Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

All Inclusive ✨ 4.499 kr.
Rejse til Peloponnes: 1 uge på anmelderrost 4* hotel fra kun 4.499 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive
Rejser

Rejse til Peloponnes: 1 uge på anmelderrost 4* hotel fra kun 4.499 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Rejser |

Rejse til Peloponnes: 1 uge på anmelderrost 4* hotel fra kun 4.499 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Den bagende græske sol, de smukke strande og det azurblå havvand er svært at få nok af. Men hvis du alligevel gerne vil udforske andre dele af Grækenland end de mest besøgte øer, så skal du helt klart en tur til fortryllende Peloponnes! Denne historiske region i Grækenland byder både på byer som Sparta og Olympia samt nogle af Antikkens mest velbevarede bygninger. Herudover tilbyder en rejse til Peloponnes en forførende blanding af bjergtagende landskaber, sydeuropæisk sol, smukke strande og græsk middelhavsidyl! ☀

Ferie i Peloponnes

august – oktober

fra

4.499 kr.

Billund og København ✈ Athen

Pakkerejse til Peloponnes

Rejse til Peloponnes – pakkerejse

I dag har jeg fundet et superlækkert tilbud på en pakkerejse til Grækenland.

Turen går til den skønne region Peloponnes, hvor jeg har fundet det anmelderroste firstjernede hotel King Saron Hotel (4 ud af 5 stjerner på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

 

Hotellet ligger bogstaveligt talt på stranden, og helt ærligt, hvorfor vælge mellem strand og pool, når man kan få begge dele? På King Saron får du nemlig et hyggeligt oaseinspireret poolområde og det krystalklare hav lige ved siden af – hvilket jo bare er toplækkert!

Dine mange valgmuligheder fortsætter i forbindelse med hotellets mange øvrige faciliteter. Hvis du trænger til at få pulsen lidt op, har hotellet også tennisbane, beachvolley, bordtennis og fitnesscenter. 

Derudover er opholdet med all inclusive, så du kan bare læne dig tilbage, slappe af, nyde godt af en iskold drink fra baren og få serveret alle dagens måltider. Her er der altså ikke noget problem i at ville have en ekstra cola. Du behøver faktisk slet ikke at skulle have pungen op af lommen. Alt er klaret hjemmefra, nemt ikke?

Når dagen går på hæld, eller du har fået nok af sol og de mange fantastiske faciliteter, som hotellet byder på, kan du trække dig tilbage i et rummeligt dobbeltværelse med en skøn balkon. Alle hotellets værelser har desuden wi-fi, tv og aircondition, hvilket jo bare er en god bonus!

Når du flyver til Grækenland, lander du i Athens lufthavn. For at komme til Tolo i Peloponnes skal du på en ca. to timer lang køretur. Det er muligt at tilkøbe transfer i denne pakkerejse, så du bliver fragtet direkte til og fra lufthavnen. Transfer koster 290 kr. pr. person.

 

Det er også muligt at leje en lejebil og selv køre til og fra hotellet. Dette kan også være en god løsning, hvis du gerne selv vil på nogle køreture rundt til de forskellige byer i Peloponnes.

Rejse til Peloponnes – priser og bestilling

Jeg har fundet denne pakkerejse hos Bravo Tours.

Det er muligt at booke rejsen i september og oktober – og du kan både flyve fra Billund og København.

Prisen afhænger både af dato og afrejselufthavn.

Billund tilbyder generelt de bedste priser, og f.eks. kan du i september finde dette tilbud fra kun 4.499 kr. per person.

Skulle hotellet blive udsolgt, så frygt ej! Bravo Tours har lige nu også det lige så skønne firestjernede Ramada Loutraki Poseidon Resort til samme pris på udvalgte datoer. Her får du en lignende rejse, med et godt firestjernet all inclusive-hotel tæt ved stranden.

Prisoversigt (pr. person)

  • September: 4.499 kr.
  • Oktober: 4.999 kr.

Vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud, kan du hoppe ind på min side om afbudsrejser.

Lejebil

Du kan som sagt vælge at tilkøbe transfer (290 kr. pr. person). Det er nemt og ligetil.

Men hvis du har mod på at leje en bil, vil det bestemt også have sine fordele. En lejebil kan nemlig gøre underværker, hvis du gerne vil udforske hele Peloponnes. Og du kan snildt leje en bil uden at sprænge budgettet.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Billeder fra hotellet

Rejse til Peloponnes

Rejse til Peloponnes

Rejse til Peloponnes

Rejse til Peloponnes

Rejseinspiration til Peloponnes

Har du interesse for sport eller historie (eller begge), så vil det være oplagt at besøge Olympia i det vestlige Peloponnes. Olympia beskrives nemlig ofte som De Olympiske Leges vugge.

Rejse til Peloponnes

Peloponnes byder også på Antikkens mest velbevarede amfiteater, som ligger i Epidauros. Teatret er lidt af en arkitektonisk perle – imponerende velkonstrueret og fuldstændig symmetrisk. Udsigten fra øverste række er desuden ganske fænomenal – et perfekt sted til et rejsebillede eller to!

Rejse til Peloponnes

Vil du inspireres yderligere, kan du også smutte forbi GetYourGuide.

Ture og aktiviteter

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Peloponnes: 1 uge på anmelderrost 4* hotel fra kun 4.499 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Rejse til Peloponnes: 1 uge på anmelderrost 4* hotel fra kun 4.499 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar