• 20 feb 2020

  Billige fly til Brasilien: tur/retur til Rio de Janeiro fra kun 2.688 kr.

  Er du klar til Brasilien? I dag har jeg fundet en masse kanonbillige tur/retur-billetter til storbyen, du sikkert kender for Copacabana og Kristusstatuen. Det er selvfølgelig Rio de Janeiro! Tager man hele vejen til Brasilien, er Rio et fantastisk sted at starte. Ikke nok med at Rio i sig selv er en af kontinentets mest ikoniske storbyer med en af verdens mest ikoniske strande, så har du samtidig også mulighed for at finde billige fly videre rundt i resten af Brasilien – eller Sydamerika!

  Oplev smukke Brasilien
  marts - juni
  fra2.688 kr.
  København
  Rio de Janeiro
  Billige fly til Rio de Janeiro
  inkl. håndbagage
  fra2.688 kr.

  Fly til Brasilien

  Flybilletter til Brasilien (og Sydamerika i al almindelighed) plejer at ligge mellem 4.000 og 6.000 kr. Så når du kan finde tur/retur-billetter til Rio til under 3.000 kr. – så er besparelsen altså til at føle på! Faktisk er det muligt at finde billige Norwegian-billetter fra København fra marts til juni mellem ca. 2.600 og 3.400 kr.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra mandag den 4. maj til onsdag den 13. maj til kun 2.688 kr. Flyvningerne indeholder kun en enkelt kort mellemlanding i London hver vej. Du ender derfor med nogle rigtig pæne flytider på ca. 15-16 timer.

   

  Hos Norwegian må du medbringe en lille håndbagage, der kan ligge under sædet på max. 10 kg. Hvis du gerne vil tilkøbe indchecket bagage, anbefaler jeg, du gør det på flyselskabets egen hjemmeside. Kan du nøjes med en ekstra håndbagage, kan du tilkøbe håndbagage for kun 90 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 11.03. – 18.03. 
  • 16.03. – 23.03./30.03.
  • 13.04./15.04. – 27.04. 
  • 22.04. – 04.05.
  • 27.04. – 04.05./06.05./11.05. 
  • 03.05. – 11.05./13.05./18.05.
  • 04.05. – 13.04./18.05. 
  • 06.05. – 20.05. 
  • 11.05. – 20.05. 
  • 13.05. – 20.05./25.05. 
  • 18.05. – 27.05. 
  • 27.05. – 10.06. 
  • 08.06. – 15.06./17.06. 
  • 10.06. – 22.06. 
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Brasilien

  Du har selvfølgelig også brug for hoteller undervejs på din rejse. Da Brasilien som rejsemål i sig selv lægger op til en rundrejse, er det lidt svært at foreslå et bestemt hotel i en bestemt by. Så det er det helt op til dig, hvor længe og hvor du skal bo – men det er nu meget rart at have booket første nat i forvejen. Derfor kan du herunder få overblikket over hoteller i Rio.

  Hoteller i Rio

  Pas og visum i Brasilien

  Brasilien er visumfrit for turister i maksimalt 90 dage. Men vær opmærksom på, at hvis du besøger landet af andre årsager end turistferie, er visum påkrævet. Pas- og visumregler for Brasilien kan du læse nærmere om på um.dk.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Så kig forbi sikkervaccination.dk og bliv ført ajour med de vacciner, du skal bruge i Brasilien.

   

   

  Oplevelser i Rio de Janeiro

  Hvis du mangler inspiration til din rejse til Rio de Janeiro, så kan du se mere nedenfor. Her kan du blandt andet tage på byvandring til favelaen, guidet vandretur i Tijuca Forest eller en bådtur til Búzios.

  Sightseeing og ture i Rio de Janeiro

   

  Brasilien i billeder

   

  Den berømte Copacabana i Rio  

   

  Udsigt over Rio de Janeiro og Sukkertoppen

   

  Favelaer i Rios centrum

   

  Iguazu Falls ved grænsen til Argentina

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  18 kommentarer til Billige fly til Brasilien: tur/retur til Rio de Janeiro fra kun 2.688 kr.

