• 15 okt 2019

  Solferie i Gambia: 8 dage på et dejligt hotel fra kun 1.899 kr. inkl. fly og morgenmad

  Hvor skal man rejse hen, når temperaturerne i Danmark nærmer sig frysepunktet? Dubai? Nej, lidt for turistet. De Kanariske Øer? Been there, done that. Caribien? For dyrt. Asien? Nej, for langt væk. Men hvor skal man så rejse hen? Svaret er Gambia! Det vestafrikanske land er et af de mindste lande i Afrika, og Gambia har allerede i nogle år været et rejse-hit hos mange af vores europæiske naboer. Og med god grund! Det lille afrikanske land (der faktisk ligger midt i Senegal) imponerer med både strande, smuk natur, en skøn befolkning, en spændende kultur og ikke mindst varme vintertemperaturer.

   

  I vintermånederne finder du en gennemsnitstemperatur omkring 30 – 32 grader og masser af solskin! Du kan også opleve Gambiafloden, der både krydser regnskov og savanne. Og hvis du ikke kan få nok af natur, kan du besøge River Gambia National Park eller Kiang West National Park. Så om du er til sol og afslapning eller vilde naturoplevelser, så skal du nok få en fantastisk tur til Gambia.

  Vintersol og varme i Gambia
  november - marts
  fra1.899 kr.
  København
  Gambia
  1 uge i fantastiske Gambia
  inkl. hotel, fly og morgenmad
  fra1.899 kr.

  Billig pakkerejse til Gambia

  I dag har jeg fundet et supergodt og billigt tilbud på en solferie til Gambia. Det er et Spies-tilbud, som jeg har skrevet om før, hvor du virkelig får smæk for skillingen.

   

  Du får nemlig en pakkerejse, hvor du kan se frem til 8 dage på et skønt hotel med pool fra kun 1.899 kr. pr. person inkl. fly og morgenmad – for mig lyder det som en helt vanvittig pris, når man tænker på, at flybilletter fra Danmark til Gambia normalt alene koster omkring 2.000 kr.!

   

  Du kommer til at bo på det skønne African Village Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence). Hotellet er et simpelt hotel med et skønt poolområde direkte ved havet i turistbyen Bakau. Fra hotellet er der en trappe ned til en lille sandstrand ved Atlanterhavet. Så selvom du ikke lever i vild luksus, har du alle de vigtigste ingredienser til en vellykket sol- og strandferie.

   

  Det er kun muligt at flyve fra København, og der findes en del datoer fra november til marts. I skrivende stund kan du finde priser fra 1.899 kr. pr. person (3.798 kr. i alt) – denne pris har jeg fundet med afrejse fra mandag den 25. november til mandag den 2. december. Der findes dog også en del andre afgange fra november til marts til ganske fornuftige priser mellem ca. 2.000 og 3.000 kr. pr. person.

   

   

  Frapriser

  • November fra 1.899 kr.
  • December fra 2.499 kr.
  • Januar fra fra 2.499 kr.
  • Februar fra 3.099 kr.
  • Marts fra fra 4.049 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Luksuspakkerejse til Gambia

  Er budgetrejser ikke lige din kop te, kan du også sagtens finde luksusresorter i Gambia. F.eks. kan du lige nu booke et lækkert tilbud på et af Gambias fineste hoteller – det 5* Coco Ocean Resort & Spa. Så hvis du trænger til lidt mere luksus, er det her helt klart værd at kigge videre på!

   

  Hotellet er lyst og smukt og indrettet i ægte marokkansk/maurisk stil. Herudover byder Coco Ocean Resort på intet mindre end fire pools – også selvom resortet bogstavelig talt ligger på stranden. Du har derfor rig mulighed for at få dig en dukkert, hvis du trænger til at blive kølet ned.

   

  Hotellet er af tidligere gæster blevet omtalt som et lille paradis og en fantastisk oplevelse, og anmelderne roser især den vidunderlige strand og de fredelige og romantiske omgivelser. I skrivende stund kan du booke en hel uge på dette luksusresort fra kun 5.499 kr. pr. person inkl. fly og morgenmad.

  Luksus i Gambia
  f.eks. 1 uge på det 5* Coco Ocean Resort & Spa
  fra5.499 kr.
  OBS: Du finder nemmest denne rejse ved at filtrere efter 5 stjerner

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er muligt at tilkøbe transfer, når du booker din rejse. Det er dog også muligt selv at tage en taxa. Der er lidt under 19 km mellem lufthavnen og hotellet, så du vil være fremme på under 20 minutter, og det koster kun omkring 20 kr.

   

   

  Vaccination

  For at læse mere om evt. nødvendige vacciner, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Visum og pas

  Gambia er visumfrit i indtil 28 dage ved turistbesøg. Hvis du gerne vil opdateres yderligere om reglerne omkring visum og pas i Gambia, kan du gøre dette på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  African Village

   

  Coco Ocean Resort & Spa

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Solferie i Gambia: 8 dage på et dejligt hotel fra kun 1.899 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Assanatou Johansen says:

   Jeg er dansk/gambianer og kunne tænke mig at for til send tilbud når i har noget

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Assanatou 🙂

    Jeg vil anbefale at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm til eksempelvis Afrika. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  Se tilbud her