• 21 jul 2021

  Solferie på Gran Canaria: 1 uge på et skønt 4* strand-resort fra kun 2.755 kr. inkl. fly

  Glæder du dig til efterårets regn, kulde og grå skyer? Nej, vel? Så kunne en rejse til solrige Gran Canaria da lige være noget for dig! Gran Canaria er en utrolig populær feriedestination, og det forstår jeg godt! Denne naturskønne ø ligger 150 km fra Afrikas kyst. Det gør, at vejret er skønt året rundt – OGSÅ i vintermånederne! Det vil sige, at du kan se frem til 22+ grader og masser af sol på denne rejse. Uanset om du er til vandreture og naturoplevelser eller afslapning i den bagende sol ved pool eller strand, så finder du det hele her. Så sæt endelig kryds i kalenderen og begynd at glæde dig til sol og blå himmel!

  Sol og strand på Gran Canaria
  september - marts
  fra2.755 kr.
  København
  Gran Canaria
  1 uge på Gran Canaria
  inkl. 4* beach resort og fly

  Pakkerejse til Gran Canaria

  Denne rejse går til Gran Canaria, hvor du flyver fra København direkte til skønne Gran Canaria. Du kommer til at bo på det lækre 4* Hotel BlueBay Beach Club, som kun ligger 4 minutters gang fra stranden i det eksklusive Bahia Feliz-område, hvor du finder en række spændende barer, butikker og restauranter.

   

  Lejlighederne på hotellet er alle udstyret med tekøkken og har egen terrasse eller balkon – de fleste med havudsigt. Hotellet byder desuden på et superlækkert poolområde, hvor der også er børnebassin. Du kan også slappe af med jacuzzi, sauna eller få pulsen lidt op i fitnessområdet. Til børnene er der både børneklub og legeplads – så kan de yngste hygge sig, mens forældrene slapper af!

   

  Jeg har i dette eksempel fundet en uges ophold fra lørdag den 4. september til lørdag den 11. september til 5.510 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 2.755 kr. pr. person. Opholdet er som udgangspunkt uden forplejning, men du kan opgradere til morgenmad eller halvpension inde på bookingsiden.

   

  Prisniveauet for lignende ophold ligger omkring 2.500-4.500 kr. pr. person – nedenfor kan du få det fulde overblik.

   

   

  Eksempler på andre billige rejsedatoer – Gran Canaria

  Fra København

   

  Du kan selvfølgelig også finde mange andre hoteller på Gran Canaria. Vil du gerne selv sondere terrænet for pakkerejser, kan du gøre det herunder.

   

  Pakkerejser til Gran Canaria

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Når du bestiller rejsen, kan du tilkøbe transfer fra lufthavnen til hotellet og retur for kun 88 kr. pr. person.

   

  Alternativt kan du også leje en bil til din ferie. Du kan f.eks. fra lørdag den 4. september til lørdag den 11. september finde en lejebil fra 676 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 338 kr. pr. person.

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil på Gran Canaria

   

  BlueBay Beach Club

  Gran Canaria Gran Canaria

   

  Gran Canaria og corona

  De Kanariske Øer er i øjeblikket gule. Det betyder, at du blot skal medbringe et gyldigt corona pas, hvor det fremgår, at du har en negativ PCR-test (maks. 72 timer gammel), en negativ lyntest (maks. 48 timer gammel), er tidligere smittet eller færdigvaccineret. Ingen karantæne, og ingen test før hjemrejse.

   

  Herudover skal du også udfylde en indrejseformular med kontakt- og sundhedsoplysninger. Du kan udfylde formularen online 48 timer før indrejse.

   

  Jeg vil anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Spanien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her