Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.024 kr.
Gambia-featured
Pakkerejser

Solferie i Gambia: 8 dage på et dejligt hotel fra kun 2.024 kr. inkl. fly og morgenmad

Pakkerejser |

Solferie i Gambia: 8 dage på et dejligt hotel fra kun 2.024 kr. inkl. fly og morgenmad

Følger du med på bloggen, ved du, at jeg er svært glad for Gambia som vinterrejsemål! Det vestafrikanske land er et af de mindste lande i Afrika, men har i flere år været et rejsehit hos mange af vores europæiske naboer. Og med god grund! Gambia (der faktisk ligger midt i Senegal) imponerer med både strande, smuk natur, en skøn befolkning, en spændende kultur og ikke mindst varme vintertemperaturer. I vintermånederne finder du en gennemsnitstemperatur omkring 30 – 32 grader og masser af solskin! I de senere år har vi danskere også fået øjnene op for alle Gambias herligheder – endda i en sådan grad, at priserne denne vinter har været virkelig høje. Men nu kan du igen finde fantastiske chartertilbud til det solbeskinnede land på den afrikanske vestkyst!

Vintersol og varme i Gambia

marts

fra

2.024 kr.

København ✈ Gambia

En uge i fantastiske Gambia

fra

Billig pakkerejse til Gambia

I dag har jeg fundet et supergodt og billigt tilbud på en solferie til Gambia. Det er et Spies-tilbud, som jeg har skrevet om før, hvor du virkelig får smæk for skillingen. Du får nemlig en pakkerejse, hvor du kan se frem til 8 dage på et skønt hotel med pool fra kun 2.024 kr. pr. person inkl. fly og morgenmad – en superskarp pris for sol, strand og 30+ grader i marts.

Du kommer til at bo på det skønne African Village Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence). African Village er et simpelt hotel med et hyggeligt poolområde direkte ved havet i turistbyen Bakau. Fra hotellet er der en trappe ned til en lille sandstrand ved Atlanterhavet. Så selvom du ikke lever i vild luksus, har du alle de vigtigste ingredienser til en vellykket sol- og strandferie.

Det er kun muligt at flyve fra København, og der findes afgange i resten af marts. Lige nu kan du finde priser fra 2.024 kr. pr. person (4.048 kr. i alt) – denne pris har jeg fundet med afrejse fra mandag den 23. marts til mandag den 30. marts. Du kan også finde rejser med mere luksuriøse hoteller, hvis du foretrækker det.

Transport til/fra lufthavnen

Det er muligt at tilkøbe transfer, når du booker din rejse. Det er dog også muligt selv at tage en taxa. Der er lidt under 19 km mellem lufthavnen og hotellet, så du vil være fremme på under 20 minutter, og det koster kun omkring 20 kr.

Vaccination

For at læse mere om evt. nødvendige vacciner, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

Visum og pas

Gambia er visumfrit i indtil 28 dage ved turistbesøg. Hvis du gerne vil opdateres yderligere om reglerne omkring visum og pas i Gambia, kan du gøre dette på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

African Village

Solferie i Gambia: 8 dage på et dejligt hotel fra kun 2.024 kr. inkl. fly og morgenmad Solferie i Gambia: 8 dage på et dejligt hotel fra kun 2.024 kr. inkl. fly og morgenmad Solferie i Gambia: 8 dage på et dejligt hotel fra kun 2.024 kr. inkl. fly og morgenmad Solferie i Gambia: 8 dage på et dejligt hotel fra kun 2.024 kr. inkl. fly og morgenmad

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Solferie i Gambia: 8 dage på et dejligt hotel fra kun 2.024 kr. inkl. fly og morgenmadSolferie i Gambia: 8 dage på et dejligt hotel fra kun 2.024 kr. inkl. fly og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud