• 15 okt 2019

  Solferie på Malta: 1 uge på et lækkert 4* spa-resort fra kun 1.065 kr. inkl. morgenmad og fly

  Malta er en skøn lille perle i Middelhavet, der byder på varme og charme – og dette kan du få lov at nyde med det tilbud, jeg har fundet i dag. Det er nemlig en rejse til Malta på et lækkert 4* resort – lige ned til privatstrand, lækkert poolområde, fitnesscenter og spa med fuld service. Så hvis du bare trænger til at svinge benene op på en liggestol, nyde tilværelsen og det gode vejr, så er Malta lige stedet for dig!

   

  På denne rejse er der i hvert fald mulighed for at få fyldt op på D-vitamin-kontoen, hvilket kan være en mangelvare herhjemme i de kolde vintermåneder.

  Udforsk solrige Malta
  november - februar
  fra1.065 kr.
  Billund
  Malta
  1 uge på skønne Malta
  f.eks. det 4* Ramla Bay Resort
  1.065 kr.

  Pakketilbud til Malta

  Hvor vildt er det ikke lige, at du kan flygte fra kulden herhjemme i en hel uge til lidt over 1.000 kr.? Og det er altså med 4* resort, fly og morgenmad! Rejsen jeg taler om, er en rejse til Malta på det lækre 4* Ramla Bay Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Glæd dig til at se billederne nedenfor!

   

  Hotellet ligger i et skønt område med et udendørs poolområde med 3 pools, børnepool, udsigt over havet og 1 minuts gang til en privatstrand. Selvom du i vintermånederne nok ikke får meget brug for de mange udendørs pools, kan du til gengæld nyde resortets indendørs swimmingpool. Ikke nok med det, så er der også en spaafdeling (fitness, sauna, jacizzi og meget mere). Ønsker du at forkæle dig selv lidt ekstra, kan du i spaafdelingen booke behandlinger (mod gebyr). Hvis du spørger mig, så har dette resort alle de faciliteter, du har behov for til 1 uges ferie!

   

  Du bliver indkvarteret på et superflot og rummeligt værelse, hvor du har altan/terrasse, aircondition, TV og minibar. Er det ikke også det eneste, man behøver på sådan en skøn tur til Malta?

   

  I eksemplet har jeg fundet en rejse fra Billund fra mandag den 2. december til mandag den 9. december til kun 1.065 kr. pr. person (i alt 2.130 kr.) inkl. fly og morgenmad. Især i november, december, januar og februar kan du lige nu finde billige afgange (1 uge) til mellem ca. 1.000 – 1.900 kr. pr. person for både 4* hotel, fly og morgenmad. Du kan også finde rejsen i en forlænget weekend til mellem 975 – 1.500 kr. pr. person. Fra marts og frem er priserne en del højere. Her ligger de i skrivende stund mellem 1.900 – 3.000 kr. pr. person.

   

  Man kan også rejse fra København, men herfra er priserne desværre en del højere, og der er ingen direkte fly (du flyver med Lufthansa via Frankfurt).

   

  Hvis du leder efter rejser mellem jul og nytår eller henover nytår, er Malta faktisk en forholdsvis billig rejsedestination. Mellem jul og nytår kan du finde rejser til Malta fra kun 2.035 kr. pr. person inkl. fly og hotel. Og henover nytår kan du finde rejser til 2.775 kr. pr. person inkl. fly og hotel. Det er nogle rigtig skarpe priser, når man tager den populære rejseperiode i betragtning! Lige dette hotel kan du ikke finde så billigt i den periode, men du kan finde mange andre pakketilbud med nogle superfine hoteller.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Malta er en forholdsvis lille ø, så det kan være oplagt at leje en bil og selv komme ud at udforske øen. Hvis du selv vil køre, er der lidt over 27 km. til hotellet. Vil du gerne med offentlig transport, kan du tage bussen X1 fra lufthavnen til “Malta Mellieha Riviera Hotel”, og derfra er der ca. 700 meter til hotellet. Busturen tager 1 time og koster omkring 100 kr. Alternativt kan du også tilføje taxitransfer under bookingen til kun 160 kr.

