mulighed for diverse behandlinger. Hvis det bliver liiidt for meget afslapning til dig, så bare rolig – der findes masser af aktiviteter både på hotellet og i nærområdet.

   

  Som gæst på hotellet kan du benytte dig af fitnesscenteret og der er også mulighed for at komme på forskellige hold via deres ”Fit & Fun”-program. Hotellet ligger i kur-byen Bad Sachsa, hvor du er omgivet af den smukkeste natur med både skov og bjerge – så lige meget, hvornår på året du besøger stedet, så er der mulighed for at udforske naturen. På hotellet kan du nemlig både låne langrendsski og cykler.

   

  Opholdet er som sagt med helpension, hvilket inkluderer morgenmad, frokostbuffet, snackbuffet og aftensmad. Prisen for 2 nætter på dette skønne hotel ligger fra 1.419 kr. pr. person ved en rejse for 2. Der findes datoer fra januar – juni 2019. De billigste priser finder du i marts og maj.

  Som med ethvert andet TravelBird-tilbud, kommer der et bookinggebyr (150 kr.) oveni.

   

  Tilbuddet inkluderer: 

  • Hotel Romantischer Winkel – SPA & Wellness Resort: 2 overnatninger
  • Med helpension
  • Værdikupon på 15 € til en wellnessbehandling (1 per person)
  • Velkomstdrink
  • Gratis lån badekåbe og badetøfler
  • Adgang til wellnessområdet
  • Aktivitetsprogram
  • Lån af langrendsski

   

  Hotel-indtryk

   

  Transport til hotellet

  Da hotellet ligger ca. 120 km fra den tyske by Hannover og ca. 430 km fra den dansk-tyske grænse, så vil jeg klart anbefale dig at køre selv.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her