  1. Annelise says:

   Er Airngo ok at bestille hos, de er Dee billigste også med prisen for sæderne?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Annelise,

    Nu ved jeg ikke, om det er fordi du har læst anmeldelser af selskabet at du er usikker på at bestille igennem dem. Men det er i hvert fald meget almindeligt inden for rejsebranchen, at både flyselskaber, rejsebureauer og bookingsider får dårlige/middelmådige anmeldelser på sider som trustpilot. Selv mange af de allerstørste og mest troværdige selskaber får decideret dårlige anmeldelser (fx SAS, Expedia, TUI og mange flere). Derfor skal man altid tage anmeldelserne med et gran salt. Du kan i hvert fald sagtens stole på Airngo I øvrigt tjener bookingsider, som Airngo, deres penge på at sælge ekstra services (som oftest er unødvendige), så hvis du tilkøber ekstra services, er det ikke billigst at købe gennem bookingsiden. 🙂

  2. Alex says:

   Jeg er selv på præcis den tur lige nu. Vi bookede gennem Flightfinder og på den måde fik vi 2* check in bagage (Per person) + måltider for 3400 Per mand

  3. Jes snedker Sørensen says:

   Hej
   Vi er ved at booke billetter til Brasilien og kan se at det er ticket.dk der udbyder billetterne men på trust pilot får de rigtig dårlig kritik. Hvad er rejsespejders erfaring med ticket.dk
   Mvh jes

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jes,
    Det er faktisk et meget almindeligt fænomen inden for rejsebranchen, at både flyselskaber, rejsebureauer og bookingsider får dårlige/middelmådige anmeldelser på sider som trustpilot. Selv mange af de allerstørste og mest troværdige selskaber får decideret dårlige anmeldelser (fx SAS, Expedia, TUI og mange flere). Derfor skal man altid tage anmeldelserne med et gran salt. Så du kan sagtens stole på siden – du skal bare være opmærksom på, at de tilbyder en masse mer-salg, som tit ikke er nødvendigt at købe

  4. Jimmi says:

   Er det helt umuligt at finde nogle ok priser til Brasilien i starten af juli?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jimmi 🙂

    Det er desværre markant dyrere at rejse i juli, så du kan godt forvente, at prisen ligger omkring det dobbelte.

  5. Mads says:

   Hej
   Nu står der “og flere” til sidst med afsnit om datoer. Ved du om der er nogle billige billetter, hvis man flyver over jul og nytår. Fleksibel på datoer.

   Mads

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Flybilletter henover jul og nytår er som regel altid megadyre. Så hvis du gerne vil afsted i denne periode, vil jeg anbefale dig at vælge datoer så lang fra hhv. jul og nytår som overhovedet muligt (så kan det selvfølgelig også blive en meget lang rejse). 11.12. – 20.01. vil være den billigste rejse henover jul/nytår, så vidt jeg kan se. Men du kan jo evt. tage udgangspunkt i Norwegians lavpriskalender 🙂

    • Mads says:

     Super. Tak for svar.

     Prøvede godt med Norwegians lavpriskalender. Synes bare ikke jeg kunne finde samme priser, som på den side, du henviser til i artiklen (travelmarket). Fx koster 8.11 – 18.11 på Norwegian 3213 kr, hvorimod den koster de 2554kr. på dit link. Så tænkte du gjorde noget andet.

     Mads 🙂

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Mads 🙂

      Nogle gange sælger de forskellige OTA’s (online rejsebureauer) flyselskabernes billetter til lavere priser – som det f.eks. er tilfældet her. Men derfor kan du stadig bruge lavpriskalenderen til at få overblikket over de billigste afgange. Når du så har fundet nogle billige datoer, kan du altid indtaste dem i travelmarket for at se, om det er billigere 😉

  6. Katja says:

   Fedt ! Tak- er lige kommet hjem fra Rio i Mandags-og med sådan et tilbud – skal jeg da klart afsted igen. Oplevede ingen uroligheder-KUN glade folk til Karneval 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Katja,
    Hvor er det fedt at høre! Vildt med karneval i Rio – det står helt klart på min bucket list 🙂
    Tusind tak for feedback! 🙂

  7. Bjarne says:

   Hej Svend … god rejseside du har etableret

   Der er desværre meget uro i Rio for tiden med mange skyderier fortæller min Brazilianske veninde

  8. Svend says:

   Fedt med Brasilien.
   Er der stadig noget med billige fly pas til rundrejser 3-5 stop rundt i landet? I sin tid havde Varig sådan et tilbud.

  Se fly-tilbud her