• 03 jun 2017

  Sommer-smuttur til Warszawa: 3 dage på et lækkert 3* hotel til kun 733 kr. inkl. fly

  Du har allerede set Rom, Paris og London? Hvad med et par dage til Warszawa i juli-måned? Byen er utrolig spændende. Warszawas varetegn er den 231 m høje kulturpalads, hvorfra du har den allersmukkeste udsigt over den polske hovedstad. Gå en tur i Lazienki parken, der ligger lige op til Belvedere slottet – nogle kender det måske fra mærkatet på den kendte vodka af samme navn. Et andet highlight er den gamle bydel Murano med masser af hyggelige barer og caféer. Og det bedste er – Warszawa er en utrolig billig by i forhold til danske priser, så der er gode og billige muligheder for både at spise godt, shoppe og få et par øl i den spændende by! Så hvad venter du på – hvis du har et par fridage i juli eller august så er denne tur oplagt til en lille sommer-storbyferie til meget få penge!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super lækre og moderne 3* Ibis Warszawa Stare Miasto hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger tæt på den gamle bydel. Hotellet ligger super centralt i forhold til en masse spændende seværdigheder som Præsidentpaladset, Kongeslottet og Lazienki parken. Derudover er der gode muligheder for offentlig transport rundt i Warszawa. Du kan bo på dette skønne hotel i 3 nætter for kun 445 kr pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes rigtig mange lækre og billige hoteller i Warszawa – det er også muligt at bo på 4* hotel i 3 nætter fra kun 581 kr. pr person ved en rejse for 2. Du kan se hele listen over hoteller her. Hvis du er interesseret i et enkeltværelse, så kan du se listen her.

  HOTELLER I WARSZAWA

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige billetter til Warszawa på mange datoer i juli og august. F.eks. kan du komme afsted fra Billund d. 02.07. – 05.07. til kun 288 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 02.07. – 05.07. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.07. – 05.07.
  • 05.07. – 09.07.
  • 09.07. – 12.07.
  • 12.07. – 16.07.
  • 16.07. – 19.07.
  • 26.07. – 30.07.
  • 06.08. – 09.08.
  • 13.08. – 16.08.
  • Og flere

   

  Hotel 445 kr.
  Fly 288 kr.
  TOTAL (pr. person) 733 kr.

   

  Hvis du er historie-interesseret, især hvis 2. verdens krig fanger din opmærksomhed, så får du nok at se til. Warszawa var en af de byer, der blev hårdest ramt under krigen, og er derefter blevet genopbygget efter tegninger fra før krigen, hvilket har sikret Warszawas gamle bydel en plads på UNESCO’s verdensarvsliste – hvis du kigger godt efter kan du stadig finde skudhuller i de bevarede dele af mure og bygninger. Gå rundt i den gamle bydel og bliv betaget af smukke bygninger, rørende mindesmærker og museer, der fortæller dig om livet i Warszawa under krigen.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er ret billigt at køre med taxi i Polen, derfor vil jeg anbefale, at du tager en taxi de 12 km, der er fra lufthavnen til hotellet – jeg vil dog anbefale at sørge for, at det er en taxi med taxameter.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *