• 10 maj 2019

  Billige fly til varme Andalusien: tur/retur til Sevilla fra kun 145 kr.

  April var fantastisk solrig, men maj har i den grad været en regnfuld og iskold skuffelse indtil videre. Så hvis du efterhånden er træt af kulde og regn, kan jeg godt forså dig. Men frygt ej – Andalusien kommer os til undsætning. Der er nemlig superbillige fly til Sevilla her i maj og juni. Og er der et sted i Europa, hvor sol og varme (næsten) er garanteret, så er det Andalusien! Faktisk er der udsigt til en regulær varmebølge i den kommende tid – prøv bare at se vejrudsigten for Sevilla de næste 7 dage!

   

  Billige fly til Andalusien
  maj - oktober
  145 kr.
  København
  Sevilla
  Billige fly til Sevilla

  Billige fly til Sevilla

  Lige nu kan du for mindre end 200 kr. booke tur/retur-billetter til Andalusiens varme hovedstad, Sevilla. Fra København har Ryanair hver tirsdag og lørdag direkte afgange til Sevilla. Og priserne i særligt resten af maj er virkeligt billige!

   

  Jeg har f.eks. fundet billetter til en forlænget weekend fra lørdag den 18. maj til tirsdag den 21. maj til kun 145 kr.! Udover maj er juni også superbillig (ca. 300 kr.). I skolernes sommerferie starter priserne fra ca. 850 kr. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige afgange fra Jylland, men fra Hamborg kan du også på tirsdage og lørdage finde direkte billetter fra under 400 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 18.05. – 21.05. – WE
  • 18.05. – 25.05.
  • 21.05. – 25.05./28.05.
  • 25.05. – 28.05. – WE
  • 01.06. – 04.06. – WE
  • 01.06. – 08.06.
  • 11.06. – 15.06.
  • 15.06. – 18.06. – WE
  • 18.06. – 22.06./25.06.
  • 25.06. – 02.07.
  • Og flere

   

  Hoteller i Sevilla

  Foretrækker du de lidt mere luksuriøse hoteller, så vil det 5* Barceló Sevilla Renacimiento uden tvivl falde i din smag.

   

  Hotellet ligger ved breden til Guadalquivir-floden på Isla de Cartuja. Således har du kun en kort gåtur på ca. 20 minutter til Alameda de Hércules – en livlig boulevard i det historiske centrum af Sevilla. Herudover ligger hotellet også i nærheden af Sevillas kendte forlystelsespark Isla Magica (som du kan læse mere om nedenfor).

   

  Som man kan forvente af et 5* hotel, har Barceló Sevilla Renacimiento elegante og komfortable værelser med wi-fi, aircondition og hele molevitten. Der er også både poolområde (udendørs såvel som indendørs) og fitnesscenter, så faciliteterne er der ikke en finger at sætte på.

   

  På datoerne 18. til 21. maj koster et ophold på 3 nætter kun 2.254 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.127 kr. pr. person. Lægger man det beløb sammen med flybilletter til kun 145 kr., får man en samlet pris for fly og hotel på 1.272 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund nogenlunde stabilt omkring 700-800 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Sevilla, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

  Hotel i Sevilla
  f.eks. det 5* Barceló Sevilla Renacimiento
  1.127 kr.
  OBS: Klik her for at se det billigste tilbud

   

  Isla Mágica + Agua Mágica

  Nu hvor vejret i Sevilla er så lækkert, er det jo fristende med en badetur. Men med undtagelse af Guadalquivir-floden er der jo ikke specielt meget vand i nærheden af Sevilla. Heldigvis kan du finde forlystelsesparken Isla Mágica, der også gemmer på vandparken Agua Mágica. En hel dags adgang til begge parker på en søndag eller mandag (hvilket passer perfekt med dette rejseeksempel fra lørdag til tirsdag) koster 32 euro (239 kr.) for voksne og 26 euro (194 kr.) for børn og pensionister.

   

  Lyder det som noget for dig, kan de se mere på www.islamagica.es/en.

   

  Hvis du gerne vil undersøge andre oplevelser i Sevilla, kan du smutte forbi getyourguide.dk.

  Oplevelser i Sevilla
  kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Sevilla Lufthavn ligger ca. 10 km nordøst for Sevilla. Det er dog både nemt og billigt at tage bussen ind til centrum. Der er nemlig en dedikeret busrute (linje EA), der kører mellem lufthavnen og Sevilla by. Busstoppestedet finder du lige uden for lufthavnsterminalen, og du kan købe billetter direkte hos chaufføren. Turen tager ca. 30 minutter afhængig af trafikken, og en enkeltbillet koster 4 euro (ca. 30 kr.). Du kan læse mere om transporten til og fra lufthavnen på Sevilla Lufthavns hjemmeside.

   

   

  Lejbil

  Smukke, bjergrige Andalusien er et rent slaraffenland i forhold til sol- og strandferier. Men du kommer ikke langt uden en bil. Det behøver dog overhovedet ikke at være dyrt at leje en bil – tværtimod! Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  22 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Billige fly til varme Andalusien: tur/retur til Sevilla fra kun 145 kr.

  1. Jacob says:

   lørdag den 18. maj til tirsdag den 21. juni

   Det er hvad jeg kalder en forlænget weekend

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jacob 🙂

    Ja, det vil jeg give dig fuldstændig ret i 😉 Der skulle selvfølgelig stå maj.

  2. Steven says:

   Sygt

  Se fly-tilbud her