• 01 nov 2017

  Sommerferie i Grønland: tur/retur til Kangerlussuaq til kun 3.605 kr.

  Er du klar til komme på et af livets største eventyr? For i dag har jeg fundet en rejse til Grønland! Landet langt mod nord, byder på en den mest majestætiske og bjergtagende natur, du kan forestille dig. Det her er rejsen til dig, der gerne vil opleve Indlandsisen, se moskusokser og prøve at sejle på de grønlandske fjorde og spotte hvaler! Grønland er den ultimative polardestination, som enhver burde besøge mindst én gang i deres liv. Landets storslået natur vil uden tvivl efterlade dig med nogle uforglemmelige minder!

  I dag har jeg nemlig fundet billige fly til Grønland midt i sommerferien! Det skal siges med det samme at man ikke kan rejse til Grønland på et ultra lavt budget. Men de her fly gøre det i hvert fald noget billigere – fordi fly til Grønland plejer at koster omkring 5 – 6.000 kr. i sommerferien.

  Udforsk Grønlands unikke natur
  slut-juli - slut-august
  3.605 kr.
  København
  Kangerlussuaq
  Billige fly til Grønland
  inkl. 20 kg bagage

  På travelmarket.dk har kan du lige nu finde billige tur/retur-billetter til Grønland – nærmere bestemt Kangerlussuaq (på dansk Søndre Strømfjord) i det vestlige Grønland, lige ved kanten af Indlandsisen. Det er Air Iceland og Icelandair, der udbyder billetterne. F.eks. har jeg fundet en rejse med afgang den 24.08. til den 31.08. til kun 3.650 kr. inkl. bagage. Der findes en del billetter fra slutningen af juli til slutningen af august til ca. denne pris (se datoer nedenfor).

  OBS! Det billigste tilbud, som man lige nu kan se på de forskellige søgemaskiner er fra Flightfinder. Dog er det ikke helt tydeligt hos dem hvorvidt bagage er inkluderet i deres pris – man kan ikke tilkøbe bagage, så der er stor sandsynlighed at den er inkluderet. Men for at være helt sikker vil jeg anbefale dig at vælge en af de andre udbydere – f.eks. Travel2Be eller BudgetAir – hvor der tydeligt står at der er 20 kg bagage inkluderet. Og da jeg tjekkede tilbuddet hos Travel2Be kunne man faktisk finde billetterne endnu billigere til 3.605 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Der findes fly med afgang med afrejse/hjemkomst på enten mandage eller fredage. Jeg har, som eksempel brugt datoer med 1 uges varighed men du kan sagtens kombinere nedenstående datoer for at forlænge din tur.

  • 27.07. – 03.08.
  • 30.07. – 06.08.
  • 10.08. – 17.08.
  • 10.08. – 20.08.
  • 13.08. – 20.08.
  • 17.08. – 24.08.
  • 20.08. – 27.08.
  • 24.08. – 31.08.
  • og mange andre

   

   

  Oplevelser i Kangerlussuaq

  Der bor kun ca. 500 mennesker i Kangerlussuaq men byen er det perfekte sted til at udforske Grønland. Her får du en kort oversigt over, hvad du bl.a. kan opleve i Kangerlussuaq.

  Indlandsisen

  Kangerlussuaq er det perfekte sted at opleve Indlandsisen – det er nemlig det eneste sted i Grønland, hvor du kan køre ind til indlandsisen. Fra Kangerlussuaq findes der en række ture til Indlandsisen. Til de allermest eventyrlystne er det faktisk muligt at sove i telt på Indlandsisen. Du kan læse lidt mere om de forskellige vandreture til Indlandsisen og se hvad sådan en tur koster kan du læse videre her. Og hvis du vil komme til  til Russel gletsjer kan du læse mere her.

   

  Dyrelivet

  Hvis du gerne vil se den imponerende moskusokse, har du alletiders mulighed for at gøre det i Kangerlussuaq. I 1960’erne flyttede man 27 moskusokser fra det nordøstlige Grønland til Kangerlussuaq i vest. Og det har mildest talt været en succes – i dag tæller bestanden 3-4.000 moskusokser. Udover moskusoksen kan du bl.a. også se rensdyr og polarræve.

   

  Udflugter

  Du kan komme på forskellige udflugter i og omkring Kangerlussuaq, der viser dig Grønlands majestætiske natur i al sin pragt. F.eks. kan du tage på diverse fjeldture eller komme ud at sejle i fjordene – havet har jo altid været en del af Grønlands allervigtigste infrastruktur.

  Overnatning i Kangerlussuaq

  Der findes hele 2 “hoteller” i Kangerlussuaq. Du kan læse mere om dem og potentielle andre overnatningsmuligher her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *