• 19 apr 2017

  Sol, strand og stjerner: Cannes filmfestival med hotel og fly til kun 1.161 kr.

  Hvert år tager verdens største stjerner i filmbranchen til de smukke strande på Den Franske Riviera – ja der er snak om det verdenskendt Canne Filmfestival! Og jeg har fundet et lækkert tilbud så du kan være med! Jeg kan nok desværre ikke sørge for at du kommer til at gå på den røde løber sammen med Clooney, Pitt og Jolie – men der findes rigtig mange ting at se og lave mens festivalen er i gang fra d. 17. til d. 28 maj! Film screenings og events, masser af fester og koncerter og ikke mindst – masser af kendisser! Hvis du føler dig for starstruck så bare rolig – Der er også god mulighed for andre fornøjelser. Slæng dig på stranden og nyde den sydfranske sol eller forkæl dig selv med lækker mad og vin. Her er i hvert fald lidt inspiration til din næste tur til Cannes Filmfestival – læs også, hvad du kan lave der nedenfor!

   

  Hotel

  Der er, forståligvis, en vis prisstigning, når der kommer sådan en stor filmfestival til byen. Men jeg har faktisk fundet et meget godt tilbud på det 3* Inter-Hotel Les Agapanthes de L'Esterel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i en park ved foden af Esterel-bjergene, og der kører en bus direkte fra hotellet inde til byen. Der er udendørspool, volleyball, basketball, bordtennis samt balkon på værelserne. Hotellet byder på lejligheder og det er billigst, hvis du rejser 4 personer, hvor hver enkelt kommer til at betale 554 kr. for 3 nætter. Hvis man kun er 3 (739 kr.) eller 2 (1.109) koster det selvfølgelig lidt flere penge men stadig meget billigt ift. hvad man får og hvad andre hoteller i området koster. Der findes ingen enkeltværelser på netop dette hotel, men kig listen igennem her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Hvis du gerne vil finde noget billigere eller hellere vil have en fremragende ferie på Cote d'Azur og ikke tage til filmfestival, så kig listen igennem. Der er mange gode muligheder, så du kan vælge lige præcis det som passer bedst til dig og dine behov.

  HOTELLER I COTE D'AZUR

   

  Fly

  Med Norwegian kan du komme meget billigt til Nice over hele festivalen. Priserne ligger omkring 600 – 1.100 kr. Jeg har f.eks. fundet billetter fra d. 16 – 19 maj til kun 607 kr. Alternativt kan du også flyve fra Hamborg til omkring 800 kr. Desværre findes der ingen direkte fly til Nice fra Jylland så turen til Hamborg eller København kan godt betale sig.

  SE FLY-TILBUD HER

  FLY FRA HAMBORG

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (København)

  • 29.04. – 02.05.
  • 01.05. – 06.05.
  • 06.05. – 09.05.
  • 16.05. – 19.05.
  • 04.06. – 10.06.
  • 14.06. – 15.06.
  • Og flere

   

  Hotel

  554 kr.

  Fly (København)

  607 kr.

  TOTAL (pr. person)

  1.161 kr.

   

   

  Transport fra lufthavnen til hotellet

  Du kan nemt og uden problemer tage toget direkte fra lufthavnen til Cannes. Det tager ca. en halv time og koster mellem 70-110 kr. (alt om hvilken tog man tager). Det er lidt billigere, hvis du tager bussen men trafikken er frygtlig mens festivalen er i gang.

   

  Lejebil

  Du kan også leje en bil for din tur, og jeg vil anbefale Rentalcars – kig nærmere her.

   

  Cannes filmfestival

  Til de fleste forstillinger skal man have et "badge", som giver adgang til de fleste filmpræsentationer. Men der findes mange muligheder for at nyde Cannes filmfestival selvom man ikke er millionær eller i filmindustrien. Her er et par highlights:

   

  Gratis film hver aften ved stranden

  En ting man bare skal prøve en aften er "Cinema de la Plage", hvor der vises film på Mace Plage – super hyggeligt og det bedste er, at det er gratis! Hvis du kommer tidligt nok kan du få en stol og tæppe – ellers kan du selv medbringe et håndklæde og sidde på sandet og nyde filmen.

   

  Den røde løber

  Det er her du kommer til at se de største stjerner i filmbranchen når de kommer til de forskellige filmpræmierer.

   

  Filmpræsentationer

  Hvis du er til film så kan jeg virkelig anbefale at tage til en af de mange filmpræsentationer, hvor man først ser filmen og efterfølgende er der et Q&A med instuktøren. Du skal bare finde det diskrete telt de sælger billetter hos, som er på en sidegade ved siden af Miramar Hotel på 25 rue Pasteur. Der er begrænset gratis billetter og folk med badges har fortrinsret, men hvis du står i kø i mindst en time i forvejen burde det bestemt være muligt for dig at komme ind.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sol, strand og stjerner: Cannes filmfestival med hotel og fly til kun 1.161 kr.

  1. Mo says:

   Er det en uge?