• 04 okt 2019

  Solferie til Fuerteventura: 1 uge med egen bungalow og fly fra kun 2.398 kr.

  Vil du gerne være garanteret sol i vintermånederne, så er det Fuertevenrura, du skal tage til! Her er gennemsnitstemperaturen nemlig 22 – 24 grader, og så kan man jo godt forstå, hvorfor Fuerteventura er en hit-destination i Spanien. Generelt er De Kanariske Øer en rigtig populær rejsedestination, da man kan se frem til frodig natur, lækre strande og godt(!) vejr. Jeg har i dag fundet en virkelig lækker pakkerejse til Fuerteventura, hvor du kan se frem til at bo i de hyggelige og populære bungalows. Derudover er pool og strand også noget, du kan se frem til. What’s not to like?

  Rejse til De Kanariske Øer
  januar - marts
  fra2.398 kr.
  København og Billund
  Fuerteventura
  1 uge i solrige Fuerteventura
  inkl. fly og et anmelderrost og skønt hotel

  Pakkerejse til Fuerteventura

  Turen går til fantastiske og solrige Fuerteventura med den pakkerejse, jeg har fundet til dig i dag. Du kommer til at bo på det populære Casthotels Fuertesol Bungalows – og som du nok kan gætte dig til, så er det en bungalow (lejlighed) og ikke et hotel, du kommer til at bo på.

   

  Hotellet ligger tæt på gyldne sandstrande og Atlanterhavet omkring De Kanariske Øer, hvor temperaturerne opfordrer til at tage en dukkert. Og er du ikke så meget til havet, kan du også tage en dukkert i det store poolområde, som er blevet rost af tidligere besøgende. Den bungalow du bliver indkvarteret i har eget køkken, opholdsstue og tv. Så du kan virkelig føle dig hjemme under dit ophold. Spørger du mig, så synes jeg, der er noget super hyggeligt over, at man bor i en bungalow. Det er en god afveksling fra hotel, hvis man hellere vi have “sit eget”.

   

  Skal du en tur på stranden, er jeg nødt til at anbefale dig den lavvandede sandstrand “Playa de Castillo”. Det er børnenes paradis, da du her finder en strand, der er lavvandet, stille og uden sten. Det er altså opskriften på en fantastisk strand!

   

  Tidligere besøgende roser særligt stedet for poolområdet, bungalow’en og det venlige og hjælpsomme personale.

   

  Med dette tilbud kan du rejse fra København og Billund fra januar til marts 2020. Priserne ligger mellem 2.390 – 3.190 kr. Jeg har fundet en afgang fra København fra torsdag den 2. januar til torsdag den 9. januar til kun 2.398 kr. pr. person ved en rejse for 2. Du kan altså starte det nye år med en tur til varmere himmelstrøg. Dét kalder jeg en god start på det nye år!

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Direkte fly fra København eller Billund til Fuerteventura tur/retur
  • Et stk. håndbagage á 5 kg.
  • Ophold på Casthotels Fuertesol Bungalows**+
  • 7 overnatninger i 2-værelses lejlighed med åben terrasse
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis adgang til stor pool med en dejlig børnesektion
  • Gratis brug af solstole og parasoller


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport

  Der er ca. 8 kilometer fra lufthavnen og hen til hotellet. Det er klart billigst at tage bussen fra lufthavnen. Turen tager kun 10 minutter og koster ca. 35 kr. Du skal med bussen fra lufthavnen og hen til stoppestedet “Caleta de Fuste” (linje 3, 10 eller 16), hvor du herefter har 2 minutter på gå-ben hen til hotellet. Du kan også vælge at tage en taxa, hvilket koster ca. 130 kr. Hvis du gerne vil have styr på alt med transfer, inden du tager afsted, kan du også booke transfer tur/retur, når du booker din rejse.

   

   

  Billeder fra Fuerteventura

   

  Oplevelser

  Vil du gerne gerne skabe dig et overblik over, hvilke ture eller aktiviteter der er på Fuerteventura, så kan du på getyourguide.dk få et rigtig fint overblik.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se pakkerejse her