• 01 okt 2019

  Solferie til Gambia: 8 dage på et skønt og nyrenoveret 4* strandresort fra kun 2.849 kr. inkl. fly og morgenmad

  Gyldne sandstrande, palmer, sol, 30 grader, koralrev og vildt dyreliv – og så “kun” 8 timer fra Danmark – det lyder lækkert ikke? Hvis du så lige krydrer dette med et nyrenoveret 4* strandresort (velegnet til voksne), så bliver det næsten ikke mere perfekt, hvis du spørger mig! Og slet ikke, når man mærker, hvor meget kulden lurer udenfor. Pakkerejsen, jeg har fundet til dig i dag, til fantastiske Gambia tilbyder alt andet end tykke vinterjakker, vanter og huer. Her skal du nemlig kun tænke på at pakke badetøjet og det gode humør, og så er du faktisk good-to-go!

  Udforsk solrige Gambia
  december - marts
  fra2.849 kr.
  København
  Gambia
  8 dage i Gambia
  inkl. et 4* strandresort og morgenmad
  2.849 kr.

  Pakkerejse til Gamiba

  Som jeg nævnte tidligere, har jeg fundet en perfekt pakkerejse, som byder på en masse sol og varme. Jeg har nemlig fundet et tilbud til Gambia med et ophold på det dejlige 4* Kora Beach Resort (se billeder nedenfor!).

   

  Resortet ligger på en af Gambias allerbedste strande, nemlig Kotu Beach. Hvis du ikke er så meget til sand under fødderne, kan du også finde en skøn pool med udsigt udover havet. Derudover har du flere restauranter, barer og butikker lige rundt om hjørnet. Resortet blev renoveret i 2018, så du kan altså se frem til nogle virkelig lækre omgivelser – og dette gælder også det værelse, du bliver indkvarteret på. Du får nemlig et moderne værelse med wi-fi og egen balkon eller terrasse. Så du har rig mulighed for at læne dig tilbage med en god bog og bare nyde din rejse!

   

  Med dette tilbud kan du kun rejse fra København. Du kan rejse fra december og helt frem til marts. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra mandag den 16. december til mandag den 23. december til kun 2.849 kr. pr. person ved en rejse for 2. Du kan lige nå hjem og være med til juleaften og alt den dejlige julemad!

   

  Prisniveau

  • December: fra 2.849 kr.
  • Januar: fra 3.049 kr.
  • Februar: fra 4.049 kr.
  • Marts: fra 3.999 kr.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Jeg vil anbefale, du booker tranfer, når du booker din rejse. Det koster 400 kr. for alle rejsende, dvs. 200 kr. pr. person ved en rejse for 2.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Vaccination

  For at læse mere om evt. nødvendige vacciner, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Visum og pas

  Gambia er visumfrit i indtil 28 dage ved turistbesøg. Hvis du gerne vil opdateres yderligere om reglerne vedr. pas og visum i Gambia, kan du gøre dette på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Kora Beach Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Solferie til Gambia: 8 dage på et skønt og nyrenoveret 4* strandresort fra kun 2.849 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Mikkeline says:

   Mads
   Jeg syntes også det var mærkeligt at jeg ikke kunne finde nogle anmeldelser og stort set ingen billeder af resortet, heller ikke af værelserne. Jeg har derfor snakket med Spies og resortet er faktisk ikke færdigt endnu og billederne skal betragtes som stemningsbilleder.

   Mikkeline

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mikkeline 🙂

    Når jeg glemmer at svare folk, er det megafedt at have andre læsere, der kan gøre det for mig 😉 Tusind tak for info 😀

  2. Mads says:

   Så er rejsen sgu bestilt! Tak for fed inspiration 😀

   Men synes jeg har lidt svært ved at finde noget om Kora Beach Resort på nettet…Mistænker lidt resortet for også at gå under andre navne….Er det noget du kan nikke genkendende til? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Fedt – jeg håber, du får en lækker tur!

    Jeg beklager meget, at jeg ikke fik svaret dig tids nok. Men som Mikkeline har skrevet ovenfor, er der tale om et helt nyt resort, som stadig ikke er helt færdigt endnu 😉

  3. Hanne G says:

   Hvis jeg følger link, så står værelser på hotellet som udsolgt i hele perioden, når jeg siger se pris og bestil?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Hanne 🙂

    Det har du helt ret i. Jeg har selv lige tjekket, og alt er da revet væk. Det er godt nok helt vildt ærgerligt, men det er desværre ikke noget, jeg er herre over. Jeg leder med lys og lygte efter lignende rejser, og hvis jeg finder noget, skriver jeg om det på bloggen med det samme! 🙂

  Se pakkerejse her