• 01 nov 2019

  Sol og varme på Gran Canaria: 1 uge på et superlækkert 4* resort fra kun 2.799 kr. inkl. fly og morgenmad

  Det kolde vintervejr begynder så småt at indtage Danmark. Og på vores breddegrader må vi nok erkende, at der går lidt tid, før solen og sommertemperaturerne kommer tilbage (😭). Men hvis ikke varmen kan komme til os, må vi jo komme til den! Og hvor kan du så finde sol og varme i vintermånederne uden at skulle flyve i 14 stive timer? Svaret er Gran Canaria. Og i dag har jeg fundet en skøn pakkerejse, så du kan komme ned til den spanske ø lidt ud for den vestafrikanske kyst, hilse på solen igen og nyde 20+ grader. Endda på et superlækkert resort! Lyder det ikke bare lækkert?

  Solferie til Gran Canaria
  december - april
  fra2.799 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Gran Canaria
  1 uge på skønne Gran Canaria
  inkl. 4* hotel, fly og morgenmad
  fra2.799 kr.

  Pakkerejse til Gran Canaria

  Hvis du også trænger til at skifte kulden og mørket ud med sol, strand og lækre temperaturer, så skal du helt klart til Gran Canaria! I dag har jeg fundet en pakkerejse med hotel, fly og morgenmad, hvor du kommer til at bo på det utroligt lækre 4* Tabaiba Princess i Maspalomas på den sydlige spids af øen.

   

  Tabaiba Princess blev totalrenoveret her i 2019, så du kan se frem til topmoderne forhold. Værelserne er superflotte og rummelige, og alle hotellets faciliteter deles med nabohotellet Maspalomas Princess. Du har derfor flere restauranter og barer, motionsrum, tennisbane og minigolfbane til din rådighed. Herudover har Tabaiba Princess et af den slags poolområder, der siger sparto! Tjek bare billederne nedenfor!

   

  Det er Spies, der udbyder rejsen, og du kan både finde afgange fra København, Billund og Aalborg fra december til april. København er i skrivende stund den billigste afrejselufthavn, hvor den billigste afgang i skrivende stund hedder mandag den 13. januar til mandag den 20. januar til kun 2.799 kr. pr. person (ved en rejse for 2). Frapriserne fra Billund og Aalborg er hhv. 2.949 kr. pr. person og 3.399 kr. pr. person. Hos Spies må du gratis medbringe 6 kg håndbagage, og 14 kg indchecket bagage kan tilkøbes for bare 145 kr. ekstra.

   

  Tabaiba Princess er i  øvrigt et meget familievenligt resort, så du kan roligt hive børnene med.

   

  Frapriser

  • December: 3.499 kr.
  • Januar: 2.799 kr.
  • Februar: 3.799 kr.
  • Marts: 4.449 kr.
  • April: 5.899 kr.

   

  OBS: Det er faktisk ret billigt at opgradere til all inclusive. Det koster kun 1.320 kr. ekstra pr. person. Så det er bestemt værd at overveje.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan sagtens booke en transfer hos Spies, når du booker rejsen – men det koster altså 440 kr. for alle rejsende (dvs. 220 kr. pr. person). Det kan du gøre en del billigere ved selv at booke en delt shuttlebus på skyscanner.dk fra ca. 40 kr.

   

   

  Lejebil på Gran Canaria

  Vil du have lidt større frihed til at opleve Gran Canaria på egen hånd, så kan jeg anbefale dig at leje en bil. Jeg har f.eks. fundet en lejebil i hele periode til kun 360 kr., dvs. 180 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Bilen kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil på Gran Canaria
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  180 kr.

   

  Tabaiba Princess

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Sol og varme på Gran Canaria: 1 uge på et superlækkert 4* resort fra kun 2.799 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Daniel says:

   Fedt!

  Se pakkerejse her