Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.057 kr.
Brasilien-Banner
Fly

Billige fly til Brasilien

Tur/retur-billetter til São Paulo

Fly |

Billige fly til Brasilien

Har du altid drømt om at opleve Brasilien? Hvis ja, så behøver du ikke at drømme længere! I dag har jeg nemlig fundet billige fly til Brasilien – her sendes du afsted mod vilde naturoplevelser, skønne strande, Amazonas jungle, sydamerikanske madoplevelser, sambarytmer, en spændende og gæstfri kultur og meget, meget mere! Brasilien er et kæmpe land. Faktisk verdens 5. største land, og på grund af størrelsen finder du også mange former for natur i landet. Der er både regnskov, tropisk savanne og vådområder. Du kan opleve lidt af hvert på din rejse – storbyliv i f.eks. Rio de Janeiro med farverige favelaer, musik, dans, afslapning på Copacabana-stranden, Corcovado-bjerget og skønne madoplevelser. Du kan også søge ud i naturen og opleve blandt andet jungle, Amazonfloden, paradisstrande, smukke vandfald og vilde dyr.

Kan du høre det? Det er Brasilien, der kalder på dig! ✈️

Oplev smukke Brasilien

februar og marts

fra

4.057 kr.

✈️ Fly fra København

💸 ca. 2.000 kr under normalpris!

Billige fly til São Paulo

Fly til Brasilien

Flybilletter til Brasilien (og Sydamerika i al almindelighed) plejer at ligge mellem 5.500 og 8.000 kr. Så når du kan finde tur/retur-billetter til São Paulo til omkring 4.000 kr. – så er besparelsen altså til at føle på!

Og i dag er det lykkedes mig at grave nogen superbillige tur/retur-billetter frem blandt alle de dyre billetter. SWISS udbyder nemlig billige flybilletter til São Paulo fra København.

På de fleste datoer koster billetterne, hvad flybilletter til Brasilien nu koster (aka 5.500 – 8.000 kr.). Men på datoer fra oktober til december kan du altså booke dem til mellem 4.000 og 4.500 kr. (med gode flytider)!

Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København til São Paulo fra den 10. november til den 24. november. På disse datoer koster billetterne kun 4.057 kr. Og herunder kan du se, hvilke andre billige datoer, jeg har fundet.

Fly til Brasilien – billige rejsedatoer

São Paulo

  • 20.10. – 31.10.
  • 07.11. – 21.11.
  • 10.11. – 21.11.
  • 10.11. – 24.11.
  • 17.11. – 28.11
  • 17.11. – 01.12.
  • 24.11. – 05.12.
  • 24.11. – 08.12.
  • og flere

Fly til Brasilien – Hoteller

Du har selvfølgelig også brug for et eller flere hoteller – alt efter hvilken rejse du går efter. Herunder kan du lede efter hoteller i São Paulo til den første nat, men du skal naturligvis være velkommen til at ændre søgningen, som du vil.

Hoteller i São Paulo

Rejsetip til Brasilien

Når man først er i Brasilien er det rimelig billigt at komme rundt omkring landet. Fly mellem de største byer koster ca. 500 kr. tur/retur. Og så har landet et rimelig velfungerende busnetværk, hvor man kan rejse rundt omkring i landet til ca. 50-100 kr. hver vej.

Brasilien i billeder

Fly til Brasilien - Copacabana i Rio de Janeiro

Fly til Brasilien - Rio de Janeiro og Sukkertoppen

Fly til Brasilien - Favelaer i Rio de Janeiro

Fly til Brasilien - Iguazu Falls


Pas og visum i Brasilien

Brasilien er visumfrit for turister i op til 90 dage. Men vær opmærksom på, at visum er påkrævet, hvis du besøger landet af andre årsager end turistferie. Pas skal desuden være gyldigt 180 dage fra indrejse til Brasilien. Du kan læse mere om pas- og visumregler for Brasilien på um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til BrasilienBillige fly til Brasilien

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar