• 18 feb 2019

  Trolltunga i Norge: tur/retur til Bergen fra kun 487 kr.

  Jeg kender ikke mange steder, som er smukkere end Norges vidunderlige fjord- og fjeldlandskaber! Og i dag har jeg fundet et superlækkert flytilbud til dit næste Norge-eventyr! Turen går til Bergen – Norges næststørste by. Bergen er ikke bare en smadderhyggelig by, men også et ideelt udgangspunkt for en tur til Trolltunga (mere om det nedenfor!), og lige nu kan du altså booke billige flybilletter dertil i både foråret og om sommeren. Så pak endelig tasken og opdag vores nordiske nabo fra sin allerflotteste side!

  Norsk naturparadis
  året rundt
  fra487 kr.
  København og Billund
  Bergen
  Billige fly til Bergen
  inkl. 10 kg håndbagage
  Fra København
  Fra Billund

  Billige fly til Bergen

  Uanset hvornår du gerne vil en tur til Norge, så kan du hos Norwegian (hvem ellers? 😉) finde tur/retur-billetter fra København til Bergen ganske billigt. Jeg har f.eks. fundet billetter i foråret fra lørdag den 06.04. til tirsdag den 09.04. til kun 487 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

   

  Der er daglige afgange, og priserne uden for sommerferieperioden ligger på ca. 500 kr. I juli kan du dog stadig finde gode priser fra ca. 850 kr. og i august fra ca. 600 kr. Det er klart billigst at flyve fra København, men du kan også finde direkte fly fra Billund. Herfra flyver selskabet Widerøe direkte til Bergen fra kun 949 kr. (inkl. 8 kg håndbagage) på rigtig mange mandage, onsdage og fredage. Og priserne stiger stort set ikke i sommerferien. Så særligt i juli er der ikke den store økonomiske forskel på billetter fra Købehavn og Billund.

   

  Jeg anbefaler, at du først kigger på Norwegians lavpriskalender for at finde de billigste datoer. Herefter kan du så søge på de datoer inde på travelmarket for at se, om du kan finde dem billigere andre steder (OBS! Hvis du vil tilkøbe bagage, så er det næsten altid billigere at gøre det direkte gennem Norwegian).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Weekenddatoer er markeret med WE

  • 04.04. – 10.04.
  • 06.04. – 09.04. – WE
  • 16.04. – 20.04.
  • 04.05. – 06.05. – WE
  • 11.05. – 13.05. – WE
  • 18.05. – 20.05. – WE
  • 06.06. – 11.06.
  • 07.06. – 10.06. – WE
  • 04.07. – 11.07.
  • 11.07. – 16.07.
  • 17.07. – 23.07.
  • 15.08. – 20.08.
  • 16.08. – 19.08. – WE
  • 24.08. – 26.08. – WE
  • Og mange flere

   

   

  Hoteller

  Hotel skal der selvfølgelig også til. Herunder kan du overblikket over hoteller i Bergen. Men du skal som sædvanlig være velkommen til at tilpasse din søgning, som du vil.

   

  Trolltunga

   

  Du har sikkert set billeder fra smukke Trolltunga (5 ud af 5 på TripAdvisor), der er en af Norges mest berømte naturseværdigheder. Og hvis du tager en på en weekendtur til Bergen, vil det være oplagt med en dagsudflugt til Trolltunga – hvis du kan lide at vandre vel at mærke! For jeg skal lade det være sagt med det samme – det er en ret lang tur (ca. 23 km frem og tilbage). Men når du rammer toppen, bliver du til gengæld belønnet med den mest fantastiske udsigt, du kan forestille dig! Så husk endelig gode vandresko og kamera!

   

   

  Ift. transport skal du fra Bergen først med bus 930 til Odda (her kan du kun betale med kontanter). Fra Odda skal du så videre til Skjeggedal, hvor vandreruten starter. Til denne tur kan du enten køre med Trolltunga shuttle eller Odda taxi.

   

   

  Vejledende anbefalinger for Trolltunga

  15 juni-15 september Højsæson.

  16 september – 28 oktober Anbefalet i følgeskab med guide.

  29 oktober – 16 februar frarådet.

  17 februar – 14 juni  Anbefalet ifølge med guide (kan kræve snesko).

   

   

  Du kan læse mere og Trolltunga og bussen fra Bergen på visitnorways hjemmeside. Og vil du gerne læse mere om byen Bergen, kan du gøre det på visitbergens hjemmeside.

   

   

  Billeder fra Bergen

  Folk der ikke kender til Bergen bliver ofte overrasket over, hvor fantastisk charmerende og hyggelig byen virkelig er. Og faktisk er Bryggen i Bergen optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Så selv hvis du ikke er klar på den helt store vandreekspedition, kan du i stedet bruge din tid på at udforske den hyggelige by. Her får du lige et par stemningsbilleder.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her