• 17 sep 2019

  Solferie på Madeira: 1 uge på et skønt og anmelderrost 4* hotel fra kun 2.292 kr. inkl. fly og transport

  Man kan allerede mærke det nu – vi går koldere tider i møde. Og hvis kulde ikke lige er din kop te, så burde du kigge nærmere på denne pakkerejse til Madeira. På Madeira kan du nemlig regne med lunt vejr (19-22 grader), så du har muligheden for at flygte fra kulden i en uges tid. Faktisk er Madeira så forførende et rejsemål, at øen i 2017 blev kåret som verdens førende ø-destination af World Travel Awards! Jeg er derfor ret sikker på, du ikke vil fortryde en tur til Madeira.

   

  Jeg har fundet et pakketilbud på et skønt 4* hotel, hvor du har mulighed for at læne dig tilbage, nyde det lune vejr og de dejlige omgivelser. Spørger du mig, så lyder det i hvert fald utrolig tiltalende!

  Sol og varme på Madeira
  november - marts
  fra2.292 kr.
  København
  Madeira
  1 uge på Madeira
  inkl. 4* hotel, fly og transport

  Pakkerejse til Madeira

  Jeg har i dag fundet et supergodt tilbud på det lækre 4* Golden Residence på Madeira (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence).

   

  Hotellet ligger med den skønneste panorama udsigt over Praia Formosa, som er den største stenstrand på Madeira. Du har altså de bedste betingelser på rejsen til Madeira – nemlig at du kan slappe af, mens du nyder de fantastiske omgivelser. Derudover har hotellet udendørs- og indendørs pool, wellnesscenter, fitnesscenter og meditationsrum. Og værelset du bliver indkvarteret på har aircondition, tv, opholdstue med tekøkken og privat balkon. Hvad mere kan man forlange?

   

  Af tidligere gæster er hotellet bl.a. blevet rost for beliggenheden, værelserne, personalet og hygiejnen.

   

  Med dette tilbud kan du kun rejse fra København. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra lørdag den 30. november til lørdag den 7. december til kun 2.292 kr.

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Frapriser

  • November: 2.292 kr.
  • December: 2.292 kr.
  • Januar: 2.362 kr.
  • Februar: 2.823 kr.
  • Marts: 3.944 kr.

   

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer disse priser både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel Golden Residence

   

  Oplevelser på Madeira

  Vil du finde inspiration til, hvad du ellers kan opleve omkring Madeira, kan du med fordel kigge forbi getyourguide.dk

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Solferie på Madeira: 1 uge på et skønt og anmelderrost 4* hotel fra kun 2.292 kr. inkl. fly og transport

  1. Pia andersen says:

   P….irriterende man stort set aldrig kan rejse alene til samme billige priser…ØV

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Pia 🙂

    Ja, det er meget frustrerende. Det er desværre bare vilkårene, når man rejser alene. Oftest skyldes det, at de mindste hotelværelser er dobbeltværelser. Så når man rejser alene, kommer man næsten altid til at betale den fulde pris for et dobbeltværelse (i stedet for at dele prisen med en rejsemakker). Det kan man desværre ikke rigtig gøre noget ved.

  Se tilbud her