   

  Planlægger du at rejse meget rundt på Malta og søsterøen Gozo med offentlig transport, kan du med fordel købe et såkaldt “explore card” for kun 21 euro (157 kr.). Med sådan et kort kan du i 7 dage køre lige så meget i bus, som du overhovedet har lyst til!

   

   

  Ramla Bay Resort

   

  Oplevelser på Malta

  Nu når du er på Malta, kan du ligeså godt få det hele med! Du kan nemlig komme på en masse bådture til bl.a. Gozo, Den Blå Lagune og forskellige havgrotter. Hvis du synes, det lyder som noget for dig, kan du via linket nedenfor få et godt overblik over, hvilke bådture du kan komme på.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  16 kommentarer til Solferie på Malta: 1 uge på et lækkert 4* spa-resort fra kun 1.065 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Mathias says:

   Hej

   Er denne rejse på nogen måde mulig (ok med højere pris) på nogle datoer, således at man er afsted over nytår?

   mvh

  2. Gitte weibel says:

   Hej
   Tænkte om det var muligt at blive boende på hotellet i en længere periode..for eksempel 3 mdr ? Med venlig hilsen Gitte

   • Rejsespejder says:

    Hej Gitte,
    det kan man sikkert, men så vil jeg anbefale, at du kontakter hotellet direkte. Dels fordi det ikke er muligt at bestille rejser på sådan en længde på de fleste bookingsider. Og tit kan hotellerne også give ekstra rabatter i sådan nogle tilfælde :).

  3. Aia Sabine jensen says:

   Kære Rejsespejder

   Hvordan booker jeg denne rejse/ferie, ved selv at booke fly og hotel via linkene?

   Tak 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Aia,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne øverst i artiklen med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  4. Malene says:

   Hvad vil prisen blive med halvpension, eller med all inclusive? 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Malene,
    Lige dette hotel tilbyder ikke all-inclusive eller halvpension – men du kan se en liste over hoteller, der gør her. 🙂

    • Tina Svendsen says:

     Vi boede på hotellet i uge 42 sidste år, der kunne man opgradere til all inclusive på stedet.

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Tina 🙂

      Tak for din kommentar. Du har helt ret – Ramla Bay Resort tilbyder all inclusive 😉

      Dette er faktisk en ældre artikel om Malta, som jeg har opdateret med et nyt tilbud. I den gamle artikel skrev jeg om et hotel, der ikke tilbød all inclusive, og mit tidligere svar var møntet på det gamle hotel. Men som du ganske rigtigt skriver, kan man godt få all inclusive på Ramla Bay Resort 🙂

      Håber det giver mening 😉 (Jeg vil i øvrigt forsøge at blive bedre til at “rydde lidt op” i kommentarer fra gamle artikler – for jeg kan godt se, at det kan skabe forvirring).

  5. Trine says:

   Er der mulighed for noget lignende men med afgang 20/21 august (fra Billund/Aalborg)?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Trine,
    Du kan godt rejse der (21.08. – 28.08.) til 966 kr. – du kan se flybilletten her. Så skal du bare selv prøve at se om det passer med dette hotel – hvis ikke, så findes der mange andre dejlige hoteller. Du kan finde et link til en oversigt over andre hoteller oppe i artiklen 🙂

  6. Louise says:

   Fantastisk godt tilbud!
   Har netop tjekket hotellet ud på andre datoer – 32.000 kr! Så det må siges at være et godt tilbud, du har fundet der 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Louise,
    Tusind tak for det! Jeg ville også ønske jeg selv kunne tage afsted 🙂
    Ja, nogle gange er hotelpriserne vildt dyre pga. at der måske kun findes suites tilbage osv. – men der er heldigvis mange andre skønne alternativer til hoteller på Malta, hvis man vil rejse på et andet tidspunkt 🙂

    • Louise says:

     Så er rejsen til Malta bestilt! Tak for inspirationen 🙂

     Et lille tip: Folkeferie.dk har i øjeblikket billige afgange fra København til Malta for 999 kr. (inkl. bagage).

     • Rejsespejder_AP says:

      Hej igen 🙂
      Det var i hvert fald så lidt og tusind tak for tippet – fedt! 🙂
      Jeg håber du får en helt fantastisk tur til Malta!

  Se pakketilbud her