• 10 dec 2016

  Sommer i Norge: tur/retur til Bergen til kun 640 kr.

  rsz_shutterstock_119313778

  Jeg kender ikke mange steder, som er smukkere end Norges vidunderlige fjordlandskab om sommeren! I dag har jeg fundet et meget lækkert fly-tilbud til din Norge-eventyr næste sommer! Turen går til Bergen. Norges næststørste by er et super udgangspunkt for din rejse og der er lige nu super billige flybilletter dertil i sommerferien. Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at opleve smukke Norge med deres sprudlende natur og fjelde! Norge er og bliver vores dejlige nordlige nabo, så det burde man da få noget glæde af.

   

  Fly

  På momondo.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Bergen. De billigste sommer-billeter findes i juni. Men du kan også komme afsted midt i sommerferien til næsten samme pris. F.eks. fra d. 12. til d. 19. juli til 683 kr. Men jeg anbefaler, at du kigger forbi Norwegians lavpriskalender for at finde de datoer, som passer dig bedst og efterfølgende kan du sammenligne priserne på momondo for at se om du kan finde dem billigere.

  skaermbillede-2016-12-09-kl-11-11-43SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på rejsedatoer

  Der er utrolig mange muligheder, så kig på Norwegians lavpriskalender og vælg den dag, der passer dig bedst. 

   

  Hoteller

  Jeg vil stærkt anbefale at du kigger efter hoteller allerede nu. Der findes stadig et par tilbud til rimelige priser men, hvis du venter et par måneder længere skal du regne med at give 1.000 kr. og mere for en enkelt nat.

  zz2016-12-10-14-41-20HOTELLER I BERGEN

   

  Trolltunga

  Du har sikkert set billeder af smukke Trolltunga, da det er en meget velkendt naturseværdighed i Norge. Den smukke kløft har en vidunderlig udsigt og er bestemt vandreturen værd. Fra Bergen kan du tage bus 930 Bergen-Odda til Trolltunga og du køber billetter i bussen kontant. Du kan evt. læse mere og Trolltunga og bussen fra Bergen på visitnorway

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *