• 10 jun 2017

  Sommerferie i Grækenland: 1 uge i Peloponnes på et dejligt 4* hotel til kun 1.784 kr. inkl. fly

  Vil du opleve det ægte Grækenland, så skal du til Peloponnes. Den sydlige del af det græske fastland byder på et utal af oplevelser, skønne strande, krystalklart vand, lækre taverner og ikke mindst den ægte græske afslappede stemning. Og hvis du også er til kultur og historie, findes der rigtig meget at se i denne del af Grækenland! Alt dette er med til, at Peloponnes er blevet kåret som nummer 1 på Lonely Planets liste over særligt besøgsværdige destinationer i 2016!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det meget lækre 4* Florida Blue Bay Resort and Spa. Hotellet ligger i den nordlige del af Peloponnes – et enormt gæstfrit område med masser af græsk charme. Blue Bay ligger omgivet af oliventræer og har fantastisk udsigt over det græske fastland. Hotellet byder på et lækkert pool-område og egen restaurant. 1 uge på dette hotel koster 2.573 kr. for et dobbeltværelse. Dvs. hver enkelt betaler 1.286 kr. ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Vil du have et hotel lidt tættere på lufthavnen i Kalamata eller har du lyst til selv at kigge efter hoteller, kan du sammenligne alle hoteller i området her.

  HOTELLER I PELOPONNES

   

  Fly

  På Bravotours.dk kan du lige nu få virkeligt billige fly til Kalamata i Peloponnes fra både Billund og København. F.eks. fra d. 15. til d. 22. juni til kun 498 kr. Samme pris gælder i perioden fra d. 22. til d. 29. juni. Priserne i juli og august ligger omkring 2.000 kr.

  SE HOTEL-TILBUD HER Husk, at du kan ændre afrejse-lufthavnen fra Billund til København (eller omvendt).

  Billige rejsedatoer

  • 15.06. – 22.06.
  • 22.06. – 29.06.

   

  Hotel

  1.286 kr.

  Fly

  498 kr.

  TOTAL (pr. person)

  1.784 kr.

   

  Transport til hotellet

  Jeg anbefaler, at du lejer en bil, når du rejser til Peloponnes. Der er bare så meget at se, at det vil være en god idé at være mobil med egen bil. Fra lufthavnen er der ca. 3 timers kørsel til hotellet. På rentalcars.com kan du få en bil i en hel uge til kun 1.176 kr. Alternativt kan man også tage bussen. Den kører fra Kalamata to gange om dagen til Patras (som ligger små 10 minutter fra hotellet). Turen tager ca. 3,5 timer og koster 25 Euro (185 kr.). Bussen kører kl. 8.30 og kl. 16. Så man kan sagtens både nå at komme fra og til lufthavnen.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Sommerferie i Grækenland: 1 uge i Peloponnes på et dejligt 4* hotel til kun 1.784 kr. inkl. fly

  1. Martin Nielsen says:

   Hej Rejsespejder! 

   Har du andre forslag til transport? Vi har fundet et andet hotel som liggger i Loutraki, men vi ankommer kl 20.55 og skal have transport. Kender du eventuelt nogle hjemmesider, som tilbyder transfer? 

  2. Nina Hartved says:

   -………og det vil jeg også rigtig gerne! Er fan og håber sådan der kommer et godt tilbud til min lille familie og jeg 🙂 Tak for dig Rejsespejder!!

  3. Bente, Christiansfeld says:

   Jeg vil gerne tilslutte mig ovenstående ros til rejsespejderen!!

  4. Ronja prenter says:

   Hej spejder rejser

   jeg bliver simpelhen nød til midt i søndags morgen kaffen at rose dig så højt jeg kan. Tænk at du gratis gider magter orker at finde super lækre rejsersteder samt ditto billig fly til .os… folk du ikke kender .. aldrig ser. Du er min nye helt, hvem du end er. Vi rejser helt sikkert til et fantastisk sted hotel og fly .. sim du har fundet til os. Af hjertet TAK fordi du findes❤️

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Ronja,

    Hold nu op, hvor det varmer med sådan en besked – tusind, tusind tak fordi du tager dig tiden til at skrive! 🙂