• 12 dec 2017

  Solferie mellem jul og nytår: 1 uge på Lanzarote med hotel og fly til kun 2.704 kr.

  Så er der jackpot til dig, der har ledt med lys og lygte efter en rejse til sydligere og mere solrige himmelstrøg mellem jul og nytår! Jeg har nemlig fundet en superbillig rejse til den østligste af de Kanariske Øer – vulkanøen Lanzarote. Og her er vejret godt året rundt med temperaturerne omkring 22 grader – også mellem jul og nytår, når minusgraderne ubarmhjertigt hærger i Danmark! Rejser mellem jul og nytår er næsten altid rasende dyre, så rejsen her er lidt som at finde en nål i en høstak. Du skal nok heller ikke vente alt for længe, før rejsen er væk eller markant dyrere!

  Sol og 25 grader på Lanzarote
  25.12. - 01.01.
  2.704 kr.
  Billund
  Lanzarote
  Hotel på Lanzarote
  f.eks. det anmelderroste Apartmentos Luz y Mar
  1.906 kr.
  Billige fly til Lanzarote
  inkl. 5 kg håndbagage
  798 kr.
  Hotel
  1.906 kr.
  Fly
  798 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.704 kr.

  Hotel

  Selvom du finder billige fly til sydens sol mellem jul og nytår, mangler du stadig at finde et billigt hotel. Og den mission er tit mindst lige så svær som at finde flyene. På skyscanner.dk er det dog lykkedes mig at finde det anmelderroste Apartmentos Luz y Mar (4 ud af 5 på TripAdvisor) til en knivskarp pris.

  Hotellet ligger kun 6 minutters gang fra stranden i Puerto del Carmen. Herudover ligger hotellet kun et stenkast fra byens centrum. Apartmentos Luz y Mar har altså en superlækker beliggenhed, der egner sig perfekt til strandture, gåture langs havnepromenaden eller et besøg i det nærliggende butikscenter Biosfera.

  Lejlighederne på hotellet har et soveværelse med dobbeltseng, et veludstyret badeværelse og en opholdsstue med sovesofa. Lejlighederne har også et tekøkken, hvor du kan lave mad. Og så må du endelig også give dig tid til at nyde udsigten og solskinnet fra lejlighedens balkon eller terrasse!

  Prisen for en lejlighed i en hel uge mellem jul og nytår er 3.811 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 1.906 kr. Vil du gerne selv se, hvad du kan finde af hoteller på Lanzarote, skal du også være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her, og enkeltværelser finder du her.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg i dag fundet superbillige fly fra Billund til Lanzarote mellem jul og nytår. Flybilletterne er fra den 25.12. til den 01.01. og koster kun 798 kr. hos Jet Time! Du har 5 kg håndbagage inkluderet i prisen. Er det ikke nok, kan du tilkøbe 15 kg indchecket bagage for 400 kr.

  Vil du gerne have et overblik over, hvilke andre charterrejser der findes mellem jul og nytår, kan du få det på travelmarket.dk.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger under 9 km fra lufthavnen, så du kan nemt og hurtigt klare transporten. Med så kort en afstand mellem hotel og lufthavn kan du sagtens overveje en taxi, som vil koste omkring 40 kr. pr. person og ikke tage mere end 10 minutter. Alternativt kan du tage en bus (linje 161 eller 261) fra lufthavnen til Puerto del Carmen til 3,30 euro (ca. 25 kr.).

  Du kan læse mere om bustransporten på Lanzarote Lufthavns hjemmeside.

   

  Lejbil

  Hvis du gerne vil udforske lidt af Lanzarote, mens du er der, bør du helt sikkert overveje en lejebil. Hos rentalcars.com kan du se det store udvalg af lejebiler. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Solferie mellem jul og nytår: 1 uge på Lanzarote med hotel og fly til kun 2.704 kr.

  se fly se hotel