Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.225 kr.
rsz_shutterstock_570273451
Weekendophold

Sol, strand og stjerner: Cannes Filmfestival med 3* hotel og fly til kun 1.225 kr.

Weekendophold |

Sol, strand og stjerner: Cannes Filmfestival med 3* hotel og fly til kun 1.225 kr.

Hvert år tager verdens største stjerner i filmbranchen til de smukke strande på Den Franske Riviera – ja, her tænker jeg selvfølgelig på den verdenskendte Cannes Filmfestival! Og jeg har i dag fundet et lækkert tilbud, så du kan være med! Jeg kan desværre ikke sørge for, at du kommer til at stå på den røde løber sammen med Clooney, Pitt og Jolie – men der findes rigtig mange ting at se og lave, mens festivalen er i gang fra d. 14. til d. 25 maj! Film screenings og events, masser af fester og koncerter og ikke mindst utallige kendisser! Hvis du føler dig for starstruck, så bare rolig. Der er også gode muligheder for andre fornøjelser. Slæng dig på stranden og nyd den sydfranske sol eller forkæl dig selv med lækker mad og vin. Rivieraen gemmer på adskillige lækkerier!

Cannes Filmfestival/Sydfransk solferie

14. – 25. maj / året rundt

1.225 kr.

København ✈ Nice

Billige fly til Nice

inkl. 10 kg håndbagage

616 kr.

fly fra cph

Hotel

609 kr.

Fly

616 kr.

Total (pr. person):

1.225 kr.

Billige fly til Cote d’Azur

Hvis du vil ned til Den Franske Riviera mænge dig med kendisserne i Cannes, er det helt klart billigst at flyve til Cannes’s naboby – Nice. Som du sikkert allerede ved, er Nice i sig selv et fabelagtigt rejsemål, og de to byer ligger faktisk kun ca. 40 minutters togtur fra hinanden.

Fra Danmark kan du finde billige Norwegian-fly fra København til Nice det meste af året til priser på ca. 600-800 kr. Jeg har i dette eksempel fundet en afgang fra tirsdag den 14. maj til torsdag den 16. maj til kun 616 kr. (festivalen løber som sagt fra den 14. til den 25. maj).

Som sædvanlig inkluderer Norwegian 10 kg håndbagage i prisen. Det er desværre ikke muligt at finde direkte afgange fra Billund eller Aalborg.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 14.05. – 16.05. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 06.05. – 08.05./09.05.
 • 08.05. – 10.05.
 • 11.05. – 14.05.
 • 13.05. – 15.05.
 • 14.05. – 16.05.
 • 18.05. – 21.05./22.05.
 • 20.05. – 22.05./23.05./24.05.
 • 21.05. – 23.05./24.05.
 • 27.05. – 30.05.
 • 01.06. – 05.06.
 • 08.06. – 12.06.
 • 09.06. – 12.06.
 • Og flere

Hotel i Nice

Cannes er en fantastisk charmerende by, men også en fantastisk dyr by (i hvert fald hvis du vil bo på et centralt hotel under filmfestivalen). Derfor har jeg i dette eksempel valgt at finde et hotel i Nice, hvor du efter min mening får et bedre tilbud. Hvis Cannes Filmfestival er dit altoverskyggende fokus på denne rejse, så vil det da være oplagt at finde et hotel i Cannes. Men hvis du derimod bare gerne vil have et par dage med sol, strand og hygge ved Den Franske Riviera – og så i øvrigt synes at det kunne være sjovt at fornemme stemningen ved filmfestivalen – så vil jeg anbefale at finde et hotel i Nice (som jeg har gjort) og så i stedet arrangere en heldagstur til Cannes.

Anyways, jeg har ovenfor fundet det 3* Hotel Monsigny, der ligger tæt ved hovedbanegården i Nice. Her får du et rigtig fint hotel, der bliver rost meget på bl.a. TripAdvisor. Værelserne er fine, receptionen er døgnåben og serviceniveauet er højt. Prisen for et 2-nætters ophold fra den 14. til den 16. maj er 1.218 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 609 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 600-800 kr. pr. nat i både maj, juni og juli.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Nice eller Cannes, skal du som sagt være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Transport fra lufthavnen til Nice

Der er supergode muligheder for at tage offentlig transport rundt i området ved Cote d’Azur. Det samme gælder transport fra lufthavnen til hotellet. Her kan du f.eks. nemt hoppe på toget fra St-Laurent-du-Var, som ligger tæt ved lufthavnen. Du skal af ved stoppet Nice Ville. Herfra har du ca. 500 meter til hotellet. Togturen tager i øvrigt kun 11 minutter og koster under 20 kr.

Alternativt kan du også tage bussen direkte fra terminal 1 (linje 23 og 52), som er lidt billigere (ca. 12 kr.). Denne tur tager ca. 20 minutter. Dog kører denne bus kun fra kl. 5 til kl. 20. Der er også en ekspresbus, som kører stort set hele dagen og natten (linje 98 og 99). Ekspresbussen koster 6 euro (ca. 40 kr.).

Transport mellem Nice og Cannes

Du kan nemt og uden problemer tage toget direkte fra Nice til Cannes. Det tager ca. 39 minutter og koster mellem 70-110 kr. (alt om hvilket tog du tager). Det er lidt billigere, hvis du tager bussen, men trafikken kan være frygtelig, mens festivalen er i gang.

Lejebil

Du kan selvfølgelig også leje en bil. Du skal i denne sammenhæng være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Lejebil

238 kr.

Cannes Filmfestival

En del af aktiviteterne og forestillingerne under festivalen er naturligvis forbeholdt fagfolk og kræver et “badge” for at få adgang. Men selvom du ikke er filmkritiker eller -journalist, er der stadig mange spændende muligheder for helt almindelige folk. Herunder får du et par highlights.

Gratis film ved stranden

En ting man bare skal prøve en aften er Cinema de la Plage – film på stranden! Konceptet er lige så hyggeligt, som det er simpelt. Hver aften på Mace Plage bliver der vist en film på storskærm under åben himmel – det er helt gratis og kræver ingen billet! Hvis du kommer tidligt nok, kan du få en stol og tæppe – ellers kan du selv medbringe et håndklæde og sidde på sandet og nyde filmen.

Cannes Cinephiles

Et andet fuldstændig gratis event er Cannes Cinephiles, hvor fire forskellige biografer i Cannes viser gratis film. Selvom filmene er gratis, skal du bruge en billet. Den kan du skaffe ved at kigge forbi Cannes Cinephiles’ telt ved Pantiero-promenaden mellem kl. 9 og 17.30 (det er nok en god idé at komme tidligt, hvis du vil være sikker på at få en billet).

Hvis du gerne vil vide mere om Cannes Filmfestivalen, kan jeg anbefale cannestouristinformation.co.uk og den officielle side festival-cannes.com.

Billeder fra Nice og Cannes

Nice

Sol, strand og stjerner: Cannes Filmfestival med 3* hotel og fly til kun 1.225 kr.

Cannes

Sol, strand og stjerner: Cannes Filmfestival med 3* hotel og fly til kun 1.225 kr.

Cannes

Sol, strand og stjerner: Cannes Filmfestival med 3* hotel og fly til kun 1.225 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Sol, strand og stjerner: Cannes Filmfestival med 3* hotel og fly til kun 1.225 kr.Sol, strand og stjerner: Cannes Filmfestival med 3* hotel og fly til kun 1.225 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud