• 14 mar 2017

  Sommerferie på Santorini: 1 uge på med dejligt 3* hotel og fly til kun 3.168 kr.

  Har du lyst til at besøge en af Grækenlands smukkeste øer? Den græske perle Santorini er billedskøn, og den topper med god grund hvert år listen over de mest fotograferede steder i verden. Her bliver du mødt af lækre sandstrande, spektakulære landskaber og smukke maleriske små byer, med de karakteristiske hvidkalkede huse og blå tage, Grækenlands egne farver. Du kommer til at besøge ét af Europas absolutte highlights, hvor du kan nyde en afslappende uge i fantastiske omgivelser.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* Hotel Porto Castello (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til 1.651 kr. pr. person. ved en rejse for to. Hotellet har en super beliggenhed kun 50 meter fra stranden og kun 1,5 km fra Santorinis mest kendte by, Fira, hvor der køres en gratis shuttlebus til. Porto Castello byder på en udendørs pool, møbleret terrasse til solbadning, samt poolbar. Værelserne er bygget i traditionel kykladisk stil og har alle en balkon, samt udsigt over havet eller omgivelserne. Samtlige værelser har desuden aircondition, satellit-tv, telefon, køleskab og eget badeværelse. Selvom hotellet ikke får 4 ud af 5 på TripAdvisor, som mange af de andre hoteller jeg finder, vil jeg alligevel anbefale dette sted, fordi man bor tæt på stranden og byen Fira.

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Jeg har søgt efter hoteller fra den 04.08 – 11.08, da man lander meget tidligt om morgenen den 04.08, og inden man er ude af lufthavnen og ankommet til hotellet, er klokken allerede ved at være 6-7 stykker, og derfor synes jeg, at man hellere skal bruge de penge på noget andet og i stedet spise en lækker morgenmad et sted, og herefter tjekke ind på hotellet.

   

  Der er selvfølgelig også mange andre muligheder for overnatning på Santorini, både dyrere og billigere. Her kan du se en oversigt over hoteller på Santorini.

  HOTELLER PÅ SANTORINI

   

   

  Fly

  Jeg har i dag fundet et rigtig godt fly-tilbud midt i sommerferien. Du flyver fra København til Santorini med Norwegian den 03.08 – 11.08 til kun 1.517 kr. Der findes også andre fly i juli til flere penge – kig forbi Norwegians lavpriskalender for at se andre datoer.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  1.651 kr.

  Fly

  1.517 kr.

  TOTAL (pr. person)

  3.168 kr.

   

  Transport til hotellet

  Da hotellet tilbyder gratis transport til og fra lufthavnen, vil jeg anbefale at kontakte dem direkte for at aftale nærmere.

   

  Lejebil

  Offentlig transport fungerer meget godt på Santorini, og man kan komme til de fleste steder på kort tid og til få penge, men hvis du ønsker at leje en bil, så du nemmere kan komme rundt og se den smukke ø, vil jeg anbefale dig at tage et kig på Rentalcars.dk.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *