• 02 mar 2020

  Solferie i Gambia: 8 dage på et dejligt hotel fra kun 2.024 kr. inkl. fly og morgenmad

  Følger du med på bloggen, ved du, at jeg er svært glad for Gambia som vinterrejsemål! Det vestafrikanske land er et af de mindste lande i Afrika, men har i flere år været et rejsehit hos mange af vores europæiske naboer. Og med god grund! Gambia (der faktisk ligger midt i Senegal) imponerer med både strande, smuk natur, en skøn befolkning, en spændende kultur og ikke mindst varme vintertemperaturer. I vintermånederne finder du en gennemsnitstemperatur omkring 30 – 32 grader og masser af solskin! I de senere år har vi danskere også fået øjnene op for alle Gambias herligheder – endda i en sådan grad, at priserne denne vinter har været virkelig høje. Men nu kan du igen finde fantastiske chartertilbud til det solbeskinnede land på den afrikanske vestkyst!

  Vintersol og varme i Gambia
  marts
  fra2.024 kr.
  København
  Gambia
  En uge i fantastiske Gambia
  inkl. hotel, fly og morgenmad

  Billig pakkerejse til Gambia

  I dag har jeg fundet et supergodt og billigt tilbud på en solferie til Gambia. Det er et Spies-tilbud, som jeg har skrevet om før, hvor du virkelig får smæk for skillingen. Du får nemlig en pakkerejse, hvor du kan se frem til 8 dage på et skønt hotel med pool fra kun 2.024 kr. pr. person inkl. fly og morgenmad – en superskarp pris for sol, strand og 30+ grader i marts.

   

  Du kommer til at bo på det skønne African Village Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence). African Village er et simpelt hotel med et hyggeligt poolområde direkte ved havet i turistbyen Bakau. Fra hotellet er der en trappe ned til en lille sandstrand ved Atlanterhavet. Så selvom du ikke lever i vild luksus, har du alle de vigtigste ingredienser til en vellykket sol- og strandferie.

   

  Det er kun muligt at flyve fra København, og der findes afgange i resten af marts. Lige nu kan du finde priser fra 2.024 kr. pr. person (4.048 kr. i alt) – denne pris har jeg fundet med afrejse fra mandag den 23. marts til mandag den 30. marts. Du kan også finde rejser med mere luksuriøse hoteller, hvis du foretrækker det.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er muligt at tilkøbe transfer, når du booker din rejse. Det er dog også muligt selv at tage en taxa. Der er lidt under 19 km mellem lufthavnen og hotellet, så du vil være fremme på under 20 minutter, og det koster kun omkring 20 kr.

   

   

  Vaccination

  For at læse mere om evt. nødvendige vacciner, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Visum og pas

  Gambia er visumfrit i indtil 28 dage ved turistbesøg. Hvis du gerne vil opdateres yderligere om reglerne omkring visum og pas i Gambia, kan du gøre dette på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  African Village

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Solferie i Gambia: 8 dage på et dejligt hotel fra kun 2.024 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Assanatou Johansen says:

   Jeg er dansk/gambianer og kunne tænke mig at for til send tilbud når i har noget

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Assanatou 🙂

    Jeg vil anbefale at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm til eksempelvis Afrika. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  Se tilbud her