Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

også i sommerferien ☀️ fra 4.949 kr.
Sommerferie i Caribien: 5 nætters krydstogt til Florida, Cuba og Mexico til kun 4.949 kr. inkl. helpension og drikkepenge
Andet

Sommerferie i Caribien: 5 nætters krydstogt til Florida, Cuba og Mexico til kun 4.949 kr. inkl. helpension og drikkepenge

Andet |

Sommerferie i Caribien: 5 nætters krydstogt til Florida, Cuba og Mexico til kun 4.949 kr. inkl. helpension og drikkepenge

Sommerferie i Caribien? At holde sommerferie i Caribien, opleve paradisstrande, eksotiske destinationer og så endda cruise rundt på et kæmpe krydstogtskib, det lyder måske som noget der kun hører til i drømmeland – men med det tilbud jeg har fundet til dig i dag, så kommer du et skridt nærmere drømmen! Du kommer til at opleve både Miami, Havana i Cuba og Cozumel i Mexico. Dit krydstogt er inklusive både helpension, drikkepenge, roomservice og fri adgang til pools, fitness og diverse underholdning, så her skal du virkelig ikke tænke på andet end at slappe af og nyde din velfortjente ferie. Og det hele til en pris til under eller omkring det man ellers ville give for en all-inklusive ferie til de lidt “kedeligere” europæiske destinationer!

Sommerferie-cruise i Caribien

maj – november

4.949 kr.

5 nætters krydstogt i Caribien

4.949 kr.

Krydstogt i sommerferien

Ah, solens stråler der rammer dit ansigt og smukt blåt hav så langt øjet rækker – så er sommerferien igang! I dag har jeg fundet et superlækkert krydstogt, så du kan nyde din ferie i lidt mere eksotiske rammer. Her er der langt til charterferie på Mallorca og børnefest i Lalandia og du kommer til at opleve nogle af Caribiens skønneste destinationer.

Du starter dit cruise fra Fort Lauderdale nær Miami i Florida. Derefter sættes der kurs mod Havana i Cuba. Efter en dags sightseeing i charmerende Havana, så skal du opleve den dejlige ø Cozumel i Mexico. Her er der lækre strande og gode muligheder for blandt andet dykning. Så har du en dag på havet før du igen ankommer til smukke Fort Lauderdale. Hele turen foregår på det fine “Majesty of the Seas” som er en del af Royal Caribbean Cruise Line. Og her bliver der sørget godt for dig!

Krydstogtskibet er hyggeligt indrettet med en klassisk stil og der er underholdning for alle pengene. Du kan f.eks. slappe af ved skibets store spa-område, give den gas i fitnesscenteret eller prøve klatrevæggen på toppen af skibet. Det er også på toppen af dækket du finder skibets poolområde, hvor der er 2 pools og boblebade. Og med både casino, teater, børneklub, spillehal, løbebane og en masse forskellige spisesteder, så er jeg sikker på, at du ikke kommer til at kede dig.

Prisen inkluderer

  • 5 nætters krydstogt
  • Drikkepenge
  • Helpension
  • Vand, kaffe, the & juice
  • Roomservice 24/7 i kahytten
  • Fri adgang til swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter & teater ombord
  • Alle gebyrer, skatter & afgifter

Og hvad koster det så? Ja, det er faktisk ret billigt – især når man tænker på, at du får en unik oplevelse, hvor både overnatning, underholdning, mad og (nogle) drikkevarer er inkluderet, og så er det midt i sommerferien! Du kan komme afsted i skolernes sommerferie fra 4.949 kr. Hvis du vil rejse før eller efter ferien, så kan det sagtens lade sig gøre. Der er afgange fra maj til november, hvor priserne ligger fra 4.000 – 5.500 kr. Prisen er pr. person ved en rejse for 2. Enkeltkahyt, børnepriser og priser på 3./4./5. person i kahytten er på forespørgsel, og oplyses efter MyCruise har modtaget din forespørgsel.

Jeg kan læse på MyCruise, at de lige nu kører med 35% rabat ved bestilling af krydstogter med afrejse i 2019 (rabatten er fratrukket prisen på hjemmesiden) – men vær opmærksom på, at rejsen skal bookes senest d. 28.02.

Fly til Miami

Du skal selvfølgelig også til Miami når nu krydstogtet starter fra Fort Lauderdale. Det er helt op til dig om du vil bruge lidt tid i området før og/eller efter selve cruiset. Det er muligt at flyve fra både København og Billund.

Så tænker du sikkert, er det ikke hammerdyrt at flyve i sommerperioden .. Og jo, det er noget dyre end hvad du normalt vil kunne finde – men jeg har alligevel fundet nogle rimelige gode bud på billige billetter. Normalt kan du finde flybilletter til Miami fra ca. 2.200 – 2.600 kr. I skolernes sommerferie ligger prislejet fra 3.500 – 4.600 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund d. 02.07. – 09.07. til kun 3.465 kr., der passer perfekt med krydstogtet d. 03.07. – 08.07. Og der findes en del datoer til omkring 3.200 – 3.500 kr. i starten af juli. Så du kan sagtens blive længere og evt. kombinere det med en Florida-roadtrip. Og efter skolernes sommerferie falder priserne en del. Så kan du rejse fra i midten af august er der en del penge at spare.

Faktisk kan du allerede fra midten af august igen finde billetter fra 2.500 kr. Du kan f.eks. flyve fra København d. 12.08. – 19.08. til kun 2.682 kr., hvilket passer super med den cruise-afgang, der findes d. 14.08. – 19.08.

Billige fly til Miami

fly fra cph

Hotel i Miami

Alt efter hvor længe du bliver i Miami, så kommer du måske også til at få brug for et hotel.

Pas og visum i USA

USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

Vaccinationer

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

Majesty of the Seas og krydstogt-indtryk

Sommerferie i Caribien: 5 nætters krydstogt til Florida, Cuba og Mexico til kun 4.949 kr. inkl. helpension og drikkepenge Sommerferie i Caribien: 5 nætters krydstogt til Florida, Cuba og Mexico til kun 4.949 kr. inkl. helpension og drikkepenge Sommerferie i Caribien: 5 nætters krydstogt til Florida, Cuba og Mexico til kun 4.949 kr. inkl. helpension og drikkepenge

Fort Lauderdale Beach

Sommerferie i Caribien: 5 nætters krydstogt til Florida, Cuba og Mexico til kun 4.949 kr. inkl. helpension og drikkepenge

Havana

Sommerferie i Caribien: 5 nætters krydstogt til Florida, Cuba og Mexico til kun 4.949 kr. inkl. helpension og drikkepenge

Chen Rio Beach ved Cozumel

Sommerferie i Caribien: 5 nætters krydstogt til Florida, Cuba og Mexico til kun 4.949 kr. inkl. helpension og drikkepenge

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Sommerferie i Caribien: 5 nætters krydstogt til Florida, Cuba og Mexico til kun 4.949 kr. inkl. helpension og drikkepengeSommerferie i Caribien: 5 nætters krydstogt til Florida, Cuba og Mexico til kun 4.949 kr. inkl. helpension og drikkepenge

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar