• 27 jun 2017

  Sommer på Kreta: 1 uge på et skønt hotel til kun 2.141 kr. inkl. fly

  Har du taget ferie til august og er ved at planlægge, hvor du skal hen? Så kan jeg hjælpe dig i den rigtige retning med denne rejse til Kreta. Her er der sol og sommer med 32-34 grader, fantastiske strande og natur og græsk charme for alle pengene. Så trænger du til en ferie, hvor du både kan slappe af, bade og hygge dig ved poolen, men også med mulighed for at være lidt aktiv med f.eks. vandreture, så er Kreta helt sikkert stedet for dig.

  1 uge på Kreta
  august
  2.141 kr.
  Billund
  Chania
  Apollon Hotel
  Certificate of Excellence
  1.458 kr.
  Fly til Kreta
  inkl. 10 kg. håndbagage
  683 kr.
  Hotel
  1.458 kr.
  Fly
  683 kr.
  Total (pr.person)
  2.141 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige Apollon Hotel Apartments (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet har et super hyggeligt poolområde omgivet af en frodig have og 500 meter til stranden – her er også børnebassin og en spillehal med bl.a. bordtennis. I nærområdet er der en taverna (50 meter væk) og 5 km til Rethymnon by. En studiolejlighed i 7 nætter koster 2.915 kr., dvs. 1.458 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Der findes et stort udvalg af hoteller på Kreta – så det er bare med at se listen igennem her, så du kan finde det perfekte hotel for dig. Hvis du er interesseret i enkeltværelser, så kan du se mere her.

   

  Fly

  Jeg har fundet billige fly til Kreta (Chania) på skyscanner.dk. De billige billetter findes i august og du kan f.eks. rejse fra Billund d. 13.08. – 20.08. til kun 681 kr. inkl. 10 kg. håndbagage. Billetpriserne ligger mellem 680 – 1.237 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 13.08. – 20.08. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 30.07. – 13.08.
  • 06.08. – 13.08.
  • 13.08. – 20.08.
  • 20.08. – 27.08.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 73 km. fra lufthavnen til hotellet, så du kan vælge at køre selv. Hvis du ikke kører selv, så kan du tage en bus fra lufthavnen til ”Rethymno” og derfra med en ny bus til ”Tsesmes” og så har du 3 minutters gang til hotellet – turen tager i alt 2,5 time og koster mellem 65-90 kr. Da du lander rimelig sent, så kan det være, at den bedste løsning er at booke transfer – det kan du f.eks. gøre igennem skyscanner.dk, hvor du kan blive kørt direkte til døren for 202 kr. t/r.

   

  Lejebil

  Hvis du har lyst til at opleve lidt af Kreta på egen hånd, så kan du kigge forbi rentalcars.com, hvor du kan finde et stort udvalg af lejebiler. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel