• 26 nov 2017

  Sommerferie i Sydamerika: tur/retur til Brasilien til kun 2.940 kr.

  Mangler du nogle billige fly til en eksotisk rejsedestination i sommerferien? Så har jeg fundet noget til dig. Turen går Sydamerika – nemlig Brasilien. Kontinentets største land byder på utroligt meget i sig selv, men er også et super udgangspunkt for at udforske resten af Syd- og Mellemamerika. Lige nu kan du i juni og juli komme til Recife til under 3.000 kr., som er en vild pris, fordi priserne i sommerferien plejer at ligge omkring 6-8.000 kr. Og som en lille bonus er Recife også en af Brasiliens bedste stranddestinationer!

  Sommerferie i Brasilien
  juni - juli
  2.940 kr.
  Hamborg
  Recife
  Billige fly til Brasilien

  travelmarket.dk kan du lige nu finde super billige fly til Recife. Du flyver med Portugals nationalselskab TAP Portugal fra Hamborg. Hos TAP er der i deres grundpris kun håndbagage inkluderet. Til dem, som har brug for mere end det, koster det faktisk kun 60 Euro oveni (ca. 450 kr.) for at få 23 kg bagage og forplejning ombord. Jeg har f.eks. fundet billige billetter fra d. 19. juni til d. 8. juli til kun 2.928 kr. Men der findes en del andre datoer i juni og juli! Desværre er det kun muligt at flyve til denne pris fra Hamborg, så uanset, hvor I landet du bor, kan det godt betale sig at tage turen til Hamborg. Især i sommerperioden findes der rigeligt med muligheder for at komme til lufthavnen til billige penge (f.eks. med Flixbus).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.06. – 24.06.
  • 12.06. – 24.06.
  • 19.06. – 08.07.
  • 26.06. – 15.07.
  • 03.07. – 22.07.
  • 10.07. – 22.07.
  • Og andre

   

  Hoteller

  For at få et overblik over hoteller i Recife og resten af Brasilien kan du kigge forbi trivago.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Sommerferie i Sydamerika: tur/retur til Brasilien til kun 2.940 kr.

  1. Josefine says:

   Er der nogle senere billige datoer, end dem du har skrevet der? Jeg har nemlig først mulighed for at rejse fra den 12/7 og derefter.
   Ellers et godt tilbud! 🙂

  Se fly-tilbud her