• 27 okt 2017

  Sol og varme på Gran Canaria: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 2.773 kr. inkl. fly

  Det kolde efterårsvejr har indtaget Danmark. Og på vores breddegrader må vi nok erkende, at der går lidt tid, før solen og sommertemperaturerne kommer tilbage. Men hvis ikke varmen kan komme til os, må vi jo komme til den! Og netop sol og sommervarme kan du nyde på Gran Canaria i november! Jeg har her fundet både fly og hotel til en rigtig god pris, så du kan komme ned til den spanske ø lidt ud for den vestafrikanske kyst og hilse på solen igen. Lyder det ikke bare lækkert?

  1 uge med sol og varme på Gran Canaria
  november
  2.773 kr.
  København, Billund eller Malmø
  Gran Canaria
  Hotel på Gran Canaria
  f.eks. det lækre 4* Hotel Bluebay Beach Club
  1.974 kr.
  Billige fly til Gran Canaria
  inkl. håndbagage
  799 kr.
  Hotel
  1.974 kr.
  Fly
  799 kr.
  Total (pr.person)
  2.773 kr.

  Hotel 

  Hoteller på Gran Canaria er pænt dyre for tiden, men jeg har fundet et virkelig fint 4* hotel til en rigtig fornuftig pris. På trivago.dk har jeg nemlig fundet det 4* Hotel Bluebay Beach Club (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 4 minutters gang fra stranden i det eksklusive Bahia Feliz-område, hvor du finder en række spændende barer, butikker og restauranter. Desuden ligger de kendte strande i Playa del Ingles og Maspalomas kun 15 minutter væk i bil.

  Lejligehederne på hotellet er alle veludstyrede og har egen terrasse – de fleste med havudsigt. Hotellet byder desuden på en superlækker swimmingpool med spa, sauna og et fitnesscenter til de aktive typer.

  Prisen for et dobbeltværelse i en uge er 3.947 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor  1.974 kr. pr. person. Vil du gerne selv finde dit eget favorithotel på Gran Canria, skal du være velkommen til at gøre det her. Og vil du gerne alene til Gran Canaria, kan du finde enkeltværelser her.

   

  Fly

  Denne gang har jeg faktisk hverken fundet flybilletterne på momondo eller skyscanner. I stedet er det afbudsrejsebilletter, som jeg har fundet på diverse rejsesider. I dette eksempel har jeg f.eks. fundet billige billetter til 2 personer hos Spies fra den 03.11. – 10.11. til kun 1.598 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 799 kr. pr. person. Hos Spies er håndbagage inkluderet i prisen. Vil du have mere bagage med, skal du betale 250 kr. for indtjekket bagage for hele turen.

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Fra Malmø 

  09.11. – 16.11. til 746 kr.(950 svenske kroner

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnens Aeropuerto Sur Expres kan du tage bus 1 eller 66, som kører til Bahia Feliz. Herfra skal du gå ca. 700 meter til hotellet. Turen tager ca. 48 minutter og koster 20-30 kr.

   

  Lejebil

  Vil du have lidt større frihed til at opleve Gran Canaria på egen hånd, så kan du kigge forbi rentalcars.com, hvor du kan finde et stort udvalg af lejebiler. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel