• 04 jul 2018

  Sommerferie i Italien: 1 uge på et skønt 3* hotel til kun 2.631 kr. inkl. fly

  I dag har jeg fundet en virkelig lækker sommerferie i juli og august til et af Italiens allerskønneste områder – Calabrien! Calabrien er halvøen, der udgør Italiens “tå” – så vi befinder os i den sydligste del af landet. Calabrien byder derfor bl.a. på fantastiske middelhavsstrande, masser af sol, autentiske landsbyer, udsøgte madoplevelser, kultur og historie! Og med hele tre bjergrige  nationalparker (Parco Nazionale dell’Aspromonte, Parco Nazionale della Sila og Parco Nazionale del Pollino) får du en ferie i billedskønne naturomgivelser!

  Sommerferie i Calabrien
  juli -august
  2.631 kr.
  Hamborg
  Lamezia Terme
  Hotel i Calabrien
  f.eks. det anmelderroste 3* Lion's Hotel
  1.951 kr.
  Billige fly til Syditalien
  inkl. 10 kg håndbagage
  680 kr.
  Hotel
  1.951 kr.
  Fly
  680 kr.
  Total (pr.person)
  2.631 kr.

  Hotel

  Calabrien er et stort område, der rummer mange hyggelige hoteller. På skyscanner.dk har jeg fundet det skønne og meget anmelderroste 3* Lion’s Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Her befinder du dig kun 1 minut fra stranden og du kan slappe af ved hotellets pool eller på den private strand. På hotelværelset kan du nyde havudsigten fra din balkon og der er desuden også gratis WiFi. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 3.902 kr., dvs. 1.951 kr. pr. person ved en rejse for 2. Jeg har valgt dette hotel, da det ligger tæt helt tæt på kysten (og stranden) og du derfor ikke er afhængig af transport – men hvis du alligevel har tænkt dig at leje en bil, så findes der mange alternativer længere inde i landet.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Calabrien, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg i dag fundet superbillige fly med Ryanair fra Hamborg til Lamezia Terme i Calabrien. I dette eksempel har jeg fundet en rejse i skolernes sommerferie d. 31.07. – 07.08. til kun 680 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Du kan finde billetter hele sommeren. I juli ligger priserne fra 680-1.200 kr. og i august fra 369 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 31.07. – 07.08. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 17.07. – 24.07.
  • 21.07. – 28.07.
  • 24.07. – 31.07.
  • 28.07. – 04.08.
  • 04.08. – 11.08.
  • 11.08. – 18.08.
  • 18.08. – 25.08.
  • 21.08. – 28.08-
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du har tænkt dig at leje en bil, så er det bare frem med nøglerne og afsted – det tager 15 minutter at køre fra lufthavnen til hotellet. Hvis du vil med offentlig transport skal du med bussen fra lufthavnen til “Torre Lupo” og derfra har du 1 minuts gang til hotellet. Det tager omkring 30 minutter og koster mellem 15-20 kr. – dog kan det godt se ud som om bussen kun går 1 gang dagligt. Hvis dette er tilfældet, er det selvfølgelig også muligt at tage en taxa.

   

  Lejebil

  Hvis du har tænkt dig at udforske noget mere af Calabrien på egen hånd, vil jeg helt sikkert anbefale dig at leje en bil – du kan se et stort udvalg på skyscanner.dk – så har du mulighed for at leje bil hele ugen, eller måske kun noget af perioden. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sommerferie i Italien: 1 uge på et skønt 3* hotel til kun 2.631 kr. inkl. fly

  1. Mathilde says:

   Hej Rejsespejder
   Du skriver at 11.08-18.08 er en billig rejsedato men når jeg tjekket hotellet så koster det 7.600 kr. i den periode. Er det mig der gør noget forkert?
   Mvh Mathilde

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mathilde 🙂

    De billige rejsedatoer er primært ift. flybilletter 😉 Som jeg skriver i parentes, kan hotelpriserne variere afhængig af rejsedatoerne – og nogle gange helt vildt meget. Det er derfor, at jeg altid linker til en søgning, hvor man selv kan søge efter et hotel 🙂

    I dit tilfælde er der desværre nok ikke andet for end at finde et nyt hotel.