• 29 mar 2016

  Sommerferie i juli: 1 uge i Costa Brava på lækker 4* campingplads til kun 2.340 kr. pr. person inkl. 3-værelses-mobilehome og fly

  rsz_beach-853904_1280

  Idag har jeg fundet et rigtig godt bud på en dejlige familieferie i sommerferien.

  Costa Brava, som ligger i en af Spaniens rigeste regioner Catalonien, er et dejligt rejsemål for alle aldre. Her er lækre lange hvide sandstrande, et perfekt klima, et dejligt spansk køkken og masser af historie og hyggelige havnebyer. Derudover har regionen også en af Europas absolut mest interessante og smukke storbyer, Barcelona. Der er altså alt hvad man skal bruge til den perfekte ferie, afslapning og solferie ved stranden, med et kulturelt indspark fra den smukke storby.

   

  Campingpladsen

  dincamping.dk har jeg fundet den super hyggelige og familievenlige 4* campingplads Camping Cala Gogo (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 1.342 kr. pr. person ved en rejse for 4 personer (f.eks. en familie på 2 voksne og 2 børn). Her bor I i et 3-værelses mobilhome med 2 soveværelser og fællesstue med køkken.

  Campingpladsen ligger på en dejlig beliggenhed 100 meter fra stranden med smuk udsigt og der er to swimmingpools tilknyttet. Fra pladsen kører der et minitog til stranden, så man skal ikke engang tænke på den korte tur til stranden. Der er miniklub for de mindste og andre forskellige spil for de lidt større børn. Der er restaurant og aftenunderholdning, bar, supermarked og tennis på pladsen, samt cykeludlejning, så man kommer aldrig til at kede sig her.

  Tidligere gæster roser især stedet for sin gode beliggenhed, den dejlige lille strand og at det er meget familievenligt.

  campingcalagogoo

  SE TILBUDDET HER

   

  Fly

  Skyscanner.dk har jeg fundet nogle rigtig billige flybilletter fra Billund til Gerona-lufthavnen som ligger kun 34 km fra campingpladsen. Fx fra d. 7 – 14 juli, kan du komme afsted for kun 998 kr. pr. person (inkl. 10 kg. håndbagage).

  flygerona

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Vil du flyve fra København, vil jeg anbefale at flyve til Barcelonas lufthavn, da det er væsentlig billigere. Herfra er der cirka 1,5 times kørsel til campingpladsen og billetten koster 1.375 kr. pr. person.

  cphbarcelona

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Mobilhome (pr. person ved 4 personer)

  1.342 kr.

  Fly Billund / København

  998 kr. / 1.375 kr.

  TOTAL (pr. person)

  2.340 kr. / 2.717 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "Rejse18" for at spare 18% oveni.

   

  Lejebil

  Vil du leje en bil, kan dette gøres billig hos Holidaycars.com. Her kan du fx leje en i perioden d. 7 – 14. juli til omkring 1.000 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *