• 27 sep 2019

  Solferie på Tenerife: 1 uge på et dejligt 3* hotel fra kun 1.799 kr. inkl. fly

  Vil du væk fra det kolde og kedelige vejr og ned til varmen på Tenerife? Så har jeg fundet et godt tilbud til dig i dag! Gennemsnitstemperaturen ligger mellem 22-20 grader, og der er 8 solskinstimer om dagen. Tenerife er den største af de syv Kanariske øer, og øen ligger ud for Afrikas nordvestlige kyst ved Marokko og det vestlige Sahara. Øen er ganske enkelt en sikker feriesucces med sol, strand og afslapning, så skynd dig at pakke tasken og komme afsted!

  Udforsk solrige Tenerife
  november - februar
  fra1.799 kr.
  København, Aalborg og Billund
  Tenerife
  1 uge på Tenerife
  inkl. fly og et anmelderrost 3* hotel
  1.799 kr.

  Pakkerejse til Tenerife

  Hvis du gerne vil flygte fra kulden hjemme i Danmark og løsningen blot er nogle få klik – så bør du kigge nærmere på denne pakkerejse. Jeg har i dag fundet et tilbud til solskinsøen Tenerife med et ophold på det centrale og anmelderroste 3* Teide Mar.

   

  Hotellet ligger dejlig centralt i Puerto de la Cruz med både stor udendørs pool, strand, byliv og den botaniske have inden for 10 minutters gang. Du bliver indkvarteret i en skøn lejlighed, som er udstyret med tekøkken, wi-fi og en dejlig balkon, hvor du kan nyde udsigten over enten Orotava-dalen, Atlanterhavet eller Teide-bjerget.

   

  Byen Puerto de la Cruz har utrolig meget at byde på – så du bør ikke snyde dig selv for en tur ind til byen. Der er nemlig både barer, restauranter og shoppingmuligheder. Du kan også gå en tur langs den flotte kyst. Mulighederne er mange på Tenerife, og særligt når du er placeret så centralt!

   

  Med dette tilbud kan du rejse fra både København, Aalborg og Billund fra november og frem til februar. Jeg har f.eks. fundet en utrolig billig afgang fra København fra søndag den 1. december til søndag den 8. december til kun 1.799 kr. pr. person ved en rejse for 2. Det er altså en skarp pris! Er du på udkig efter en rejse mellem jul og nytår, kan du eksempelvis finde en afgang fra Billund den 24. december til kun 3.099 kr. pr. person. Det er en rigtig god pris, når det er en rejse mellem jul og nytår! I denne periode plejer priserne nemlig at ligge i den utrolig høje ende af skalaen.

   

   

  Prisniveau

  • November: fra 2.149 kr.
  • December: fra 1.799 kr.
  • Januar: fra 1.999 kr.
  • Februar: fra 3.099 kr.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du skal fra lufthavnen og ud til hotellet, kan du overveje at tage bussen. Med bus 30 eller bus 343 kan du komme til hotellet for omkring 45 kr. Turen tager ca. 30 minutter. Du skal stå på bussen ved “Aeropuerte Norte” ved lufthavnen og stå af ved “LA Paz”. Herfra har du kun omkring 300 meter til hotellet.

   

  Ellers kan du også tilkøbe transfer i bookingprocessen. Det koster 440 kr. for alle rejsende.

   

   

  Oplevelser på Tenerife

  Følger du linket nedenfor, kan du se, hvilke muligheder du har for ture og aktiviteter på Tenerife.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Solferie på Tenerife: 1 uge på et dejligt 3* hotel fra kun 1.799 kr. inkl. fly

  1. Carl Langtved says:

   God og spændende tur-lyder rigtig godt, men er der ikke noget om at Tenerife nord er noget koldere end syd, specielt om vinteren.

   Ellers mange tak for nogle fantastiske ture du får skruet sammen.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Carl 🙂

    Norddelen kan være en smule køligere end syddelen. Dog er hele spørgsmålet om nord vs syd langt hen ad vejen et spørgsmål om smag og behag (og i nogle tilfælde lidt af en religionskrig ;)). Nogle sværger til den nordlige side, mens andre helt klart foretrækker sydsiden 🙂

  Se pakketilbud her